- Adım
- ramazan
- Cihazım
- mi 9t
- Meslek
- teknik servis
- Konular
- 0
peki hocam bunu nasıl lock ederiz tekrar
İyi ki Xiaomi telefonum yok. Samsung telefona ROM atmak bile daha kolay yahu.Merhaba arkadaşlar Miui cihazına temiz kurulum yapmak, root yapmak, custom romlar/modlar yüklemek vs için bootloader kilidinizi açmanız gerekiyor.
Not: Yedek almadan Unlock işlemine başlamayınız. Yapacağınız her türlü işlemden şahsım ve MiuiTürkiye forum yönetimi sorumlu değildir...
Yapmanız Gerekenler:
-Cihazınızın telefon hakkında kısmından MIUI sürümüne 6-7 kez tıklayarak öncelikle "Geliştirici Seçeneklerini" açmak
-Ek ayarlarda geliştirici seçeneklerinden "OEM Kilit Açma" aktif duruma getirin
-Az aşağısında "Mi Kilit Açma durumu"na girip "Hesap ve cihaz ekle" ye dokunun cihazınızı unlock için ekleyin
-Yine Geliştirici seçeneklerinden "USB Hata Ayıklama" aktif duruma getirin
-Bilgisayarınızda öncelikleLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirip kurmanız gerekmektedir.
-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirprogramı bilgisayarınıza indirip zipten çıkardıktan sonra turuncu simgeli "mi unlock.exe" uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Ve Mi Hesabınız ile programa giriş yapın.
-Cihazınızı tamamen kapatıp "Güç Tuşu+Ses Kısma Tuşu" aynı anda 5 sn kadar bastıktan sonra "fastboot" mod açılacak.
-Cihazınızı USB kablonuz ile bilgisayara bağlayıp Unlock programındaki UNLOCK butonuna tıklayın.
Eksiklerim muhakkak vardır, Skorpi cantara HiddeNKinG Ottoman haqanguven Codered Escobar1945 ve daha diğer hocalarım konuyu destekleyebilirler. Saygılar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam elimde mi 5x var brick olmus cihazı uyandırdım ama fastboot dan öteye gitmiyor twrp atmayı denedim ve telefonun unlock olmadığını gördüm. Sanırım başvuruda yapılmamış mi unlock da 2. Adımda kaldı. Bootloader i açmanın başka bir yolu varmı?
Arkadaşlar bu programın son durumu ne sanırım hemen açmıyor benim şu anda 112 saatim kalmış bu programla açmaya çalışsam BL yi süre hemen değişir mi yada açılırmı
Tekrar nasil kapatirim acaba cihazi garantiye döndermek istedimde twrp yi fln nasil silerim hocam?Merhaba arkadaşlar Miui cihazına temiz kurulum yapmak, root yapmak, custom romlar/modlar yüklemek vs için bootloader kilidinizi açmanız gerekiyor.
Not: Yedek almadan Unlock işlemine başlamayınız. Yapacağınız her türlü işlemden şahsım ve MiuiTürkiye forum yönetimi sorumlu değildir...
Yapmanız Gerekenler:
-Cihazınızın telefon hakkında kısmından MIUI sürümüne 6-7 kez tıklayarak öncelikle "Geliştirici Seçeneklerini" açmak
-Ek ayarlarda geliştirici seçeneklerinden "OEM Kilit Açma" aktif duruma getirin
-Az aşağısında "Mi Kilit Açma durumu"na girip "Hesap ve cihaz ekle" ye dokunun cihazınızı unlock için ekleyin
-Yine Geliştirici seçeneklerinden "USB Hata Ayıklama" aktif duruma getirin
-Bilgisayarınızda öncelikleLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirip kurmanız gerekmektedir.
-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirprogramı bilgisayarınıza indirip zipten çıkardıktan sonra turuncu simgeli "mi unlock.exe" uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Ve Mi Hesabınız ile programa giriş yapın.
-Cihazınızı tamamen kapatıp "Güç Tuşu+Ses Kısma Tuşu" aynı anda 5 sn kadar bastıktan sonra "fastboot" mod açılacak.
-Cihazınızı USB kablonuz ile bilgisayara bağlayıp Unlock programındaki UNLOCK butonuna tıklayın.
Eksiklerim muhakkak vardır, Skorpi cantara HiddeNKinG Ottoman haqanguven Codered Escobar1945 ve daha diğer hocalarım konuyu destekleyebilirler. Saygılar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tekrar nasil kapatirim acaba cihazi garantiye döndermek istedimde twrp yi fln nasil silerim hocam?
Cihazına uygun fastboot romunu mi flash ile lock seçeneği ile flaşlayabilirsiniz.Tekrar nasil kapatirim acaba cihazi garantiye döndermek istedimde twrp yi fln nasil silerim hocam?