Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

karya48

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
mobil veri varsa ne yapılabilir ?

Bu şekilde kilit açılır...

karasim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rasim
Cihazım
redmi s2
Konular
0
Elinize sağlık root deneyen oldumu acaba

alper38k

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8 Dipper
Konular
7
Konuyu açalı 5 yıl olmuş. O gün bugündür Oneplus 8 pro kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla pek çok kişi faydalanmış teşekkürü eksik etmeyen herkese bende teşekkürlerimi sunuyorum.
Çocuklarımda halen Xiaomi mi note10 pro ve Redmi note 11s var şimdide Redmi note 13 pro + alacağız.
Size şu kadarını söyleyeyim mümkün mertebe telefonunuzun en son kararlı sürümü her ne ise orada kalın. Gerçekten yıllardır kullanıyoruz hâlâ yağ gibi akıyor her ikiside. Ne kadar kurcalarsanız o kadar telefonunuzdan soğursunuz. Saygılar sevgiler.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Konuyu açalı 5 yıl olmuş. O gün bugündür Oneplus 8 pro kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla pek çok kişi faydalanmış teşekkürü eksik etmeyen herkese bende teşekkürlerimi sunuyorum.
Çocuklarımda halen Xiaomi mi note10 pro ve Redmi note 11s var şimdide Redmi note 13 pro + alacağız.
Size şu kadarını söyleyeyim mümkün mertebe telefonunuzun en son kararlı sürümü her ne ise orada kalın. Gerçekten yıllardır kullanıyoruz hâlâ yağ gibi akıyor her ikiside. Ne kadar kurcalarsanız o kadar telefonunuzdan soğursunuz. Saygılar sevgiler.
Valla konuyu yeni gördüm hocam, çok çok teşekkür ederim kendi adıma. Geçen sene Eylül'e kadar bende ORD hatasıydım, Mi11T Pro ya geçtim, o gündür global kararlı rom kullanıyorum ve bende aynen sizi gibi, herkese global rom kullanmalarını tavsiye ediyorum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

alper38k

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8 Dipper
Konular
7
Valla konuyu yeni gördüm hocam, çok çok teşekkür ederim kendi adıma. Geçen sene Eylül'e kadar bende ORD hatasıydım, Mi11T Pro ya geçtim, o gündür global kararlı rom kullanıyorum ve bende aynen sizi gibi, herkese global rom kullanmalarını tavsiye ediyorum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Çok geçmiş olsun hastalığı atmışsınızdır umarım. Mi 11t pro hala bana göre fiyat performans cihazı.

ofz

Premium Üye
Premium Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
RedMi 12 Pro 5G
Meslek
İşçi
Konular
1
Kolay gelsin hocam. Ben de rom yok fastboot ekranında ve BL kilitli. Ve ben de bu hatayı alıyorum ilerlemiyor.

Ekli dosyalar

• IMG_0053.png
    IMG_0053.png
    95,8 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Burak48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Merhabalar, oğlumun poco x3 nfc telefonu açılmıyor, sürekli recovery moda giriyor. Reboot veya Safe Mode yapınca da recovery moda atıyor. Wipe Datayı veriler silinir diye denemedim. Telefondan vazgectik ama içindeki fotoğraflar bizim için önemli. Şehrimdeki tamirci arkadaşlar verileri kurtarmanın yolu olmadığını söylediler. Bu işlere biraz merakım var ve konudaki program ile ekledim fotodaki yere kadar ilerledim. Acaba telefondaki fotoğrafları kurtarmanın herhangi bir yolu var mıdır? Telefonumuz yd ve bl kilidi açıktır. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• foto.jpg
    foto.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Merhabalar, oğlumun poco x3 nfc telefonu açılmıyor, sürekli recovery moda giriyor. Reboot veya Safe Mode yapınca da recovery moda atıyor. Wipe Datayı veriler silinir diye denemedim. Telefondan vazgectik ama içindeki fotoğraflar bizim için önemli. Şehrimdeki tamirci arkadaşlar verileri kurtarmanın yolu olmadığını söylediler. Bu işlere biraz merakım var ve konudaki program ile ekledim fotodaki yere kadar ilerledim. Acaba telefondaki fotoğrafları kurtarmanın herhangi bir yolu var mıdır? Telefonumuz yd ve bl kilidi açıktır. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

BL açık demişsiniz hocam. TWRP yükleyin ve TWRP üzerinden bilgisayara bağlayıp yedekleyin.

Üst Alt