Fastboot rom atın.root kalkar otomatik güncelleme yapar..Merhaba kilidi açık IMEI atılmış Mi 10t Pro var elimde. Cihaz güncelleme almıyor, NFC kullanamıyorum ve bazı uygulamalar kullanılamıyor olmuyor rootlu olduğu için. Güncelleme yapabileceğim ve root gizleme ile uygulamaları kullanılabilir hale getirmek konuda destek almak istiyorum.
IMEI sorunu yaşar mıyım? Aldığım yer çok uğraştım olmadı başka cihazdan backup kurdum demişti.Fastboot rom atın.root kalkar otomatik güncelleme yapar..
Rom atınca imei gitmezde bu tür sorularada cevap vermeye çekiniyoruz yapacağınız işlemleri bilmediğimiz için. Doğru yöntemle gitmez yaniIMEI sorunu yaşar mıyım? Aldığım yer çok uğraştım olmadı başka cihazdan backup kurdum demişti.
Sizde haklısınız anlıyorum. Cihazda SuperSu benzeri root uygulaması görmedim uygulamada cihaz rootlu olduğu için yüklenmiyor hatası alıyorum. Bu durumda fastboot kurulumu yapabilir miyim deneyeceğim. TeşekkürlerRom atınca imei gitmezde bu tür sorularada cevap vermeye çekiniyoruz yapacağınız işlemleri bilmediğimiz için. Doğru yöntemle gitmez yani
özel mesaj ile bilgi verildi..Xiaomi Redmi Note 10 Pro IMEI repeair işlemi hakkında süreç hakkında kısa bir bilgi ve ücret iletebilir misiniz? Süreç hakkında bilgi isteme sebebim anakarta işlem yapılıp yapılmayacağı hakkında bilgi sahibi olabilmek. teşekkürler.
İmei atılmış cihaz mıydı?selamlar gsi rom yüklerken mtk işlemcili 11t bootlopda kaldı fastboota giremiyorum bl kilit açık tek yaptığım boş vbmeta ve gsi rom flashlamaktı cihaz sürekli kendini yeniden başlatıyor ne recovery nede fastboota giremiyorum çözümü var mıdır