Her konuya bugları yazmıyorlar emin olmak lazım. Çok denk geliyoruz böyle şeylereKonuyu okuyun.
Haklısınız bu hoş bi durum değil o zaman kendi adıma söyliyim buglı rom paylaşmam hocam.Her konuya bugları yazmıyorlar emin olmak lazım. Çok denk geliyoruz böyle şeylere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orange fox üzerinden kuruluyor mu ? Wipe kısmında Cust'a kadar wipe atıcak mıyız onuda söylersen sevinirim.
MIUI da olmayan bazı özellikler de onda var işte nötrlüyortalhacker Abi sana kızmıyorum zaten yanlış anlama senin kaliteli şeyleri attığınıda biliyorum. Kurdum dediğin kadar var animasyonlar olsun Sol menüde haberler kasmıyor bu bile fark katıyor. Miui launcher işkence keşke daha stabil yapsalar.Tek sıkıntı miui özelliklerinin bazıları yok sanırım
Estağfurullah dostum herhangi bi problem yok emoji kullanmadığım için farklı algılandı sanırımtalhacker Abi sana kızmıyorum zaten yanlış anlama senin kaliteli şeyleri attığınıda biliyorum. Kurdum dediğin kadar var animasyonlar olsun Sol menüde haberler kasmıyor bu bile fark katıyor. Miui launcher işkence keşke daha stabil yapsalar.Tek sıkıntı miui özelliklerinin bazıları yok sanırım
Hocam konuyu tekrar okuyun kurulum anlatımını daha detaylı olacak şekilde ve rom linkini yeni sürüm çıktığı için güncelledim.cihaza bu romu kurdum kuralı aşık oldum ancak bence biraz fazla ısınıyor stok roma göre havalardan mı bilinmez ama bir tık değilde iki tık arttı sıcaklık.Ve magisk kurar isem bootloop a düşer mi banka uygulamaları hata veriyorroot kök izni var diye girmeye korkuyorum.
Ben son sürüm magisk kurdum bootloopa düşmedi. Bu arada evet hocamın dediği doğru twrp sürümü fark ediyor. Ben olsam magisk kurar banka uygulamalarından gizlerim bu kadar sıkıntı ediyorsam.cihaza bu romu kurdum kuralı aşık oldum ancak bence biraz fazla ısınıyor stok roma göre havalardan mı bilinmez ama bir tık değilde iki tık arttı sıcaklık.Ve magisk kurar isem bootloop a düşer mi banka uygulamaları hata veriyorroot kök izni var diye girmeye korkuyorum.