Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience - Plus [Android 11] [FBE]

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
AZ SONRA aranızdayım... Sonunda bana yüklettiniz ya hocamhaha--
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel sürüm mü varmış indireyim bende eskisi vardı.

talhacker mi uygulamaları var mı varsa hangileri var? Ona göre yedek alayım notlarım falan var.

Son düzenleme:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
AZ SONRA aranızdayım... Sonunda bana yüklettiniz ya hocamhaha--

Güncel sürüm mü varmış indireyim bende eskisi vardı.
Aynen dün güncelleme gelmiş linki güncelledim bi kaç parça ıvır zıvır yenilik var ama önemli kısım kernel değişmiş pil ömrünü uzatmaya yönelik miui romda 8 saat ekran süresi alıyosam bunda 6.5 saat ekran süresi almıştım önceki sürümde bakalım yeni kernel nasıl olucak. birde herhangi bir overclock yapılmamış ama sd 660 görünüyor işlemci gpuda adreno 512 görünüyor. normalde stock romda sd636 ve adreno 509 görünür.

Chrome uygulaması daha akıcı çalışıyor önceki sürüme göre. google pixel arayüzü olduğu için chrome kullanıyorum daha uyumlu çalışıyor mesela xiaomide bildiğimiz uygulama kasası olarak geçen google kartlar özelliği var hava durumu ve ziyaret ettiğin sitelere arama sonuçlarına göre haberleri gösteriyor çok hoş.
Google kişiler mesajlar uygulaması marketten güncelleme alıyor tıpkı google pixel telefonlar gibi playstore güncellemelerini yaptıktan sonra ayarlamalarınızı yapmanızı öneririm.

Toparlamak gerekirse yükleyin deneyin hocam aslında androidin ios kadar hızlı ve stabil çalıştığını bu sistemi telefon üreticilerinin mahfettiğini görmüş olursunuz :)

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Hocam merhaba bildiginiz gibi dün bu romu kurdum güncelleme geldi yaptım açıkçası çok beğendim hafif ısınma var stok Roma göre o da ikinci güncelleme ile bir nebze iyileşti ve kuracak arkadaşlara öneririm şimdi sorum şudur banka uygulamalarına girerken root izni var diyor ben bu root ile giriş yapsam sıkıntı olur mu ve bunu gizlememin bir yolu varmı

kitaarist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ptntlhckr
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Hocam merhaba bildiginiz gibi dün bu romu kurdum güncelleme geldi yaptım açıkçası çok beğendim hafif ısınma var stok Roma göre o da ikinci güncelleme ile bir nebze iyileşti ve kuracak arkadaşlara öneririm şimdi sorum şudur banka uygulamalarına girerken root izni var diyor ben bu root ile giriş yapsam sıkıntı olur mu ve bunu gizlememin bir yolu varmı
Telefonun root erisimini kontrol edebilecek virusler bulusmazsa sorun olmaz, ben yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı.Gizlemek için magisk kurup ayarlardan magisk hide etkinlestirin sonra magisk hide sekmesinden uygulamalari seçin

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam bu romda root bulunmuyor root olmadığı halde bu uyarıyı veriyor playstore güvenlik sertifikası var safetynet doğrulamasını geçmiş.
büyük ihtimalle bu uyarıyı vermesinin sebebi romdaki kullanılan boot.img dosyası veya kernel ile alakalı olabilir birde romun içerisinde MiX isimli gelişmiş bi dosya yöneticisi bulunuyor sistem uygulaması olduğu için kısıtlı şekilde root dizinine erişimi var. playstoredan root checker yükleyip sizde teyit edebilirsiniz.
bu romu xda-developersdan aldım ve 250 kişilik telegram grubu var bu romun geliştirici bağış alarak kazanç sağlıyor herhangi bi sorun olucağını sanmam.

Son düzenleme:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam bu romda root bulunmuyor root olmadığı halde bu uyarıyı veriyor playstore güvenlik sertifikası var safetynet doğrulamasını geçmiş.
büyük ihtimalle bu uyarıyı vermesinin sebebi romdaki kullanılan boot.img dosyası veya kernel ile alakalı olabilir birde romun içerisinde MiX isimli gelişmiş bi dosya yöneticisi bulunuyor sistem uygulaması olduğu için kısıtlı şekilde root dizinine erişimi var. playstoredan root checker yükleyip sizde teyit edebilirsiniz.
bu romu xda-developersdan aldım ve 250 kişilik telegram grubu var bu romun geliştirici bağış alarak kazanç sağlıyor herhangi bi sorun olucağını sanmam.
Spotify ile çok iyi çalışıyor bildirim çubuğundan istediğim dk ya alabiliyorum hoşuma gitti. Oyun konusunda sorun çıkartmadı ama şuan içi bomboş yedeklerimi bile atmadım daha. Eu da ekranı acmamla bu değerlere ulaşıyordu. Bu romda pubg kurdum hdr 60fps açtım yaklaşık 45 falan aldım diye düşünüyorum 4-5el boyunca. İnsan çok oynayınca elle kayma hissiyle gözleriyle bile anlıyor fps değerini :D.
sıcaklık bu:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Pubg gibi bir oyun hdr da çok ısınır ama Max 47 gördü. Ve 1. oldum(Her zamanki gibi) :D Rom benden geçer puan aldı şimdilik. Eu da başta öyleydi umarım bu da öyle olmaz. Neyse şimdi Global geçip kilitleyeyim garantiye yolladiktan sonra devamını test ederim:)

Son düzenleme:

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Bu root olayı pek hoşuma gitmedi banka programları uyarı veriyor bunu nasıl kaldırabiliriz bir yolu var mı root yok diye sevinmiştim root checker ile kontrol ettiğimde

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bu root olayı pek hoşuma gitmedi banka programları uyarı veriyor bunu nasıl kaldırabiliriz bir yolu var mı root yok diye sevinmiştim root checker ile kontrol ettiğimde
Magisk yükleyerek gizleyebilirsiniz banka uygulamalarından. Ama bu sefer gerçekten root olmuş olur:)

Batflleck

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Magisk yükleyerek gizleyebilirsiniz banka uygulamalarından. Ama bu sefer gerçekten root olmuş olur:)
Bu şekilde de rootlu oluyor en azından gizlerim ama pek bilmiyorum magisk kurmayı açıkçası

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bu şekilde de rootlu oluyor en azından gizlerim ama pek bilmiyorum magisk kurmayı açıkçası
Magisk manageri sitesinden indirin uygulamaya girip yükle deyin. Veya sitede biraz daha aşağı inerek zip dosyasını indirin twrpden yükle deyip seçin.

Hız konusunda gerçekten başarılı sadece alışmak gerekiyor:) Aod bile var.

Son düzenleme:
Üst Alt