Haber Xiaomi Türkiye facebook sayfasının resmi sayfa tarafından kapattırılması

5 yıldır sadece Xiaomi'yi insanlara tanıttığımız, haberler paylaştığımız, Xiaomi'yi her cümlede övdüğümüz sayfa dün itibari ile resmi sayfa tarafından kapattırıldı. Yanlış anlaşılmasın, kesinlikle sayfada biz resmiyiz gibi ibareler bile kullanılmadı. Resmi olmadığımızı fan sayfası olduğumuzu bile birçok gönderi paylaşarak yayınladık. Fakat tüm bunca emeğe rağmen, Mi Türkiye sayfası, bizim sayfamızı şikayet ediyor ve facebookta kapatıyor.

Mi Türkiye sayfasına mesaj attığımızda bize fake hesap muamelesi yapan kişinin üslubü adeta o sayfanın fake hesap olduğunu düşündürmüştür.

''Emek sarfetmişsin ama maalesef oluru yok, kurallar katı'' gibi bir cümle de kuruldu. 5 yıldır Xiaomi'yi biz tanıtalım insanlara sen parayı bas sayfaya takipçi çek 5 yıldır emek veren insanların emeğini çöpe at.

Şu saatten sonra hiçbir şekilde Xiaomi ürünü almam, aldırmam. Kar marjım %5 olacak de, insanlar senin kapitalist düzeni bozmanı insanlara anlatsın, 5 yıl boyunca senin reklamını yapsın en güncel haberlerini paylaşsın, tek kuruş almadan üstelik ve sen gel hesabı kapattır. Emek hırsızlığı ve saygısızlıktır bu.

Bundan sonra gerek ekşi gerekse diğer sözlüklerde mücademele sürdürüp, 5 yıl nasıl Xiaomi'yi övdüysem, şimdi Xiaomi'yi gömeceğim. Her mecrada yaptıkları emek hırsızlığını anlatacağım.

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Çok ilginç olmaya başladi. İnanin zevkle takip ediyorum konuyu. En cok merak ettigimde kendi yazdigi yaziyla enayi yerine konulmaya calistigim posta karsin yazilanlara ne cevap verilecegi.

Ha kim resmi kim degil umrumda da degil yanlis anlasilmasin. Forumda telefonumun ve konularin keyfini cikartiyorum da o yazi inanin cok zoruma gitti. Umarim kiki nikli firma sozcusunun iyi bir aciklamasi vardir zira kisasa kisas basta benden alir cevabini bu zeki(!) arkadas

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kikiemre61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi Note 2
Konular
6
Arkadaşlar öncelikle EVo yada genpa çalışanı değilim onlarla anlaşması olan kurumsal bir firmanın parçasıyım benim kızdığım nokta resmi olan bir yazıyı belgeyi kabullenmeyip halen daha bu belgeyi bende yapar fotoshoplarım kafası olması arkadaşım ben zaten sizin yanınızdayım emek verdiniz senelerce isterdimki bu işin içinde devamlı olan birisine verseydiler ama malesefki yada sizin kızgınlığını anlayarak söylüyorum Xiaomi Türkiye Resmi olarak Genpa ve EvoBT dedir bunun üstüne halen daha gelip bana yalan konuştuğumu ima eden olursa ben kırılmaya başlıcam resmi yazışmaları yapan biziz kurumlar arası ve bize böyle bir belge ve yazı geldi bunun yalanı dolanı olamaz adamı çükerler anlatabiliyormuyum.

İyi forumlar ayrıca Evo nun kendi resmi sitesinden bu gece 12 den sonra açıklanacağını düşünüyorum yada başka bir güne.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Arkadaşlar öncelikle EVo yada genpa çalışanı değilim onlarla anlaşması olan kurumsal bir firmanın parçasıyım benim kızdığım nokta resmi olan bir yazıyı belgeyi kabullenmeyip halen daha bu belgeyi bende yapar fotoshoplarım kafası olması arkadaşım ben zaten sizin yanınızdayım emek verdiniz senelerce isterdimki bu işin içinde devamlı olan birisine verseydiler ama malesefki yada sizin kızgınlığını anlayarak söylüyorum Xiaomi Türkiye Resmi olarak Genpa ve EvoBT dedir bunun üstüne halen daha gelip bana yalan konuştuğumu ima eden olursa ben kırılmaya başlıcam resmi yazışmaları yapan biziz kurumlar arası ve bize böyle bir belge ve yazı geldi bunun yalanı dolanı olamaz adamı çükerler anlatabiliyormuyum.

İyi forumlar ayrıca Evo nun kendi resmi sitesinden bu gece 12 den sonra açıklanacağını düşünüyorum yada başka bir güne.
Adamı çükerler kısmını tam anlayamadım biraz daha açar mısınız sayın yetkili ?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kikiemre61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi Note 2
Konular
6
Adamı cukerler kısmını tam anlayamadım biraz daha açar mısınız sayın yetkili ?

Demek istediğim biz telefon satan firmayız. Müşterilere ürünü satarken Xiaomi Türkiye garantili olduğunu söyleyerek satıyoruz. Müşteri başka bir gün gelip bizi mahkemeye verse bunun cezasının ne olduğunu biliyorsunuzdur. Ürünü resmi Türkiye garantisinde olduğunu söyleyerek satıyoruz.

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Siz hala anlamamissiniz. Burada photoshoptan bahseden yok. Evofone size kendi kasesiyle yazi yollamis. Burada da diyorlarki xiaomi ile olan sozlesmeniz nerde.

Size merkeziniz veya her kimse kendi kasesi ile gonderdigi ic yazismanizi " bakin biz resmi dagiticiyiz " diyerek kanit olarak gosteremezsiniz.

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Yani o fotografini gosterdiginiz yazi size resmi, baskada hic bir resmiyeti yok

kikiemre61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi Note 2
Konular
6
Sanırım siz bizi ufak bir telefon satıcısı zannettiniz. Biz Türkiye'nin her yerinde olan bir kurumsal firmayız. İsim vermek istemiyorum ama az çok tahmin etmişsinizdir. Bize kimse bu şekilde mail atıp Xiaomi Türkiye resmi dağıtıcısı olduğunu iddia edemez. Anlayacağınız odur ki Xiaomi Türkiye resmi olarak Genpa ve EvoBT'dedir. Size de başarılar diliyorum, bu tartışmayı da fazla uzatmak istemiyorum çünkü bu foruma değer veren birisiyim.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Siz hala anlamamissiniz. Burada photoshoptan bahseden yok. Evofone size kendi kasesiyle yazi yollamis. Burada da diyorlarki xiaomi ile olan sozlesmeniz nerde.

Size merkeziniz veya her kimse kendi kasesi ile gonderdigi ic yazismanizi " bakin biz resmi dagiticiyiz " diyerek kanit olarak gosteremezsiniz.

İşin acı kısmı her kaşe ile belge gönderene inanıyor olmaları. Dikkat etseler de bari yarın bir gün başka bir şeyi resmi evrak sanıp başlarına dert almasalar. :D

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Demek istediğim biz telefon satan firmayız. Müşterilere ürünü satarken Xiaomi Türkiye garantili olduğunu söyleyerek satıyoruz. Müşteri başka bir gün gelip bizi mahkemeye verse bunun cezasının ne olduğunu biliyorsunuzdur. Ürünü resmi Türkiye garantisinde olduğunu söyleyerek satıyoruz.
"Çükerler" diye kaba bir üslup takınan birisisiniz ve bu tarz bir üslup ile bize derdinizi anlatmanız ne kadar doğru ne kadar mantıklı düşünmek gerek. Sonuçta siz müşterilere destek ve hizmet vermek için çalışıyorsunuz fakat şu kelimenizi göz önüne aldığımda tek diyebileceğim yazık. Burada onlarca mesaj var hatta forumda yüzlerce binlerce mesaj var fakat hem biz şöyle firmayiz böyle firmayiz diyip hem de en ufak bir durumda bu şekilde tavır takinmaniz son derece yanlis. Ayrıca biz Evo firmasının yazısı ile ilgilenmiyoruz. Türkçe anlatıyoruz , biz Xiaomi'nin Türkiye'ye resmi olarak girmediğini söylüyoruz. Yani evonun gece yarısı sitesinde açıklama yapması da bir şey ifade etmeyecektir.

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Firmanizin buyuklugu benim icin inaninki hic bir sey ifade etmiyor. Ne zaman gorurum xiaominin sitesinde evobtyi genpayi o zaman muhattap alirim. Size de kolay gelsin

Üst Alt