N U A N S
Her ne kadar konunuzda yardım ön eki bulunuyor olsa da başta konu başlığınız olmak üzere; ilk mesajınızda her hangi bir yardım talebinde bulunmuyor oluşunuz, dikkat çekme amaçlı yaptığınızı belirttiğiniz bu hareketler ve yazdığınız cevaplar bu konu üzerinden yardım alma amacı gütmediğiniz tam aksine polemik amaçlı bir konu açmış olduğunuz intibası yaratıyor.
Bu nedenle eğer amacınız pil sorununuza yardım almak ise sorular ve yardım talepleri bölümünde yeni bir konu açabilirsiniz ve size yardım etmek isteyen üyelerimiz o konu üzerinden yardım edebilirler. Eğer amacınız polemik yaratarak dikkat çekmekse bu konuda da başarılısınız, karşılıksız yardım etmeyi kendine görev edinmiş pek çok arkadaşımızın, dostumuzun ilgisine ve tepkisine mahzar oldunuz.
Dolayısıyla bu konunun açık kalmaya devam etmesinin de anlamı kalmadı. Artık yazılan hemen her cümle ve kelime cezai yaptırımlar uygulamamızı zorunlu hale getirecek gibi görünüyor. Bu nedenle konu yeni yorumlara kapatılmıştır.
Konu içerisine yazılarak normal şartlarda uyarı, uzaklaştırma vb ceza gerektiren mesajların hiç birine mesaj yazan arkadaşlarımızın iyi niyetlerine olan güvenimiz nedeniyle her hangi bir cezai yaptırım uygulanmamış sadece mesaj düzenlemeleri yapılmıştır. Ancak bu arkadaşlarımızın
Forum Kurallarımız 'a aykırı ilk davranışlarında bu konu içerisindeki mesajları da değerlendirmeye alınacaktır.