factory reset de olmuyor. mecbur bl açılana kadar bekleyeceğim o zaman. teşekkürler.BL kilitli cihaza fastboot rom yukleyemezsiniz.
factory reset de olmuyor. mecbur bl açılana kadar bekleyeceğim o zaman. teşekkürler.
Bootloader açılırken repair işlemi yapılan telefonlarda IMEI kaybı oluşur. Göz önünde bulundurmanız ilanen duyurulur.factory reset de olmuyor. mecbur bl açılana kadar bekleyeceğim o zaman. teşekkürler.
Herşey silinir derken?O zaman aldığın kişi ile bir bağı bulunmuyor yani
168 saat sonra aynı işlemleri yapın açılır ve herşey silinir...
Herşey silinir derken?
Ben yurtdışı kapalı kutu jelatinli cihaz almayı düşünüyorum. Bir süre kullandıktan sonra da telefonumu ya telefoncu da ya da kendim imei atmak istiyorum. Yani bir süre kullanıcam verilerim gidicek mi o aşamada. Ve mi9t pro almayı düşünüyorum global mi chine rom mu olduğunu nasıl anlarım
hocam tekrar bl açılınca imei gider miBL açılırken cihaz sıfırlanır ve ne kadar resim,müzik,uygulama vs varsa silinir. BL açma işlemine başlamadan önce yedek almalısınız. Tavsiyem İMEİ işin yasal süre olan (çift simden dolayı) 8 ay kullanıp süre sonunda imei repair yaptırmanız yönünde olur ama BL açma işlemini cihazı alır almanız başvurmanız ve süre bitimine kadar fazla uygulama yüklememelisiniz.
Çin cihazında arka kısmında REDMİ yazar, GLOBAL cihaz da Mİ yazar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam tekrar bl açılınca imei gider mi
Yani yedekleme oluyor demediniz mi zaten yedeklerim sonra bl kilidini açarım olmaz mı?BL açılırken cihaz sıfırlanır ve ne kadar resim,müzik,uygulama vs varsa silinir. BL açma işlemine başlamadan önce yedek almalısınız. Tavsiyem İMEİ işin yasal süre olan (çift simden dolayı) 8 ay kullanıp süre sonunda imei repair yaptırmanız yönünde olur ama BL açma işlemini cihazı alır almanız başvurmanız ve süre bitimine kadar fazla uygulama yüklememelisiniz.
Çin cihazında arka kısmında REDMİ yazar, GLOBAL cihaz da Mİ yazar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yani yedekleme oluyor demediniz mi zaten yedeklerim sonra bl kilidini açarım olmaz mı?
Bir de iosta herşeyi şifreleri parolaları falan iclouda yedekliyorduk whatsappı falan. Androidde nasıl yapıyoruz?
Ayrıca imei atıldığında cihaz güncellenince gerek android sürümü gerek ise muiu sürümü güncelleyince imei gider mi gidip gitmemesi ya da atılan imrinin işe yarıp yaramadığını nasıl anlarız hocam?