Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience - Plus [Android 11] [FBE]

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Öyle hocam. Attan inip eşeğe binmek gibi oluyor :D
Ben bu romu geliştiren adamın alnından öperim ya bi aosp rom ancak bu kadar sorunsuz stabil olur sanki aklımı okumuş yapmış adam istediğim herşey var :D
Ülkemizde PayPal olsa geliştiriciye bağış aticam ama yok.

muratilk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
2
AOSP Romda görüşme kaydı yapma şansı var mı.? Romun özelliği ile ya da ayrı bir apk ile de olabilir.?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
AOSP Romda görüşme kaydı yapma şansı var mı.? Romun özelliği ile ya da ayrı bir apk ile de olabilir.?
Görüşme kaydı yok hocam insanlar neden bu kadar görüşme kaydı özelliğini istiyor önemsiyor anlamadım aklıma kötü şeyler geliyor haha--

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Görüşme kaydı yok hocam insanlar neden bu kadar görüşme kaydı özelliğini istiyor önemsiyor anlamadım aklıma kötü şeyler geliyor haha--

Hocam genç yaşlı farketmeden bazen karşı tarafla önemli bir görüşmemiz oluyor veya unutmamamız gereken bir bilgi ve tekrar da soramadigimiz konuşmalar olabiliyor. Hoş sizin düşündüğünüz şekilde kullanan da vardır . Bende çok eksikliğini hissettim ACR diye bir program ile MIUI daki kadar güzel olmasa da hallettim ihtiyacımı öneririm

muratilk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
2
İşim gereği hemen tüm gün araç kullanıyorum.Gelen her çağrıda adres kaydı,sipariş kodu,stok kodu vs almam gerekiyor.Not almak çoğu zaman imkansız.Sürüş güvenliği açısından da çok faydalı.Uygun zamanda tekrar dinleyip işimi takip edebiliyorum.Görüşmelerin tamamı bireysel ve yeni kişilerle. Bunun için görüşme kaydı olmazsa olmazım.Uzun oldu ama ..ACR yi uzun dönem bende kullandım.Pixel Experience Plus romda çalışıyorsa başkaca sorunum kalmaz.Çalışıyor mu?

cepkutusu

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
12
İşim gereği hemen tüm gün araç kullanıyorum.Gelen her çağrıda adres kaydı,sipariş kodu,stok kodu vs almam gerekiyor.Not almak çoğu zaman imkansız.Sürüş güvenliği açısından da çok faydalı.Uygun zamanda tekrar dinleyip işimi takip edebiliyorum.Görüşmelerin tamamı bireysel ve yeni kişilerle. Bunun için görüşme kaydı olmazsa olmazım.Uzun oldu ama ..ACR yi uzun dönem bende kullandım.Pixel Experience Plus romda çalışıyorsa başkaca sorunum kalmaz.Çalışıyor mu?
uygulama çalışıyor acr kullanabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

magisk kurup arama ekranında gelmesini isteyen arkadaşlar bu videodan yararlanabilir

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

serdartuzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
9
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam istemişsiniz antutu dan değilde geekbenchten yaptım hangi romdaysaniz sizde yapıp sonucu buraya atar mısınız farkını görelim hoş bu programlara da pek güvenmem ama merak ettim
miui 12 android 10 masik rom

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-23-15-10-24-475_com.primatelabs.geekbench5.jpg
    Screenshot_2020-06-23-15-10-24-475_com.primatelabs.geekbench5.jpg
    255,5 KB · Görüntüleme: 21

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Efsane stabil bir rom.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bende 277 single 1212 multi çıktı. Global 11.0.4.0 . CPU throttling test yapar mısınız 3dk boyunca bakalım bu programda fark oluyor mu yoksa hepsi bir yalandan ibaret mi :) Programın ayarından cpu sıcaklığını göster deyin 3dk test yapın karşılaştıralım.

Üst Alt