- Adım
- ali
- Cihazım
- s4
- Konular
- 19
telefon açık fastboot veya recovery mod girilebiliyor
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
telefon açık fastboot veya recovery mod girilebiliyor
yalnız burda bl açık olması gerek diyor benim kapalıMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
Merhaba benim cihazım mi 10 güncelleme yapamıyorum kilidi kapalı bu şekilde beta rom yükleyebilir miyimHayır. Ama Global romdan betaya kilitli iken dahi geçiş yapabiliyor.
bl kapalı dedin beni benden aldın, bl kapalı iken global romlar arasında geçiş yapabilirsiniz ama mi account yeni romda sorun olur mu onu bilmiyorumyalnız burda bl açık olması gerek diyor benim kapalı
yani telefon çöp oldu desenizebl kapalı dedin beni benden aldın, bl kapalı iken global romlar arasında geçiş yapabilirsiniz ama mi account yeni romda sorun olur mu onu bilmiyorum
Bl Kapalı Global rom atabilirsin. Forumda bak Bl kapalı rom atma diye çıkar bişeyler.Konu güncelliğini koruyor mu hala? Elim de imei atılmış note 8 pro var telefonu sıfırlamak istiyorum ama imei gideceği için sıfırlayamadım. Bana herkes fastboot rom kur imei gitmez telefonun sıfırlanır tertemiz kullanırsın dediler ama telefonun bootloader kilidi açık değil kuramıyorum bu yüzden. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun günlerdir araştırıyorum doğru düzgün bir bilgi bulamadım yardımcı olan da yok koca forumda. Bilenler varsa Allah için yardımcı olsun. Telefon daha hiç sıfırlanmamış çünkü.