Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Hocam konuyu mi comminty de paylaşma iznim varmıdır

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
factory reset de olmuyor. mecbur bl açılana kadar bekleyeceğim o zaman. teşekkürler.

Şu program ile deneyin rom yüklemeyi,BL kapalı iken yüklenir diyor deneyin sonucu yazarsınız

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
factory reset de olmuyor. mecbur bl açılana kadar bekleyeceğim o zaman. teşekkürler.
Bootloader açılırken repair işlemi yapılan telefonlarda IMEI kaybı oluşur. Göz önünde bulundurmanız ilanen duyurulur.

Acr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
O zaman aldığın kişi ile bir bağı bulunmuyor yani Yes~~

168 saat sonra aynı işlemleri yapın açılır ve herşey silinir...
Herşey silinir derken?
Ben yurtdışı kapalı kutu jelatinli cihaz almayı düşünüyorum. Bir süre kullandıktan sonra da telefonumu ya telefoncu da ya da kendim imei atmak istiyorum. Yani bir süre kullanıcam verilerim gidicek mi o aşamada. Ve mi9t pro almayı düşünüyorum global mi chine rom mu olduğunu nasıl anlarım

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Herşey silinir derken?
Ben yurtdışı kapalı kutu jelatinli cihaz almayı düşünüyorum. Bir süre kullandıktan sonra da telefonumu ya telefoncu da ya da kendim imei atmak istiyorum. Yani bir süre kullanıcam verilerim gidicek mi o aşamada. Ve mi9t pro almayı düşünüyorum global mi chine rom mu olduğunu nasıl anlarım

BL açılırken cihaz sıfırlanır ve ne kadar resim,müzik,uygulama vs varsa silinir. BL açma işlemine başlamadan önce yedek almalısınız. Tavsiyem İMEİ işin yasal süre olan (çift simden dolayı) 8 ay kullanıp süre sonunda imei repair yaptırmanız yönünde olur ama BL açma işlemini cihazı alır almanız başvurmanız ve süre bitimine kadar fazla uygulama yüklememelisiniz.

Çin cihazında arka kısmında REDMİ yazar, GLOBAL cihaz da Mİ yazar.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

m_celiker77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 3
Konular
0
BL açılırken cihaz sıfırlanır ve ne kadar resim,müzik,uygulama vs varsa silinir. BL açma işlemine başlamadan önce yedek almalısınız. Tavsiyem İMEİ işin yasal süre olan (çift simden dolayı) 8 ay kullanıp süre sonunda imei repair yaptırmanız yönünde olur ama BL açma işlemini cihazı alır almanız başvurmanız ve süre bitimine kadar fazla uygulama yüklememelisiniz.

hocam tekrar bl açılınca imei gider mi

Acr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31

Yani yedekleme oluyor demediniz mi zaten yedeklerim sonra bl kilidini açarım olmaz mı?
Bir de iosta herşeyi şifreleri parolaları falan iclouda yedekliyorduk whatsappı falan. Androidde nasıl yapıyoruz?
Ayrıca imei atıldığında cihaz güncellenince gerek android sürümü gerek ise muiu sürümü güncelleyince imei gider mi gidip gitmemesi ya da atılan imrinin işe yarıp yaramadığını nasıl anlarız hocam?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yani yedekleme oluyor demediniz mi zaten yedeklerim sonra bl kilidini açarım olmaz mı?
Bir de iosta herşeyi şifreleri parolaları falan iclouda yedekliyorduk whatsappı falan. Androidde nasıl yapıyoruz?
Ayrıca imei atıldığında cihaz güncellenince gerek android sürümü gerek ise muiu sürümü güncelleyince imei gider mi gidip gitmemesi ya da atılan imrinin işe yarıp yaramadığını nasıl anlarız hocam?

Hocam yedekleme Mi Cloud veya Google fotograflara yaparsanız sorun yok ama uygulamalar ne olacak ? BL açılana kadar fazla uygulama yüklememek en iyi seçenek olur.

Rom yükleme, güncelleme,root (magisk) atma, Spigen veya Şeffaf kılıf takma, batarya değiştirme ile İMEİ SİLİNMİYOR hocam Yes~~

İmei sadece twrp olmadığı zaman fabrika ayarlarına dönme veya hard reset atıldığında silinir.

Üst Alt