Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience - Plus [Android 11] [FBE]

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Selamın Aleyküm hocam bende bu rooma geçmek istiyorum.Telefon KVK garantili ve artık MIUI sistemi eskisi gibi akıcı gelmiyor. Sizce servise göndereyim mi?
Telefonun yavaş ve hantal çalışmasına servis bişey yapamaz eğer donanımsal bi arızası yoksa servise göndermek boşa zaman kaybı olur.
Miui arayüzü zaten isteneni vermediği için bu rom yapılmış ve bizler buradayız aosp rom kadar asla akıcı ve hızlı olamaz miui.
Bootloader kilidi açıldığında garanti gidiyor bilginiz olsun karar sizin.

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Selamın Aleyküm hocam bende bu rooma geçmek istiyorum.Telefon KVK garantili ve artık MIUI sistemi eskisi gibi akıcı gelmiyor. Sizce servise göndereyim mi?

Aleyküm selam. Benimde telefonum garantiliydi bı 7-8 ayı vardır belki de daha bu işlere hiç girmemeyi düşünüyordum. Ama inanın sürüm düşürsem de bir tane program yüklemesem bile arayüzde kasıyordu telefon topu topu iki küçük oyun atar telefonla görüşürüm n'olacak diyen ben kafayı yedim arayüz yüzünden ve garanti dışı olsa bile bu romu talimatlara göre yükledim gerçekten kolay bir işlem ve aşırı akıcı telefon aklınız şaşıracak bu Roma geçince benden söylemesi ayriyetten bu işleri öğrenince kendinize uygun romu bulup uzun süre kullanacaksiniz belkide

ugurellibaris

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baris
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Önce bir hard reset atmayı deneyin, belki düzelir. Bu roma geçerseniz garanti dışı kalır cihaz, ona göre düşünün. Hard resetten sonra düzelmezse garantiye yollayabilirsiniz ama ne işlem yaptıklarını bilmiyorum. Belki stock romu tekrar yüklerler belki de format atıp gönderirler.
Önce bir hard reset atmayı deneyin, belki düzelir. Bu roma geçerseniz garanti dışı kalır cihaz, ona göre düşünün. Hard resetten sonra düzelmezse garantiye yollayabilirsiniz ama ne işlem yaptıklarını bilmiyorum. Belki stock romu tekrar yüklerler belki de format atıp gönderirler.
Hard reset yaptım gene aynı değişen bir şey yok. MIUI 11'e geçtiğimden beri durum böyle akıcılığı eskisi gibi değil. MIUI 12yle bir şey değişeceğinide zannetmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aleyküm selam. Benimde telefonum garantiliydi bı 7-8 ayı vardır belki de daha bu işlere hiç girmemeyi düşünüyordum. Ama inanın sürüm düşürsem de bir tane program yüklemesem bile arayüzde kasıyordu telefon topu topu iki küçük oyun atar telefonla görüşürüm n'olacak diyen ben kafayı yedim arayüz yüzünden ve garanti dışı olsa bile bu romu talimatlara göre yükledim gerçekten kolay bir işlem ve aşırı akıcı telefon aklınız şaşıracak bu Roma geçince benden söylemesi ayriyetten bu işleri öğrenince kendinize uygun romu bulup uzun süre kullanacaksiniz belkide
Valla bilemedim hocam telefonuda Kasım 2019'da aldım ne yapsam geçsemmi bu rooma kafalar çok karışık

Son düzenleme:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hard reset yaptım gene aynı değişen bir şey yok. MIUI 11'e geçtiğimden beri durum böyle akıcılığı eskisi gibi değil. MIUI 12yle bir şey değişeceğinide zannetmiyorum.

Valla bilemedim hocam telefonuda Kasım 2019'da aldım ne yapsam geçsemmi bu rooma kafalar çok karışık
Hocam garanti ghost screen olunca işe yarıyor. Onun dışında telefon kendi kendine bozulmuyor zaten(istisnalar var tabiki). İsterseniz bozun garantiyi MIUI seviyorum veya MIUI uygulamaları olsun diyorsanız pırıl pırıl kurulumla 11.0.4.0 fastboot romu kurun. Bana miyu viyu fark etmez akıcı olsun diyorsanız hocamın romunu kurun :). Ben ikisini de test ettim oyun-performans-akicilik olarak. Pixel rom daha akıcı arayüzde uygulamalarda falan. Oyun konusunda aynı ikisi de max performans veriyor oyunda, zaten sd636 en fazla bu kadar oluyor. Aospnin tek eksiği MIUI uygulamaları tamamen yok. :) Tabi karar sizin, daha baya varmış garantinin bitmesine. Benim mesela garanti işime yarayacak(inşallah) telefonum hayalet ekran oldu, gönderirken pil değişimi de isteyeceğim eğer şansıma iyi biri denk gelirse işini düzgün yapıp gönderir. Gelmezse vay halime :D

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
talhacker Hocam pubg mobile HD default olarak destekliyor konuya eklerseniz iyi olur :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200626-121923491.jpg
    Screenshot_20200626-121923491.jpg
    344,2 KB · Görüntüleme: 21

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
talhacker Hocam pubg mobile HD default olarak destekliyor konuya eklerseniz iyi olur :)
Oyun oynamadığımdan bilmiyorum bu önemli bişey mi global rom neyi destekliyor?
Hocam insanlar açıp konuyu okusun yada romu yükleyip denesin armut düş ağzıma pişde olmaz bu kadar olumlu yorum var biraz çaba göstersinler yani tek paylaştığım aosp rom bu zaten ama senin için konuya eklerim :)

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Oyun oynamadığımdan bilmiyorum bu önemli bişey mi global rom neyi destekliyor?
Hocam insanlar açıp konuyu okusun yada romu yükleyip denesin armut düş ağzıma pişde olmaz bu kadar olumlu yorum var biraz çaba göstersinler yani tek paylaştığım aosp rom bu zaten ama senin için konuya eklerim :)
Hocam global normalde HD desteklemiyor. Akıcı ve dengelide oynanabiliyor sadece. Romda Pubg mobile HD desteği varmış gfx tool a falan gerek kalmıyor :)

davut83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
davut
Cihazım
zopo zp998
Konular
4
Arkadaşlar bende orangefox recovery yüklü konudaki twrp yi flashlasam yani degiştirsem depolama alanı sıfırlaması istermi kulanmaya devam edebilirmiyim ilk twrp kurar gibi depolama alanı sıfırlaması isterse hiç degiştirmeyecegim yada orangefox la bu rom kurulmuyormu sıkıntımı yapıyor

ilk defa twrp degiştirecegim başından orangefox kullandım birçok miui rom denedim ama aosp tabanlı rom ilk defa kuracagım cevap yazarsanız memnun olurum tşk

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Arkadaşlar bende orangefox recovery yüklü konudaki twrp yi flashlasam yani degiştirsem depolama alanı sıfırlaması istermi kulanmaya devam edebilirmiyim ilk twrp kurar gibi depolama alanı sıfırlaması isterse hiç degiştirmeyecegim yada orangefox la bu rom kurulmuyormu sıkıntımı yapıyor

ilk defa twrp degiştirecegim başından orangefox kullandım birçok miui rom denedim ama aosp tabanlı rom ilk defa kuracagım cevap yazarsanız memnun olurum tşk

Bende orjinal twrp ile değilde pitchblack recovery ile kurdum sıkıntı olmadı orange de de olacağını düşünmüyorum ancak deneyen var ise daha iyi anlaşılır

enesadem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes Adem
Cihazım
Lenovo K6
Konular
2
Rom'u 1 gündür kullanıyorum. Deneyimlerimi yazmak istedim. Öncelikle telefonum garantiliydi ve garantiyi bozdum ama umrumda değil çünkü miui ile kullanılamazdı ve yeni telefon almayı düşünüyordum. Daha önce 7 farklı android markası kullandım miui arayüzü bunların arasında en kötüsüydü.
Önceden instagrama girip çikarken bile kasan telefon bu romu yükleyince uygulama uygulama gezer oldu. Aktif olarak asistan kullanan biriyim bu romda asistan çok hızlı çalışıyor. Ayrıca bir uygulamadayken sol altdan sağa doğru çekerseniz açık olan diğer uygulamaya geçiyor ve hiç takılmadan yapıyor. Dikkatimi çeken bir diğer özellik ekran döndürme kapalıyken ekranı döndürürseniz altta küçük bir ikon çıkıyor ve onunla döndürebiliyorsunuz. İşe yarar bir özellik. Parmak izi veya yüz tanımada bir değişiklik olmadı. Wifi bağlantim arada kopuyordu artık daha az kopuyor gibi geldi bana. Benim gözüme çarpanlar bu kadar. Yükleyen arkadaşlar hemen animasyonları falan kapatmaya çalışmasınlar ben hiç birini kapatmadığım halde çok hızlı.

Üst Alt