Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

mto14

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MusaTunay
Cihazım
red mi note 7
Konular
0
bende note 7 var ne yaptıysam olmadı unlock yapamıyorum hata alıyorum yardımcı olabilcek olan var mı

Moderatör tarafında düzenlendi:

dereco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
mi mix 2 s
Konular
3
peki diyelim kilidi açtın içindeki bilgiler silinihyormu yedek almak gereklimi birde verilen süre de doldu ardından hemden global sürüm yüklenebiliyormu

ernesto

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
iki hattimda kapandi mi kilit acma ekraninda ag baglantisi isiyor nasil yapicam?

kanaxka0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyup CN
Cihazım
mi9t
Konular
0
arkadaş 168 saat ne diyor ya ne mi9t global güncellemesi geldi nede BL kilidini açabildik cidden bunlar işi yokuşa sürüyor galiba

Son düzenleme:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
peki diyelim kilidi açtın içindeki bilgiler silinihyormu yedek almak gereklimi birde verilen süre de doldu ardından hemden global sürüm yüklenebiliyormu

Bootlader kilidiniz açılırken Tüm verileriniz silinir. Cihaz fabrika ayarlarına geri döner.
Yedek almanız gerekmektedir.
Kilit açma işlemi başarıyla sonuçlandıktan sonra, istediğiniz işlemi anında yapabilirsiniz.

dereco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
mi mix 2 s
Konular
3
Bootlader kilidiniz açılırken Tüm verileriniz silinir. Cihaz fabrika ayarlarına geri döner.
Yedek almanız gerekmektedir.
Kilit açma işlemi başarıyla sonuçlandıktan sonra, istediğiniz işlemi anında yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim gayet başarılı şekilde hem kilit açtım hemde trwp üzerinden global 11 yükledim mi mix 2 s şuan gayet stabil çalışıyor

kanaxka0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyup CN
Cihazım
mi9t
Konular
0
Teşekkür ederim gayet başarılı şekilde hem kilit açtım hemde trwp üzerinden global 11 yükledim mi mix 2 s şuan gayet stabil çalışıyor
direk açtınızmı yoksa bekleme verdimi ben dün gece denedim 168 saat verdi

dereco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
mi mix 2 s
Konular
3
direk açtınızmı yoksa bekleme verdimi ben dün gece denedim 168 saat verdi
benimki direk açtı vallahi hiç bekleme vermedi şansıma sonra trwp den yükledim fakat bazı uygumalar eksik yüklemmiş sanırım başka room yüklemem gerekliydi veya ben wipe data yapmadım ondan da olabilir artık yeni güncelleme gelene kadar kullancam artık türkçe olması benim için önemli olan

kanaxka0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyup CN
Cihazım
mi9t
Konular
0
benimki direk açtı vallahi hiç bekleme vermedi şansıma sonra trwp den yükledim fakat bazı uygumalar eksik yüklemmiş sanırım başka room yüklemem gerekliydi veya ben wipe data yapmadım ondan da olabilir artık yeni güncelleme gelene kadar kullancam artık türkçe olması benim için önemli olan
ben başka hatta denedim ama güncel unlock programında denedim bu konudaki programda lütfen yeni sürümü yükleyin dedi yine 168 saat verdi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum sana mesaj atsam özelden atılıyorsa 2 dakka bakabilirmisin

Son düzenleme:

Bagok

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Merhaba Hocam ben Mi 9 lite aynı tarif ettiğiniz gibi uyguladım ama bnde ama OEM Kilit Açma yerinde tkrar deneyin diyor açılmıyor yani ama orayı açmadan fastboy bağlandım diğer işlemleri yaptım.. 168 saat verdi.. sıkıntı olurmu acaba

Üst Alt