- Adım
- Selim
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 48
Aynen dün güncelleme gelmiş linki güncelledim bi kaç parça ıvır zıvır yenilik var ama önemli kısım kernel değişmiş pil ömrünü uzatmaya yönelik miui romda 8 saat ekran süresi alıyosam bunda 6.5 saat ekran süresi almıştım önceki sürümde bakalım yeni kernel nasıl olucak. birde herhangi bir overclock yapılmamış ama sd 660 görünüyor işlemci gpuda adreno 512 görünüyor. normalde stock romda sd636 ve adreno 509 görünür.AZ SONRA aranızdayım... Sonunda bana yüklettiniz ya hocam
[automerge]1592212494[/automerge]
Güncel sürüm mü varmış indireyim bende eskisi vardı.
Telefonun root erisimini kontrol edebilecek virusler bulusmazsa sorun olmaz, ben yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı.Gizlemek için magisk kurup ayarlardan magisk hide etkinlestirin sonra magisk hide sekmesinden uygulamalari seçinHocam merhaba bildiginiz gibi dün bu romu kurdum güncelleme geldi yaptım açıkçası çok beğendim hafif ısınma var stok Roma göre o da ikinci güncelleme ile bir nebze iyileşti ve kuracak arkadaşlara öneririm şimdi sorum şudur banka uygulamalarına girerken root izni var diyor ben bu root ile giriş yapsam sıkıntı olur mu ve bunu gizlememin bir yolu varmı
Hocam bu romda root bulunmuyor root olmadığı halde bu uyarıyı veriyor playstore güvenlik sertifikası var safetynet doğrulamasını geçmiş.Hocam merhaba bildiginiz gibi dün bu romu kurdum güncelleme geldi yaptım açıkçası çok beğendim hafif ısınma var stok Roma göre o da ikinci güncelleme ile bir nebze iyileşti ve kuracak arkadaşlara öneririm şimdi sorum şudur banka uygulamalarına girerken root izni var diyor ben bu root ile giriş yapsam sıkıntı olur mu ve bunu gizlememin bir yolu varmı
Spotify ile çok iyi çalışıyor bildirim çubuğundan istediğim dk ya alabiliyorum hoşuma gitti. Oyun konusunda sorun çıkartmadı ama şuan içi bomboş yedeklerimi bile atmadım daha. Eu da ekranı acmamla bu değerlere ulaşıyordu. Bu romda pubg kurdum hdr 60fps açtım yaklaşık 45 falan aldım diye düşünüyorum 4-5el boyunca. İnsan çok oynayınca elle kayma hissiyle gözleriyle bile anlıyor fps değeriniHocam bu romda root bulunmuyor root olmadığı halde bu uyarıyı veriyor playstore güvenlik sertifikası var safetynet doğrulamasını geçmiş.
büyük ihtimalle bu uyarıyı vermesinin sebebi romdaki kullanılan boot.img dosyası veya kernel ile alakalı olabilir birde romun içerisinde MiX isimli gelişmiş bi dosya yöneticisi bulunuyor sistem uygulaması olduğu için kısıtlı şekilde root dizinine erişimi var. playstoredan root checker yükleyip sizde teyit edebilirsiniz.
bu romu xda-developersdan aldım ve 250 kişilik telegram grubu var bu romun geliştirici bağış alarak kazanç sağlıyor herhangi bi sorun olucağını sanmam.
Magisk yükleyerek gizleyebilirsiniz banka uygulamalarından. Ama bu sefer gerçekten root olmuş olurBu root olayı pek hoşuma gitmedi banka programları uyarı veriyor bunu nasıl kaldırabiliriz bir yolu var mı root yok diye sevinmiştim root checker ile kontrol ettiğimde
Bu şekilde de rootlu oluyor en azından gizlerim ama pek bilmiyorum magisk kurmayı açıkçasıMagisk yükleyerek gizleyebilirsiniz banka uygulamalarından. Ama bu sefer gerçekten root olmuş olur![]()
Magisk manageri sitesinden indirin uygulamaya girip yükle deyin. Veya sitede biraz daha aşağı inerek zip dosyasını indirin twrpden yükle deyip seçin.Bu şekilde de rootlu oluyor en azından gizlerim ama pek bilmiyorum magisk kurmayı açıkçası