Yardım Xiaomi Turkiye Yetkilileri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
Cihazlara guncelleme gonderdikce mahvettiniz herseyi. Duzelir umuduyla guncelliyoruz daha beter yazilimlarla pil yuzdeleriyle karsilasiyoruz. Halbuki xiaomi markasini pil uzerine gittim aldim. Almaz olaydim lanet olsun.

Basliktan rahatsiz olanlar icin, cok sey degisti mi efendiler?

Son düzenleme:

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
Kardeşim senin sorunun pil performansı değil mi şikayetin batarya hakkında bende başka telefonlar yüksek amperli olup böyle performans vermediğini söyleyerek sukretmeni söyledim bunda yanlış bir şey görmüyorum
İyi okursan yazdigin yaniti 5000 mah pilli cihaz 2 3 saatte biten cihazla benim kullandigim cihaz bir degil kardesim. Tekrar soyluyorum bakin Ben 2 ay oldu alali. 100de cikardim sarjdan sadece 5 dakika telefon gorusmesi yaptiktan sonra sarjin 85 kaldigini gordum 8.1de boyle degildi. İki gun once 75mblik guncelleme geldi duzeltme guncellemesidir deyip guncelledim ve ondan sonra pilim daha cok gitmeye basladi ustelik aktif kullanan biri olmadigim halde. Olay bu. Siz olayi cok yanlis lanse ediyosunuz. Neyse herneyse yardimci olamayacaksak uzatmayalim gelip goren insan yardimci olacagi yerde vazgececek.
Deyimdir o size bir hakaret değildir, kimsenin de avukatı değilim ancak buraya sikayetinizi dile getirdiniz sikayetinizi burada kimse çözemez Xiaomide görev alan yazılımcı arkadaşınız varsa ona iletin bataryadan performans alamadığıniz için buraya yazip sonuç alamazsınız.
:D gulunc. Ben xiaomide calisan bi arakadasim varsa ona soriyim daha iyi sonuc alirim :D neyse herneyse biliyorum kardesim biliyorum sagol yorma kendini.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Sevgili nuans kardeşim (yaşınız benden küçük olduğu için böyle hitap ediyorum ) halilgurbuz hocam zannımca sorununuzla alâkalı son derece düzeyli bir açıklama yapmış. Mesele anlaşılmıştır. Kendinizce haklı da olsanız size verilen olumsuz mesajlara cevap yetiştirerek lüzumsuz bir polemik ortamının doğmasına vesile oluyorsunuz.
Hadise daha da uzayacak ve yönetici dostlarımız duruma müdahale etmek mecburiyetinde kalacaklar.
Söz Gümüşse sükut altındır deyip tadında bırakmakta fayda vardır diye düşünüyorum. Sağlıcakla kal.

Oyla:

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
Sevgili nuans kardeşim (yaşınız benden küçük olduğu için böyle hitap ediyorum ) halilgurbuz hocam zannımca sorununuzla alâkalı son derece düzeyli bir açıklama yapmış. Mesele anlaşılmıştır. Kendinizce haklı da olsanız size verilen olumsuz mesajlara cevap yetiştirerek lüzumsuz bir polemik ortamının doğmasına vesile oluyorsunuz.
Hadise daha da uzayacak ve yönetici dostlarımız duruma müdahale etmek mecburiyetinde kalacaklar.
Söz Gümüşse sükut altındır deyip tadında bırakmakta fayda vardır diye düşünüyorum. Sağlıcakla kal.
Cevap vermemek olumsuzlugu ortadan kaldirmadigi icin yazdim. Cevap vermeye de devam edecegim konu bana ait ve sikayetim uzerine konusulmasini temenni ediyorum harici konular degil. Kaos ortamini ben degil gereksiz yorum yapanlar yaratiyor. Sizlerde konu hakkinda gorusunuzu bildirmediniz aksi bi sekilde sizin deyiminizle ironi benim deyimimle de kinayeli bi sekilde yazarak kaosu guclendirmeye devam ettiniz. Size cevap vermedigim halde simdi tekrar yazmissiniz. Tekrar soyluyorum. Konu haricinde degil konuya yardimci olacaklar dahil olup yazsin lutfen. Sayfa yetkilileri buyursun basim uzerine konu hakkindaki fikirlerini beyan etsinler.

Hoscakal kocara kardesim

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Cevap vermemek olumsuzlugu ortadan kaldirmadigi icin yazdim. Cevap vermeye de devam edecegim konu bana ait ve sikayetim uzerine konusulmasini temenni ediyorum harici konular degil. Kaos ortamini ben degil gereksiz yorum yapanlar yaratiyor. Sizlerde konu hakkinda gorusunuzu bildirmediniz aksi bi sekilde sizin deyiminizle ironi benim deyimimle de kinayeli bi sekilde yazarak kaosu guclendirmeye devam ettiniz. Size cevap vermedigim halde simdi tekrar yazmissiniz. Tekrar soyluyorum. Konu haricinde degil konuya yardimci olacaklar dahil olup yazsin lutfen. Sayfa yetkilileri buyursun basim uzerine konu hakkindaki fikirlerini beyan etsinler.

Hoscakal kocara kardesim
Dikkat edersen, konuna, şikayetin ile ilgili tek kelime yazmadım... Neden?

Çünkü; konu başlığın ile sorununun ilgisi yok ve bu konuda muhatabın bu forum yetkilileri değil, temeli olmayan bir konuda içeriğini konuşmak da bana göre yersiz... Senin sayende; kendini ifade edemeyen, üslubu bozuk ve hoşuma gitmeyen, yerli yerinde konu açmayan ve yaşının edebini adabını taşıyamayan kimselere sorunu ile ilgili bildiklerimi ve tecrübelerimi paylaşmaktan imtina etme kararı aldım... Gördüğün üzere bu kriterler sayesinde sorununa çözüm olacak bir kaç ihtimali paylaşmak içimden gelmiyor... Ciddi olarak sana teşekkür ediyorum... :)

Oyla:

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Cihazlara guncelleme gonderdikce mahvettiniz herseyi. Duzelir umuduyla guncelliyoruz daha beter yazilimlarla pil yuzdeleriyle karsilasiyoruz. Halbuki xiaomi markasini pil uzerine gittim aldim. Almaz olaydim lanet olsun.

Basliktan rahatsiz olanlar icin, cok sey degisti mi efendiler?
Hocam yardım başlığı altında girdim konuya fakat yardıma dair bir istek göremiyorum bu yazıda. Konunun yardımla bi alakası yok siz içinizi dökmüşsünüz en doğal hakkınız ama yardıma değil tartışmaya meyilli yazdığınız için herkez o şekil üslupla yazmış. Sizin yazmış olduğunuz yazıyada forum kullanıcıları haliyle cevap vericek burda hiçkimseye kapa çeneni git diyemessin çünkü yazan herkesede ayrı ayrı 'yardım etmicekseniz yazmayın' demişsin yanlış anlama konunun yardımla bi alakası yok.

Oyla:

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
Hocam yardım başlığı altında girdim konuya fakat yardıma dair bir istek göremiyorum bu yazıda. Konunun yardımla bi alakası yok siz içinizi dökmüşsünüz en doğal hakkınız ama yardıma değil tartışmaya meyilli yazdığınız için herkez o şekil üslupla yazmış. Sizin yazmış olduğunuz yazıyada forum kullanıcıları haliyle cevap vericek burda hiçkimseye kapa çeneni git diyemessin çünkü yazan herkesede ayrı ayrı 'yardım etmicekseniz yazmayın' demişsin yanlış anlama konunun yardımla bi alakası yok.
Hocam dogru soyluyosunuz ama artik yardim istegim falan kalmadi yardimci olmak yerine aksi yanitlar gordum. Tartismaya meyilli degildim olumsuz cok yanit aldim ben durumumdan sikayetciydim, bunuda kolumun arasina aldim tamam yardim istemiyorum, bitsin gitsin yeterince yoruldum. Adresimi yazsam profile adam evimi basmaya gelecekmis gibi konusmalar gerceklestiriyor yardim konusu altinda..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dikkat edersen, konuna, şikayetin ile ilgili tek kelime yazmadım... Neden?

Çünkü; konu başlığın ile sorununun ilgisi yok ve bu konuda muhatabın bu forum yetkilileri değil, temeli olmayan bir konuda içeriğini konuşmak da bana göre yersiz... Senin sayende; kendini ifade edemeyen, üslubu bozuk ve hoşuma gitmeyen, yerli yerinde konu açmayan ve yaşının edebini adabını taşıyamayan kimselere sorunu ile ilgili bildiklerimi ve tecrübelerimi paylaşmaktan imtina etme kararı aldım... Gördüğün üzere bu kriterler sayesinde sorununa çözüm olacak bir kaç ihtimali paylaşmak içimden gelmiyor... Ciddi olarak sana teşekkür ediyorum... :)
Tamam ustad hadi onemli degil

Oyla:

msamisengul

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Sami ŞENG
Cihazım
Asus zenfone
Konular
4
Şimdi arkadaşa hak veriyorum. Biz android one kullanıcıları zenci muamelesi yaşıyoruz.

Evet etrafımızda bu modelden çok kullanan olmadığı için, teknik özelliklerine bakıp alıyoruz.
Teknik özellikleriyle de kıyaslıyoruz.

Lakin fan boylar var, işte onlara kızılcık sopasıyla dalasım geliyor.

Klasik "beğenmiyorsan alma..." cevapları...
İyide sevgili fan boyum. Parayı vermeden deneme imkanımız mı var?
Sanki sorunları bilerek almışız gibi yorum yapmayın.
Emin ol "gelin geri alalım, para iadesi yapalım, kur farkını hallederiz...." deseler ilk uçarak gidecek adam benim.
1995 yılında adam çıkarmış ibm simon Modelini, neredeyse olmuş 25 sene çok az gelişme olmuş.

Fan boylar biz bunlarıda kullandık. Kızılcık sopası arattırmayın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Hocam dogru soyluyosunuz ama artik yardim istegim falan kalmadi yardimci olmak yerine aksi yanitlar gordum. Tartismaya meyilli degildim olumsuz cok yanit aldim ben durumumdan sikayetciydim, bunuda kolumun arasina aldim tamam yardim istemiyorum, bitsin gitsin yeterince yoruldum. Adresimi yazsam profile adam evimi basmaya gelecekmis gibi konusmalar gerceklestiriyor yardim konusu altinda..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam ustad hadi onemli degil
Hocam konu başlığının yanlış olması , herkesle muhattap olmanız , insanların ironi ve iğnelemelerinden rahatsız olup cevap vermeniz konunun gereksiz uzamasına haliyle amacından sapmasına neden oldu ve oluyorda.

Başta başlığın yanlış olduğunu kabul
etmeniz ve yazan herkesi muhattap almamanız konuyu uzatmayacak idi.

Olan olmuş orası ayrı mevzu ancak size önerim yardım konusu altında yeni bir post atmanız ve 'Yeni Konu Aç' a tıklamadan önce yazım ve mantık hatalarını , üslubunuzu gözden geçirmeniz.

Bunu yaparak konunun başka yerlere sapmasını , çözüme odaklı bir forum olmasını sağlayabilirsiniz.
Ancak bu konu amacından saptı.
cantara hocam yardımcı olabilir misiniz?

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Sürüm güncellemelerinden sonra (güvenlik yaması olanlar değil) bir format çakmak lazım telefona ki kendine gelsin.
Hocam Sürüm değişikliğinden kastınız
Android sürümmü , MIUI versiyonumu

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt