Uzaktan olmaz bu tamir istanbuldaysanız elden getirirseniz yaparızMerhabalar , Xiaomi mi 11t , reset attım imeiler uçtu. imei kayıt ücreti için uzaktan destek istiyorm PM lütfen.
Hocam Xiaomi mi note 10 pro yetkili hesap yemiyor yapabilirmisiniz?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.
BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;
Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.
Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)
İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.
BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)
Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Kamerada donanımsal hata vardır. Persist falan internetteki bilgi kirliliği. Cihaza öyle kafamıza göre persist yazamayız. Zaten persist yüklü olmasa cihazda hiç bir şey çalışmaz..merhaba sorunumu çözemediğim için size ulaşıyorum, mi 10t pro kamera da resim çekmeyip uygulamadan atıyor, tekrar denediğimde kamera durduruldu hatası veriyor, ve fotoğraf çekmiyor. daha önce çeşitli romlar yükledim fastboot ile, fazla rom yüklemeden olduğunu söyleyenlerde oldu, ne yaptıysam kamera düzelmedi hangi romu yüklediysem sonuç yine aynı, bir yöneticinin önerisi üzerine romları denemem istendi,persist olayını bilemediğimden size danışmak istedim, sanırım uygun romu bulup persist flaşlamak çözüm olabilir ama ne kadar rom yüklediysem olmadı, binlerce romu da deneme imkanım yok haliyle, yardımlarınızı bekliyorum.
arka kamerada 50x zoom mu yazıyor? ya da google playden aida64 isimli uygulamayı yükleyin sisteme girin cihazın kod adın nedir ona bakın.Merhaba. root'lu Mi 10 Lite 5G kullanıcısıyım (TWRP'de 10 Lite Zoom yazıyor). Telefonumu 1 yıl civarı güncelleyemiyorum, uzaktan destekle halledebilir misiniz? Özelden konuşursak iyi olur.