- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 13
Aynı şeyler note 6 pro içinde geçerli hocam cihazı bambaşka hale getirdi animasyonlar akıcı arayüz pürüzsüz cihaz hıçkırmadan takılmadan çalışıyorNote 6 bilmem ama Mix2'de sorunsuz, pürüzsüz çalışıyor, ben çok beğendim, gayet akıcı, kaliteyi hissedebiliyorsunuz. Miui'a olan bağlılığım vowifi'den kaynaklanıyordu, onu da magiskten voenabler flashlayarak hallettim. Tavsiye ederim.
Bu romu kullanıcaksanız miui yazılımına ait herşeyi unutun uyumsuzdur çalışmaz.Dediğiniz gibi yaptım hocam, rom çok iyi akıcı efsane güzel bir rom. Tek sorun, miui12 ile gelen bootlogoyu değiştiremiyorum. Neden? Değiştirdiğim zaman boş siyah ekran ile açılıyor.
Yok hocam, açılışta miui logosu çıkıyor bootlogo olarak onu değiştiremezz miyimBu romu kullanıcaksanız miui yazılımına ait herşeyi unutun uyumsuzdur çalışmaz.
İlk açılışta MI logosu çıkar ardından beyaz ekranlı Google logosu çıkması lazım? Daha fazlasını değiştiremezsin zaten.Yok hocam, açılışta miui logosu çıkıyor bootlogo olarak onu değiştiremezz miyim
Önce bir hard reset atmayı deneyin, belki düzelir. Bu roma geçerseniz garanti dışı kalır cihaz, ona göre düşünün. Hard resetten sonra düzelmezse garantiye yollayabilirsiniz ama ne işlem yaptıklarını bilmiyorum. Belki stock romu tekrar yüklerler belki de format atıp gönderirler.Selamın Aleyküm hocam bende bu rooma geçmek istiyorum.Telefon KVK garantili ve artık MIUI sistemi eskisi gibi akıcı gelmiyor. Sizce servise göndereyim mi?