Yardım Xiaomi Turkiye Yetkilileri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
Cihazlara guncelleme gonderdikce mahvettiniz herseyi. Duzelir umuduyla guncelliyoruz daha beter yazilimlarla pil yuzdeleriyle karsilasiyoruz. Halbuki xiaomi markasini pil uzerine gittim aldim. Almaz olaydim lanet olsun.

Basliktan rahatsiz olanlar icin, cok sey degisti mi efendiler?

Son düzenleme:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bunu neden burda soyleme geregi duydunuz on yargili olmaktan once insan olmak diye ben buraya birakiyor muyum
Etraflıca açıklarım ama boşa kürek çekmek olur... Bunu da buradaki tecrübelerime dayanarak yazıyorum... ;)

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Bence gereksiz dalaşmayın :) biz büyük ve güzel bir aileyiz. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android

Adam 9u düzgün kullanamiyor biz 7de rahatiz böyle 8=)
olsun insanın canı çekiyor şööle bi 8 olsun 9 olsun :)

Oyla:

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Maalesef güncellemeleri ilk alan Android one olduğu için geç oturuyor güncellemeler test falan da yapılmıyor herhalde beta kullanıyor kullanıcılar telefona bi kaç kez hard reset atmanızı öneririm

Oyla:

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
Şunu düzeltmek lazım. Burada emek veren tüm yönetici ve bölüm sorumlusu arkadaşları bu konudan ayrı tutmak gerekir. Xiaomi gibi yazılım özürlü bir firmanın açıklarını kapatmak, sorunlarını gidermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Az önce 100 tane mesaj yazmışım diye bilgi mesajı geldi. En az 90 tanesini xiaomi firmasını beceremediği ve düzeltemediği sorunlarla ilgili yazdım. Ama maalesef yönetici arkaşlardan değilde genellikle diğer kullanıcılardan beğenmiyorsan kullanma, ne kadar ekmek o kadar köfte minvalinde cevaplar aldım. Kimse kusura bakmasın ama siz koyunlaştığınız sürece herkes üstünüze binecek. Bu sadece xiaomi ile de alakalı değil maalesef. Velhasıl lafı çok uzatmadan burdaki yönetici arkadaşlar işinin ehli ve kaliteli insanlar bundan zerre şüphem yok. Ama xiaomi markası cep telefonu işini ve yazılımı tarafında maalesef yerlerde sürünüyor.
Neden bu yaziya bayildim acaba?

Agziniza saglik. Dediginiz gibi burdaki kimseden suphemiz yok hepsi sagolsunlar islerini geregince gerektigi gibi yapiyor. Cok haklisiniz bende aliyorum o yorumlari agiz torba degil. Yardimci olmak, konu hakkinda dusuncesini beyan etmek icin yada bilgisi olan yazsa sadece ne âlâ.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Etraflıca açıklarım ama boşa kürek çekmek olur... Bunu da buradaki tecrübelerime dayanarak yazıyorum... ;)
Etraflica bilgilenmekten supheniz olmasin yazin siz.

Oyla:

WarLox

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mİ6
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı - Developer
Konular
1
Öncelikle lanet okuyuna kadar şöyle şöyle sorunum var diye yazsaydınız gerekli yardım sağlanırdı.Böyle yazarak edilecek yardım varsada mahrum kalırsınız.Ayrıca teknik özellikleri bilmeden, öneri üzerine o cihazı aldıysanız öneri üzerine size nasıl kullanacağınızda güzellikle anlatılırdı ve Bir çok kullanıcının sorun yaşadığını bildiğiniz halde cihazı da almanız garip.

Oyla:

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
Öncelikle lanet okuyuna kadar şöyle şöyle sorunum var diye yazsaydınız gerekli yardım sağlanırdı.Böyle yazarak edilecek yardım varsada mahrum kalırsınız.Ayrıca teknik özellikleri bilmeden, öneri üzerine o cihazı aldıysanız öneri üzerine size nasıl kullanacağınızda güzellikle anlatılırdı ve Bir çok kullanıcının sorun yaşadığını bildiğiniz halde cihazı da almanız garip.
Oncelikle kullanicilarin sorun yasadigini cihazi aldiktan sonra ogrendim. Bende buna dahil olarak, gariplik sizde. Lanet okuyana kadar... dediginize de soyle cevap veriyim. Bir cok kez hatalarimi dile getirdim kimseden efendice bi yanit alamadim. Sanirim baslik iyi rol oynuyor. Onceden yazdigim kaybolur giderdi simdiyse herkes korumaci ic gudusuyle asagilamanin verdigi icguduyle dolusmus. Vay canina!

Ayrica eger "memnun degilsen kullanma", *"bi cok kullanici sorununu bildiginiz halde cihazi almaniz garip"*, "ne kadar ekmek o kadar kofte" gibi yardimlar(!) Edilecekse sagolun kimseden yardim istemiyoruz tamam vazgectik.

Oyla:

Mht_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi A2
Konular
16
Oyla:

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Halinize sukredin öncelikle, 5000 mahlık bataryası olup 2-3 saatte biten telefonlar var. Hiçbir donanım yazilimsiz performans göstermez forumdaki yöneticiler kullanıcılar için çeşitli alternatifler sunuyor zaten biraz araştırıp telefondan yeterli performans alabilirsiniz. Ayrıca bu fiyatlara bu tarz donanımlı telefon almakta ne bileyim 4000 falan :D

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Etraflica bilgilenmekten supheniz olmasin yazin siz.

Konudaki 35 numaralı mesaja verdiğiniz 36 numaralı mesaj her şeyi özetliyor... Bu yüzden yazmıyorum. Çünkü yazdıklarıma da aynı argümanlarla yanıt vereceksin, ben de cevabını verince hoş olmayacak...

Sağlıcakla.

Oyla:

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Beğenmiyorsanız almayacaksınız. Beğenmediyseniz kullanmıyacaksınız. Bu kadar zor mu ?

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt