Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience - Plus [Android 11] [FBE]

Washere

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
3
Her hangi bir bug mevcut mu ?

Washere

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
3
Her konuya bugları yazmıyorlar emin olmak lazım. Çok denk geliyoruz böyle şeylere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orange fox üzerinden kuruluyor mu ? Wipe kısmında Cust'a kadar wipe atıcak mıyız onuda söylersen sevinirim.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Her konuya bugları yazmıyorlar emin olmak lazım. Çok denk geliyoruz böyle şeylere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orange fox üzerinden kuruluyor mu ? Wipe kısmında Cust'a kadar wipe atıcak mıyız onuda söylersen sevinirim.
Haklısınız bu hoş bi durum değil o zaman kendi adıma söyliyim buglı rom paylaşmam hocam.
orange fox kullanmayın kurulum talimatında anlattığım linkteki twrp sürümünü yükleyin 2 ay önce çıkmış güncel offical twrp sürümüdür android 10 destekli başka twrp yada recovery kullanırsanız sorun yaşayabilirsiniz. örneğin bu romda ota güncelleme desteği var konudaki twrp yerine eski sürüm veya farklı recovery kullanırsanız ota güncellemesi çalışmıyor.
Cust seçeneği seçilmeyecek zaten konuda eklediğim twrpde böyle bi seçenek yok hocam.

Washere

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
3
talhacker Abi sana kızmıyorum zaten yanlış anlama senin kaliteli şeyleri attığınıda biliyorum. Kurdum dediğin kadar var animasyonlar olsun Sol menüde haberler kasmıyor bu bile fark katıyor. Miui launcher işkence keşke daha stabil yapsalar.Tek sıkıntı miui özelliklerinin bazıları yok sanırım

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
talhacker Abi sana kızmıyorum zaten yanlış anlama senin kaliteli şeyleri attığınıda biliyorum. Kurdum dediğin kadar var animasyonlar olsun Sol menüde haberler kasmıyor bu bile fark katıyor. Miui launcher işkence keşke daha stabil yapsalar.Tek sıkıntı miui özelliklerinin bazıları yok sanırım
MIUI da olmayan bazı özellikler de onda var işte nötrlüyor :D

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Estağfurullah dostum herhangi bi problem yok emoji kullanmadığım için farklı algılandı sanırım :)
1 haftadır romu kullanıyorum herhangi bir problemi yok sadece miuidaki süslü püslü özellikler bu romda yok gameturbo ikinci alan gibi gibi.
fakat bu romunda kendine göre bi çok özelleştirmesi var ayarlar ve arayüz detaylı olarak keşfedilmeli.
örneğin bu romda whatsapp gibi sosyal medyadan görüntülü görüşürken kalite kaybı yaşamıyosunuz ve miui romdaki gibi görüntülü görüşmede aşırı ısınma yapmıyor :)
haberler menüsünü bende severek kullanıyorum.
çinliler yazılım işinde berbatlar hocam xiaomi yada başka çin firması farketmez bunların yazılımı çekilmez hiç.

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
cihaza bu romu kurdum kuralı aşık oldum ancak bence biraz fazla ısınıyor stok roma göre havalardan mı bilinmez ama bir tık değilde iki tık arttı sıcaklık.Ve magisk kurar isem bootloop a düşer mi banka uygulamaları hata veriyorroot kök izni var diye girmeye korkuyorum.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
cihaza bu romu kurdum kuralı aşık oldum ancak bence biraz fazla ısınıyor stok roma göre havalardan mı bilinmez ama bir tık değilde iki tık arttı sıcaklık.Ve magisk kurar isem bootloop a düşer mi banka uygulamaları hata veriyorroot kök izni var diye girmeye korkuyorum.
Hocam konuyu tekrar okuyun kurulum anlatımını daha detaylı olacak şekilde ve rom linkini yeni sürüm çıktığı için güncelledim.
farklı twrp sürümü ve recovery kullanılmasını önermiyorum bazılarında gelişmiş temizlik kısmında cust seçeneği bulunuyor onun silinmemesi gerekir ve android 10 desteği bulunmuyor önceki sürüm twrplerde.
konudaki twrp sürümünü yükleyip tekrardan romu indirip kurulum talimatlarına göre temiz kurulum tavsiye ederim çünkü bende ısı durumu global stock romdakiyle aynı seviyelerde ılık yada ılığın bi tık üstü en fazla.
Magisk kurabilirsiniz sorun olmaz.

Son düzenleme:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Ben son sürüm magisk kurdum bootloopa düşmedi. Bu arada evet hocamın dediği doğru twrp sürümü fark ediyor. Ben olsam magisk kurar banka uygulamalarından gizlerim bu kadar sıkıntı ediyorsam.

Üst Alt