Yardım Xiaomi Türkiye (Evofone) Tarafından Mağdur Edildim!...

Lecter06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
mi8
Konular
2
16 Eylül Mağaza açılışında onca izdahama katlanarak fazladan da para ödeyerek Mi 8 aldım. Telefonun içerisinden ne Xiaomi Türkiye ne de Genpa garanti belgesi çıktı. Telefonu açtıktan 2 hafta sonra cihazın titreşim motoru durduk yere arıza verdi. Garanti için Genpa'yı aradığımda mi 8 modeline teknik destek verilmediği cevabıyla karşılaştım ve şok oldum. Evofone'u aradığımda ise hiçbir konuda yardımcı olmayan müşteri temsilcileri sadece telefonu İstanbul teknik servis birimlerine göndermeleri durumunda yardımcı olunabileceğini söyledi. Telefonu servise gönderdim ve hiçbir şekilde müdahale istemediğimi belirttim çünkü ortada resmen bir kandırılma durumu var. Bunun nedeni 2 haftalık cihaza kim tamir ister ki ? Ayrıca firmayla ilgili oldukça kötü yorumlar varken ben bu disbt. olaylarından sonra düzeleceğini sanarak hatrı sayılır miktarda fazla para ödeyerek bu cihazı aldım fakat karşımda müşteriyi dövercesine konuşan, hiçbir konuda da yardımcı olmayan müşteri temsilcileri ile karşılaştım. Asıl bomba konu telefona müdahale istemediğimi belirtmeme rağmen ve haftada bir telefonla durum sormama rağmen hiçbir cevap alamadım sadece beklemem söylendi.

Toplamda 20 gün bekletildikten sonra kimse tarafından bilgilendirilmeden cihaz korumasız bir şekilde kargoyla gönderildiğini kapıma geldiğinde farkettim ki doğal olarak teslim almadım. Bardağı taşıran bu son hareket sonrası söylenecek o kadar fazla laf var ama yine de bir umut aradım ama bu defa da müşteri temsilcisinden azar yedim. Gerekçe ise "TALEPLERİNİZİ ALDIĞINIZ YERE İLETİN!!!!!!". Gerçekten abartmıyorum normalde zor sinirlenirim ki görüştüğüm hiçbir müşteri temsilcisine sesimi bile yükseltmedim kayıtlarda mevcut fakat muhattap olduğunuz insanlar boşver 5 binlira çöpe gitsin yoksa katil olacağım dedirtecek cinsten. Artık anladım ki firma ürünü sattım 2 haftada da bozulsa umrumda olmaz modunda fakat yalan beyanla ürün satıp arkasında durmamanın ayrıca 2 haftalık cihazın arızasına rağmen ne olduğu belli olmayan işlemler yaparak kargoyla tarafıma göndermesi hukuki işlemleri başlatmama neden oldu. Kamuoyunun bilgisine sunarım. Gelişmelerden ayrıca bilgi sunacağım.

Düzenleme: Fatura mesaja eklenmiştir. Diğer gelişmelerden ayrıca bilgi sunulacaktır.

Son düzenleme:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Ne anlam çıkardığını bilemedim ama, cümlenin tamamı ne denilmek istediğini fazlasıyla anlatıyor... smoking~~
Destek mahiyetinde Gönderme hocam konuyu başından beri takip ediyorum ama ilk mesajım oldu yanlış anlaşılmasın.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Lethalz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 5
Konular
1
Ne anlam çıkardığını bilemedim ama, cümlenin tamamı ne denilmek istediğini fazlasıyla anlatıyor... smoking~~

hani montaj bu montaj diye replik vardır ya ondan yazmış sanırım benimde aklıma geldi bi tebessüm oldu :)

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
hani montaj bu montaj diye replik vardır ya ondan yazmış sanırım benimde aklıma geldi bi tebessüm oldu :)
Beni anlayan biri yada birileri olması beni sevindirdi Evofona bir garezi yada her hangi bir antipatim olmadığı halde miui Türkiye resimlerini kendi buluşması gibi gösteren bir firmadan her şey beklenir.. Kimse kusura bakmasın..

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Tebrikler, o replik üzerine o cümleyi kurmuştum... drunk~~

Destek mahiyetinde Gönderme hocam konuyu başından beri takip ediyorum ama ilk mesajım oldu yanlış anlaşılmasın.

Şimdi anladım... Teşekkürler. ;)

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam geçmiş olsun... Maalesef evofone firması veya Genpa forumumuzla iletişim halinde değil dolayısıyla diğer firmalar gibi yardımcı olma imkanımız yok... Ancak hakkınızdaki ithamların giderilebilmesi için son mesajınızda belirttiğiniz üzere bir fatura örneğini konuya ekleyebilirseniz çok iyi olur.

Özgür hocam burada değil de nerede paylaşacak? Maalesef ki arkadaşımıza yardımcı olma imkanımız yok ancak bu tarz bilgilendirmeler başka kullanıcılarımızın mağdur olmasını engelleyebiliyor.

Hocam cidden teessüf ederim... Şimdiye kadar hangi konuyu sildik?

Asaf04 benzer konularda sürekli olarak suçluyor ancak verilen cevaplara karşılık vermiyorsunuz... Daha önce ben de yazmış olduğunuz suçlamalara karşı uzun uzun cevap yazmış fakat karşılık alamamıştım. Burada da konu sahibi arkadaşımızı yalancılıkla itham etmiş ancak cevabına her hangi bir karşılık vermemişsiniz. Lütfen bu mesajımı bir uyarı olarak alın, tekrar benzer bir davranışta bulunmanız cezai yaptırımla karşılanacaktır.

Fatih Kuzgunsöz Konu dün akşam 23:21'de açılmış... 23:27'de üye olmuşsunuz. 23:30'da ise konunun karalama kampanyası olduğunu ve mi8 satışının yapılmadığını belirten hatalı bir mesaj atarak forumumuza giriş yapmışsınız. Üye olma amacınız aşikar ancak bu amaçla üye olan kullanıcılara forumumuzda yer vermiyoruz. Mevcut mesajlarınız ve üyeliğiniz silinmiştir.
Hocam yorum yanlış anlaşıldı sanırım?yazdığım yorumda da belirttim,ben arkadaşın yerinde olsam sıkıntımı öncelikle cihazı aldığım yere götürür ve cihazı değiştirmeden ordan çıkmazdım.zamanında migrostan traş makinesi almıştım aradan bi ay geçmişti ve ilk kez traş olmuştum o makineyle.ama bide ne göreyim traş makinesi keserken saçı sakalı çekiyor acıtıyordu.hemen migrosa gittim.kasadaki eleman iki haftayı geçti deyip falan filan yaptı,dedimki müdürle görüşmek istiyorum.istemeye istemeye müdürü çağırdı.makineyi verdim müdüre "bu makineyi alıp saç yada sakal traşı olurmusun" dedim.sonra derdimi anlattım. Müdür de iade zamanı geçti dedi.müdüre "saç traşı hergün olunan birşey değil,cihazı aldıktan bi ay sonra saçım uzadığı için kesmek istedim ama kesmedi,cihazı ilk defa kullandım ve şimdi de buraya getirdim" dedim.ordan o şekilde çıktım sonra migros genel müdürlüğünü arayıp müşteri temsilcisine derdimi güzelce anlatıp mağaza müdürünü de bi güzel şikayet ettim.bi gün sonra beni mağaza müdürü aradı gittim ve traş makinesini değiştirdim.arkadaşın yerinde olsaydım cihazı kutu ve faturasıyla mi store a götürüp,en yetkili kişiyle görüşüp derdimi güzelce anlatıp cihazı değiştirirdim kesinlikle.sonuçta hiçbir mağaza,içerisi müşteri doluyken mağdur bi müşteriyle tartışmak istemez ve yapılması gereken yapılır.

Oyla:

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Tüketici Hakem Heyetine başvurun ve paranızı geri alın. İnternet üzerinden alırsınız Mi 8'i.
Türkiye'de Apple dışında hangi garanti servisine tam güvenilir denilebilir ki..
ASUS Zenfone 2 kullanıyorum garantisi Bilkom'daydı(Yeni telefonlarda halen Bilkom mu bilmiyorum). Aşırı memnundum.

Oyla:

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13
Hocam geçmiş olsun... Maalesef evofone firması veya Genpa forumumuzla iletişim halinde değil dolayısıyla diğer firmalar gibi yardımcı olma imkanımız yok... Ancak hakkınızdaki ithamların giderilebilmesi için son mesajınızda belirttiğiniz üzere bir fatura örneğini konuya ekleyebilirseniz çok iyi olur.

Özgür hocam burada değil de nerede paylaşacak? Maalesef ki arkadaşımıza yardımcı olma imkanımız yok ancak bu tarz bilgilendirmeler başka kullanıcılarımızın mağdur olmasını engelleyebiliyor.

Hocam cidden teessüf ederim... Şimdiye kadar hangi konuyu sildik?

Asaf04 benzer konularda sürekli olarak suçluyor ancak verilen cevaplara karşılık vermiyorsunuz... Daha önce ben de yazmış olduğunuz suçlamalara karşı uzun uzun cevap yazmış fakat karşılık alamamıştım. Burada da konu sahibi arkadaşımızı yalancılıkla itham etmiş ancak cevabına her hangi bir karşılık vermemişsiniz. Lütfen bu mesajımı bir uyarı olarak alın, tekrar benzer bir davranışta bulunmanız cezai yaptırımla karşılanacaktır.

Fatih Kuzgunsöz Konu dün akşam 23:21'de açılmış... 23:27'de üye olmuşsunuz. 23:30'da ise konunun karalama kampanyası olduğunu ve mi8 satışının yapılmadığını belirten hatalı bir mesaj atarak forumumuza giriş yapmışsınız. Üye olma amacınız aşikar ancak bu amaçla üye olan kullanıcılara forumumuzda yer vermiyoruz. Mevcut mesajlarınız ve üyeliğiniz silinmiştir.
hocam herşeyi okuyup ilgilenmeniz ve sorunlara yaklaşımınız için teşekkürler, ben halen max 3 için cepport'u bekliyorum, başka yerden alıp mağduriyet yaşamak istemiyorum, A1 cihazımda kvk'da sıkıntı yaşadım ama sorunu cepport üstlendi ve çözüm üretti, bu şekilde olursa reklamı hizmeti olur ve firma yükselir, umarım her firma kendine çekidüzen verir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte bu yüzden ya cepporttan alın yada garantisiz sağlam bir kişiden alın diyoruz.
SEFA hocam da max 3 için aklımda, haklısınız

Oyla:

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
sırf bu sebeplerden dolayı garantisiz mi8 aldım.
garantili alanlar pek garantili gözüyle bakmasınlar, en azından kayıtlı olur telefonları, tabi oda düşmezse.
geçmiş olsun.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Bende evofone cihaz aldım;içinden garanti belgesi; genpa çıktı nasıl genpa bakmıyor anlamış değilim ben mağazadan değil internetten hemde daha ucuz fiyata aldım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cepporttan almak istedim fakat telefoncular toplamışlar mi 8 leri cepportu her aradığımda almak için stok yok bilgisini aldım.Buda ayrı bir detay.....

Oyla:
Üst Alt