Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomXiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience - Plus [Android 11] [FBE]
Xiaomi uygulamalarını apk olarak yada marketten yükleyemezsiniz o uygulamalar miui arayüzüne ait kütüphaneleri kullanıyor. bu bir aosp rom kerneli vendoru yazılımı tamamen farklı google pixel arayüzüne sahip. eğer böyle bişey olsaydı geliştirici miui uygulamalarını ve özelliklerini aosp roma kendisi dahil ederdi bu o kadar basit değil.
Xiaomi uygulamalarını apk olarak yada marketten yükleyemezsiniz o uygulamalar miui arayüzüne ait kütüphaneleri kullanıyor. bu bir aosp rom kerneli vendoru yazılımı tamamen farklı google pixel arayüzüne sahip. eğer böyle bişey olsaydı geliştirici miui uygulamalarını ve özelliklerini aosp roma kendisi dahil ederdi bu o kadar basit değil.
Musixmatch indirin hocam en iyisi diyebilirim reklam kısmı hariç uzun zamandır Spotify dayım ondan dolayı son sürümü nasıldır tam bilemiyorum ama eskiden süperdi
Onu uzun uğraşlarla port etmişler zaten miui romundaki gibi yüz algılaması stabil çalışmiyo ve resim çekip geri gidin solda önizlemesi yok oluyo demekki bu kadarını yapabilmişler.
Önceki mesajda belirttiğim nedenlerden dolayı olmaz yani.
Emin misiniz hocam? Bende böyle bir sorun yoktu hatta pubgm oynadım hdr 45fps sıcaklık değerlerim önceki mesajımda mevcut. Normalden biraz fazla ama cayir cayirlik bir durum görmedim.
Bende de başta durum öyleydi sanırım cihaz ilk kurulum ve sonraki iki gün cidden çok ısınıyor bu romda. Sonradan normale döndü bende ısı bu da normal sosyal medya oyun kullanımı sonrası anlık durum ( not:cihaz genel olarak hep bu ısıda oyun hariç ve şarjda kullanma hariç ayriyetten ısı problemi ikinci gelen güncelleme ile bende bir nebze düştü pil tasarrufunda kullanmak daha da düşürdü gibi geldi bana )
Bende de başta durum öyleydi sanırım cihaz ilk kurulum ve sonraki iki gün cidden çok ısınıyor bu romda. Sonradan normale döndü bende ısı bu da normal sosyal medya oyun kullanımı sonrası anlık durum ( not:cihaz genel olarak hep bu ısıda oyun hariç ve şarjda kullanma hariç ayriyetten ısı problemi ikinci gelen güncelleme ile bende bir nebze düştü pil tasarrufunda kullanmak daha da düşürdü gibi geldi bana )
Stock romdayım şuan hava serin + karşımda vantilatör açık 1 saattir suratıma üflüyor havayı. YouTube dan video izliyorum. Sıcaklık şuan bu.(1. foto) Öğle sıcağında stock romda da telefon yanıyor hocam anormal bir şey görmedim ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela bugün fena ısındı telefon acaba dedim romda bir sıkıntı mı var. Akşama doğru aynı şekilde kullandım ısınmadı, az önce şarja koydum elle tutamıyordum Allah'tan %80 den sonra hızlı şarj kesilip normal şarj ile devam ediyor. Vantilatörün karşısına bıraktım şarjdayken öyle böyle ısınmıyor. Keşke samsungdaki gibi hızlı şarjı açıp kapatma olsa ama yok.
Bu da vantilatörü kapatınca sıcaklık değerlerim (2. foto)
Çok da dert etmeyiin hocalarım değerleriniz normal haydi selametle
Edit: 10 derece neredeyse fark etmiş fan mı alsam telefon için, iş görür bence
Telefonla oynamayı bırakıp bir kenara bırakıyorum bir sure sonra açmak istediğimde hiç tepki vermiyor uzun süre açma kapama tuşuna basılı tutup açıyorum bu iki günde bir başıma geldi ilkinde bir sey demedim ancak ikinci kere başıma geldi bugün. Xda da rom geliştiricisine de bunu bildiricem belki benliktir çünkü romdan başka bir Roma geçmek istemiyorum öyle güzel
Telefonla oynamayı bırakıp bir kenara bırakıyorum bir sure sonra açmak istediğimde hiç tepki vermiyor uzun süre açma kapama tuşuna basılı tutup açıyorum bu iki günde bir başıma geldi ilkinde bir sey demedim ancak ikinci kere başıma geldi bugün. Xda da rom geliştiricisine de bunu bildiricem belki benliktir çünkü romdan başka bir Roma geçmek istiyorum öyle güzel
Yaşadığınız sorun sizlik hocam 1.5 haftadır kullanıyorum ılığın bi tık üstü ısınmayı sadece yarım saat 45 dakka falan gcam kurcaladığımda ve görüntülü görüşürken gördüm ben oyun oynamıyorum çünkü. diğer bahsettiğiniz tepkisizlik durumuda bende olmadı kullandığınız uygulama ve yaptığınız ekstra bi özelleştirme buna sebep olabilir.