Yardım Xiaomi Turkiye Yetkilileri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
Cihazlara guncelleme gonderdikce mahvettiniz herseyi. Duzelir umuduyla guncelliyoruz daha beter yazilimlarla pil yuzdeleriyle karsilasiyoruz. Halbuki xiaomi markasini pil uzerine gittim aldim. Almaz olaydim lanet olsun.

Basliktan rahatsiz olanlar icin, cok sey degisti mi efendiler?

Son düzenleme:

_orxan@

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orxan
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
6
Arkadaşın üzerine niye bukadar gidiyorsuniz ki?? Anlamadım, adam ne söylüyorki?? haklı olarak güncelledikce cihazin bozuldugunu söylüyor memnun değil eskisi gibi olmasini istiyor.wasntme~~

Oyla:

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14
Cihazlara guncelleme gonderdikce mahvettiniz herseyi. Duzelir umuduyla guncelliyoruz daha beter yazilimlarla pil yuzdeleriyle karsilasiyoruz. Halbuki xiaomi markasini pil uzerine gittim aldim. Almaz olaydim lanet olsun.

Basliktan rahatsiz olanlar icin, cok sey degisti mi efendiler?
Hocam Xiami Türkiye'nin yapacağı bir şey yok ortada maalesef.

Üzücü bir olay ile karşılaşman bizi de üzdü açıkçası. Ancak merak ettiğim birşey var. Cihaz modeli ve pil kapasitesi nedir? Ayrıca telefonda yapılmış olan otomatik başlatma ayarları ve pil kullanımı yapan uygulamalar nedir acaba?

Doğru bilgileri sağlarsan eğer yardımımız dokunur elbette. Bazı yorumlarda tepki almışsın farklı yaklaşımlar söz konusu olmuş ama, yaşadığın problemi de tam detay vermeden farklı şekillerde anlatmış olman da bir hayli üzücü. Teknoloji biraz şans işi derler ama senden de üstte sorduğum sorulara uygun yanıtlar alabilirsem elimizden gelen tavsiyeleri verebilir, deneyimini iyileştirmek adına faydamız olabilir.

Oyla:

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
Hocam Xiami Türkiye'nin yapacağı bir şey yok ortada maalesef.

Üzücü bir olay ile karşılaşman bizi de üzdü açıkçası. Ancak merak ettiğim birşey var. Cihaz modeli ve pil kapasitesi nedir? Ayrıca telefonda yapılmış olan otomatik başlatma ayarları ve pil kullanımı yapan uygulamalar nedir acaba?

Doğru bilgileri sağlarsan eğer yardımımız dokunur elbette. Bazı yorumlarda tepki almışsın farklı yaklaşımlar söz konusu olmuş ama, yaşadığın problemi de tam detay vermeden farklı şekillerde anlatmış olman da bir hayli üzücü. Teknoloji biraz şans işi derler ama senden de üstte sorduğum sorulara uygun yanıtlar alabilirsem elimizden gelen tavsiyeleri verebilir, deneyimini iyileştirmek adına faydamız olabilir.
Merhaba, Oncelikle ilginiz icin cok tesekkur ederim sagolun. Benim cihazim mi a2 lite hocam. Saf android kullaniyor. Telefonu 2 ay once aldim ve taksidi henuz bitmedigi icin icinde instagram ve WhatsApp haricinde ekstradan cihazi yoracak hic bi uygulama yuklemedim. İlk zamanlar 8.1de iyiydi yolundaydi herseyde; 9 guncellemesi, onun ardindan 75 mblik bi duzeltme(!) Guncellemesini indirince pilim hizli tukenmeye basladi.. 4000 mah bi pil sonucta. Tamam pilden cok beklentim yok ama ilk baslardaki gibi gitse ne olucak, daha taksidi bitmedi. 2 aylik telefon guncellemelerle, 2 senelik telefon gibi sunum veriyor. Neyse artik. İdare edicez.

Oyla:

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
kardeşim merhaba şimdi problemin bataryanın hızla deşarjıysa bununla alakalı bazı müdahaleler yapabilirsin öncelikle cihazın rootlumu rootsuzmu bunu belirt bende buna göre sana bir kaç öneride bulunayım

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Arkadaşın üzerine niye bukadar gidiyorsuniz ki?? Anlamadım, adam ne söylüyorki?? haklı olarak güncelledikce cihazin bozuldugunu söylüyor memnun değil eskisi gibi olmasini istiyor.wasntme~~
Arkadaşın yazmış olduğu 52 mesajını incelersen neyi nasıl söylediğini belki anlayabilirsin ayrıca konu başlığı ile sorun örtüşmüyor... ;)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
N U A N S

Her ne kadar konunuzda yardım ön eki bulunuyor olsa da başta konu başlığınız olmak üzere; ilk mesajınızda her hangi bir yardım talebinde bulunmuyor oluşunuz, dikkat çekme amaçlı yaptığınızı belirttiğiniz bu hareketler ve yazdığınız cevaplar bu konu üzerinden yardım alma amacı gütmediğiniz tam aksine polemik amaçlı bir konu açmış olduğunuz intibası yaratıyor.

Bu nedenle eğer amacınız pil sorununuza yardım almak ise sorular ve yardım talepleri bölümünde yeni bir konu açabilirsiniz ve size yardım etmek isteyen üyelerimiz o konu üzerinden yardım edebilirler. Eğer amacınız polemik yaratarak dikkat çekmekse bu konuda da başarılısınız, karşılıksız yardım etmeyi kendine görev edinmiş pek çok arkadaşımızın, dostumuzun ilgisine ve tepkisine mahzar oldunuz.

Dolayısıyla bu konunun açık kalmaya devam etmesinin de anlamı kalmadı. Artık yazılan hemen her cümle ve kelime cezai yaptırımlar uygulamamızı zorunlu hale getirecek gibi görünüyor. Bu nedenle konu yeni yorumlara kapatılmıştır.

Konu içerisine yazılarak normal şartlarda uyarı, uzaklaştırma vb ceza gerektiren mesajların hiç birine mesaj yazan arkadaşlarımızın iyi niyetlerine olan güvenimiz nedeniyle her hangi bir cezai yaptırım uygulanmamış sadece mesaj düzenlemeleri yapılmıştır. Ancak bu arkadaşlarımızın Forum Kurallarımız 'a aykırı ilk davranışlarında bu konu içerisindeki mesajları da değerlendirmeye alınacaktır.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt