Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

Lithium87

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
redmi note 8
Meslek
Memur
Konular
2
Sanmıyorum. Süre sonunda aynı işlemleri yaptığınızda cihaz sıfırlanacak ona göre yedeğinizi alın.

Teşekkür ederim cevabınız için. İçim rahat etsin diye tekrar fastboot moduna aldım. Aynı işlemleri tekrarladım. Önce hata verdi mi tool. Tekrar deneyip 2. girişimde 122 saat sonra açılacak dedi. 40 saat düştü birden. Bu normal mi hocam? İyi bir şey mi peki clap~~

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Teşekkür ederim cevabınız için. İçim rahat etsin diye tekrar fastboot moduna aldım. Aynı işlemleri tekrarladım. Önce hata verdi mi tool. Tekrar deneyip 2. girişimde 122 saat sonra açılacak dedi. 40 saat düştü birden. Bu normal mi hocam? İyi bir şey mi peki clap~~

Daha fazla şansını zorlama istersen Yes~~ ;)

Lithium87

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
redmi note 8
Meslek
Memur
Konular
2
Daha fazla şansını zorlama istersen Yes~~ ;)

Aynen 1 hafta bekleyeceğim. Ondan sonra unlock yapıp imei attırma derdine düşeceğim. Gerçi cihazı yeni 7 ay süresi var ama ben şimdiden kilidi açayım da geriye imei işlemi kalsın dedim.

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
İyi akşamlar herkese. IMEI repair işlemi için bugün telefoncum ile birlikte Mi 9T için bootloader unlock işlemi başlattık zannedersem tam 1 hafta sürecek dedi haftaya bu saatlerde bootloader kilidi açılır dedi. Ben bu saat durumunu nasıl kontrol edebilirim? BL kilidinin açılmasına kaç saat kaldığı veya kaç saat geçtiği nerede yazıyor? Bu konuda herhangi bir bilgiye rastlayamadım, yardımcı olur musunuz?

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
11
İyi akşamlar herkese. IMEI repair işlemi için bugün telefoncum ile birlikte Mi 9T için bootloader unlock işlemi başlattık zannedersem tam 1 hafta sürecek dedi haftaya bu saatlerde bootloader kilidi açılır dedi. Ben bu saat durumunu nasıl kontrol edebilirim? BL kilidinin açılmasına kaç saat kaldığı veya kaç saat geçtiği nerede yazıyor? Bu konuda herhangi bir bilgiye rastlayamadım, yardımcı olur musunuz?
o an sana verdiği süre işlemeye başlar telefoncu 1 hafta dedi ise 1 doğru demiştir 1 hafta sonra gidersin bu süre zarfında mi hesabı değişikliği veya çıkışı yapmaman gerekir ve cihaza format atmayın hocam

MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cemko28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
note 4
Konular
2
bu unlock işlemi başlayınca format atıyor mu telefona yoksa süre sonunda mı format atıyor. telefon format ne zaman gerçekleşiyor ?
bir de şu sorum var atıyorum 170 saat bekledim ve süre bitince hiçbir işlem yapmadan telefonu kullanmaya devam edebilir miyim ?

cemko28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
note 4
Konular
2
hocam akşam akşam kaşındım bi bastım unlocka direk unlocked yaptı. şimdi yeniden başlıyor süre filan cıkmadı neden acaba merak ettim inş. masaüstü gelir öyle bekliyorum. unlocked succesfully

edit: 30 sn de kilit açıldı. teşekkürler. şimdi neler yapabilirim forumu bi karıştıralım.

edit2: bugun aldığım yedeği geri yüklüyorum şuan.

Son düzenleme:

cemko28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
note 4
Konular
2
root bile olmuyor arkadaş twrp yi acabiliyorum magisck filan kurmuyor failed veriyor. boşuna kilit kaldırdık.

arifgs1995

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
3S PRİME
Konular
9
cihaz kapanmış redmi note 6 pro sim karttan çekim istiyor bunun için bi çözüm varmı bootloader açmak için

Bagok

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son Sürümü indir dedi.. bu sürümle süre aldım yeni sürümle bakalım ne diyecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski sürüm ile başvuru yapmıştım... yeni sürümle yaptım açıldı

Son düzenleme:
Üst Alt