Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

webkaan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaan
Cihazım
mi9t
Konular
1
Merhabalar , Xiaomi mi 11t , reset attım imeiler uçtu. imei kayıt ücreti için uzaktan destek istiyorm PM lütfen.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Mücahitza

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Poco m3
Konular
37
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Hocam Xiaomi mi note 10 pro yetkili hesap yemiyor yapabilirmisiniz?

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
merhaba sorunumu çözemediğim için size ulaşıyorum, mi 10t pro kamera da resim çekmeyip uygulamadan atıyor, tekrar denediğimde kamera durduruldu hatası veriyor, ve fotoğraf çekmiyor. daha önce çeşitli romlar yükledim fastboot ile, fazla rom yüklemeden olduğunu söyleyenlerde oldu, ne yaptıysam kamera düzelmedi hangi romu yüklediysem sonuç yine aynı, bir yöneticinin önerisi üzerine romları denemem istendi,persist olayını bilemediğimden size danışmak istedim, sanırım uygun romu bulup persist flaşlamak çözüm olabilir ama ne kadar rom yüklediysem olmadı, binlerce romu da deneme imkanım yok haliyle, yardımlarınızı bekliyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
merhaba sorunumu çözemediğim için size ulaşıyorum, mi 10t pro kamera da resim çekmeyip uygulamadan atıyor, tekrar denediğimde kamera durduruldu hatası veriyor, ve fotoğraf çekmiyor. daha önce çeşitli romlar yükledim fastboot ile, fazla rom yüklemeden olduğunu söyleyenlerde oldu, ne yaptıysam kamera düzelmedi hangi romu yüklediysem sonuç yine aynı, bir yöneticinin önerisi üzerine romları denemem istendi,persist olayını bilemediğimden size danışmak istedim, sanırım uygun romu bulup persist flaşlamak çözüm olabilir ama ne kadar rom yüklediysem olmadı, binlerce romu da deneme imkanım yok haliyle, yardımlarınızı bekliyorum.
Kamerada donanımsal hata vardır. Persist falan internetteki bilgi kirliliği. Cihaza öyle kafamıza göre persist yazamayız. Zaten persist yüklü olmasa cihazda hiç bir şey çalışmaz..

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
stock rom yükleyeceğim şimdi, kameranın düzgün çalışması ümidiyle.. xiaomistockrom.com dan..

ferhatfk44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
2
Kardeşim merhaba,

redmi note 11pro alacağım gün içinde lakin arkadaşımdan bugünn imei atılması için miui sürümünü 11.5 düşürmem gerektiğini öğredim acaba böyle birşey var mı? Cihazı alsam ayrıca aynı gün içinde çift sim için imei atma konusunda destek olur musunuz? İmei atıldıktan sonra yeni güncelleştirmeleri bilgisayara indirim otg yolu ile yapsam yine de imei gider mi?

yet99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 10 Lite 5G
Konular
1
Merhaba. root'lu Mi 10 Lite 5G kullanıcısıyım (TWRP'de 10 Lite Zoom yazıyor). Telefonumu 1 yıl civarı güncelleyemiyorum, uzaktan destekle halledebilir misiniz? Özelden konuşursak iyi olur.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba. root'lu Mi 10 Lite 5G kullanıcısıyım (TWRP'de 10 Lite Zoom yazıyor). Telefonumu 1 yıl civarı güncelleyemiyorum, uzaktan destekle halledebilir misiniz? Özelden konuşursak iyi olur.
arka kamerada 50x zoom mu yazıyor? ya da google playden aida64 isimli uygulamayı yükleyin sisteme girin cihazın kod adın nedir ona bakın.

yet99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 10 Lite 5G
Konular
1
"48 MP AI CAMERA" yazıyor sadece.