tam dik konumda zaten bu telefonda sıkıntı yok biraz yana eğdiğinde sıkıntı başlıyor. kim telefonu kulağının altına altığında dik tutabilir ister istemez hafif çapraz durur. çapraz durduğundada sensör çalışmıyor buda bu telefonun sensörünün böyle çalışmasından kaynaklanıyor. Buda donanımsal sorun yazılımsal değil.*#*#6484#*#* tuşla, 22 numaraya gir cihazı dik olarak elini üstten kapat 5.0 rakamı 0.0 olursa sensörde sorun yok demektir. Yani donanımsal değil yazılımsal ve uygulamadan kaynaklı sorundur.
bazı yakınlık sensörleri yatay konumda çalışmıyor diye biliyorum. Dik konumda çalışıyorsa donanım sıkıntısı yoktam dik konumda zaten bu telefonda sıkıntı yok biraz yana eğdiğinde sıkıntı başlıyor. kim telefonu kulağının altına altığında dik tutabilir ister istemez hafif çapraz durur. çapraz durduğundada sensör çalışmıyor buda bu telefonun sensörünün böyle çalışmasından kaynaklanıyor. Buda donanımsal sorun yazılımsal değil.
Mi note 10 lite telefonunda hafif çapraza çevirdiğin anda çalışmıyor. telefon kulağında iken ben telefonu dik tutan görmedimbazı yakınlık sensörleri yatay konumda çalışmıyor diye biliyorum. Dik konumda çalışıyorsa donanım sıkıntısı yok
Boş boş yorum yapacağınıza hiç yapmayın daha iyi en azından birilerini sinir etmemiş olursunuzÇok mu zor bas kapatma tuşuna işte
Merhabalar. Söylediklerinizi denedim lakin 5.0'da kaldı. Bu durumda cihazla beraber servise mi gitmem gerekiyor?*#*#6484#*#* tuşla, 22 numaraya gir cihazı dik olarak elini üstten kapat 5.0 rakamı 0.0 olursa sensörde sorun yok demektir. Yani donanımsal değil yazılımsal ve uygulamadan kaynaklı sorundur.
yeni gelen güncellemeyle sensör sorunlarının giderildiğini söyleyenler var. en son gelen güncellemeyi yükleyip hard reset yapınMerhabalar. Söylediklerinizi denedim lakin 5.0'da kaldı. Bu durumda cihazla beraber servise mi gitmem gerekiyor?