Yardım Xiaomi Turkiye Yetkilileri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
Cihazlara guncelleme gonderdikce mahvettiniz herseyi. Duzelir umuduyla guncelliyoruz daha beter yazilimlarla pil yuzdeleriyle karsilasiyoruz. Halbuki xiaomi markasini pil uzerine gittim aldim. Almaz olaydim lanet olsun.

Basliktan rahatsiz olanlar icin, cok sey degisti mi efendiler?

Son düzenleme:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Cihazlara guncelleme gonderdikce mahvettiniz herseyi. Duzelir umuduyla guncelliyoruz daha beter yazilimlarla pil yuzdeleriyle karsilasiyoruz. Halbuki xiaomi markasini pil uzerine gittim aldim. Almaz olaydim lanet olsun.
Eski sürüme donmek çok mantıklı olur

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Kimse sizi burada Xiaomi almanız için başınıza silah dayamıyor, kimse sizin aldıktan sonra nasıl kullanacağınızı, ekran parlaklığını nasıl ayarladığınızı,hangi uygulamaları ne kadar sıklıkla kullanacağınızı bilmiyor. Genel olarak fikirlerini belirtiyorlar ayrıca doğru da belirtiyorlar. Yazılımsal bir sorunu Miui Türkiye Yetkililerine bağlanmanız oldukça yanlış bir hareket tavır ve üslubunuzu değiştirmenizi öneriyorum.

Oyla:

Mht_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi A2
Konular
16
sen baskasının sayfasında mesgul ederken hoş degilmi
persist indir orjınal room içine at butun sorunların çözülecektir
bir daha baskasının sayfasına gelipte adamlik boy gösterisi yapma

Oyla:

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
sen baskasının sayfasında mesgul ederken hoş degilmi
persist indir orjınal room içine at butun sorunların çözülecektir
bir daha baskasının sayfasına gelipte adamlik boy gösterisi yapma
Naptim ben senin sayfanda ne boy gosteriligi yaptim da bana mahalle agzi konusup yok ayik ol bilmem ne tarzi gercekten kaos cikaracak yanitlar veriyosun. Eyvallah bilgi icin
Bilgisayarsız maalesef hocam
Allah razi olsun ilginiz icin yinede tesekkur ederim

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Naptim ben senin sayfanda ne boy gosteriligi yaptim da bana mahalle agzi konusup yok ayik ol bilmem ne tarzi gercekten kaos cikaracak yanitlar veriyosun. Eyvallah bilgi icin

Allah razi olsun ilginiz icin yinede tesekkur ederim
Ben teşekkür ederim, internet kafe varsa civarinizda halledebilirsiniz uzun bi iş değil

Oyla:

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
Ben teşekkür ederim, internet kafe varsa civarinizda halledebilirsiniz uzun bi iş değil
Bunu denemeliyim. Siz yaptiniz mi peki? Su an hangi versiyondasiniz. Son olarakta geri donus gerceklestirdikten sonra bi sorun cikar mi acaba

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Durun yahu bi sakin olun :)
önce bi sorunu tespit edelim.
şimdi, cihaz mi A2 lite. saf Android yazılım.
Android'in doğası gereği büyük güncellemeler sonrasında böyle sapıtmalar mümkün.
öncelikle böyle durumda ne yapmak gerekir söyleyelim.
cihazı fabrika ayarlarına çekmek gerekir.
Evet bütün programlar vs gidecek. Bide rehberi Google hesabına koymadıysanız mutlaka yedek alın, yada google hesabına kaydedin ki, fabrika ayarlarına geçip yeniden baştan kurunca daha önce kullandığınız gmail hesabını girince rehberiniz gelsin.
şöyle ki Android güncellemesi alınca cihazın önceki sistemden artık dosyaları kalabiliyorlar. Buda bu şekilde sapıtmalar yaptırabiliyor. Yada diyelim cihaz android 7 de idi ve mesela siz Facebook yüklediniz. Facebook uygulaması yüklenirken Android 7 sürümüne göre telefona yükleniyor. Sonra siz Android 8 güncellemesi yapınca bu Facebook yada başka programın kodları telefona uyum sağlamayarak sistemi sapıttırabiliyor.
sonuç itibariyle Android dünyasında büyük güncelleme geçişleri olduğunda saçma da olsa mutlaka fabrika ayarlarına çekip yeniden kurulum yaomak gerekiyor.
A2 lite da bulunan pil ve donanım benim telefonum ile aynı diyebiliriz. çatır çatır şarj gitmesinin başka bir açıklaması olacağını düşünmüyorum.
illaki sürüm düşürmek istiyorsanız mutlaka yardımcı olacak birileri vardır.
sakin olun sağlam kafa ile düşünün :)

Oyla:

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Şunu düzeltmek lazım. Burada emek veren tüm yönetici ve bölüm sorumlusu arkadaşları bu konudan ayrı tutmak gerekir. Xiaomi gibi yazılım özürlü bir firmanın açıklarını kapatmak, sorunlarını gidermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Az önce 100 tane mesaj yazmışım diye bilgi mesajı geldi. En az 90 tanesini xiaomi firmasını beceremediği ve düzeltemediği sorunlarla ilgili yazdım. Ama maalesef yönetici arkaşlardan değilde genellikle diğer kullanıcılardan beğenmiyorsan kullanma, ne kadar ekmek o kadar köfte minvalinde cevaplar aldım. Kimse kusura bakmasın ama siz koyunlaştığınız sürece herkes üstünüze binecek. Bu sadece xiaomi ile de alakalı değil maalesef. Velhasıl lafı çok uzatmadan burdaki yönetici arkadaşlar işinin ehli ve kaliteli insanlar bundan zerre şüphem yok. Ama xiaomi markası cep telefonu işini ve yazılımı tarafında maalesef yerlerde sürünüyor.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt