Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

sectns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
redmi note 8 telefonum 12.5 sürümüne geçtikten sonra donmaya başladı bu işlemler hakkında hiç bir şey bilmiyorum eğer yapamazsam telefonun bir daha açılmayacağı bir durum olur mu yapmak istiyorum miui 10 sürümüne düşürmek istiyorum donma hızlı şarj bitmesi olmaz diye düşünüyorum bunu yapabilen bir telefoncu var mıdır?

katilbamys

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasın
Cihazım
note7 VE note8
Konular
0
hocam eline koluna sağlık. Brick olan telefonumu bu anlatımınla kurtardım çok teşekkür ederim. angel~~

M.Shnol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi8
Konular
0
arkadaşlar mi tools v2 programıyla başka telefona rom atabilir miyim promram telefonu görüyo telefon fastbot ta kaldı
redmagic 6 pro cihazım

M.Shnol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi8
Konular
0
fastbooot modda bağlanıyor yazılımlar çıkıyor ben qualcomlu bi cihazın yazılımını infirmeye çalıştım ama yarıda bağlantı hatası veriyo indirdiğim yazzılımı bu programdan atma şandım yok galiba bana yardımcı olabilecek hocam yokmu

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
fastbooot modda bağlanıyor yazılımlar çıkıyor ben qualcomlu bi cihazın yazılımını infirmeye çalıştım ama yarıda bağlantı hatası veriyo indirdiğim yazzılımı bu programdan atma şandım yok galiba bana yardımcı olabilecek hocam yokmu
Öncelikle bootlader açık mı ?

M.Shnol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi8
Konular
0
açık hocam edl moduna aldım enson söktüm arka kapağı ama hayla yazamadım

M.Shnol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi8
Konular
0
hocam telefon edl modda herhangi bi rom atsam yeter bana ama hiç bişey yapamıyorum şimdide nesne hatası veriyo

Daryun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Galaxy M52
Meslek
PC Teknisyen
Konular
6
Kirlilik olmaması adına yeni konu açmak istemedim o yüzden yardımcı olursanız memnun olurum. XiaomiTool kullanarak rom yüklemek istedim fakat eskiden olduğu gibi nedense indirilecek rom bulamıyor, local dosya seçmemi istiyor. Son sürümü de yüklesem, bir önceki sürümü de yüklesem hep aynı oldu sonuç. Bunun çözümünü bilen var mı?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
Kirlilik olmaması adına yeni konu açmak istemedim o yüzden yardımcı olursanız memnun olurum. XiaomiTool kullanarak rom yüklemek istedim fakat eskiden olduğu gibi nedense indirilecek rom bulamıyor, local dosya seçmemi istiyor. Son sürümü de yüklesem, bir önceki sürümü de yüklesem hep aynı oldu sonuç. Bunun çözümünü bilen var mı?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
En iyi yol bootlader açıp mi flash ile rom yüklemeniz olur benim de yeni öğrendiğim kadarı ile artık bootlader kapalı ise sadece içinde gelen sürüm ile kullanabiliyorsunuz yoksa örnek globale ise globale yükleyebilirsiniz

Üst Alt