- Adım
- Talha
- Cihazım
- Xiaomi 13T
- Konular
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben gerçekten bizim insanımızı anlayamıyorum ya 13 sayfa yorum yapılmış hala roma nasıldır iyimidir referans olan varmı tarzı yorumlar geliyor birde konuya detaylıca kurulum talimatlarını yazmışım nasıl yüklemeliyim data system silsem yeterlimidir yazılıyor aynen yeterlidir hatta hiç zahmet etme dümdüz üzerine kur gitsin.
Gerçekten bu kadar üşengeç olmayın 5-6 kişi bir araya gelip bu rom için günlerce uğraşıyor bende bu konuyu açmak için yarım saatimi harcamıştım mesela.
Sizlerde biraz zamanınızı ayırıp yorumları okuyabilirsiniz ve kendiniz yükleyip deneyimlersiniz emek harcamadan çaba sarfetmeden başkalarının ağzından çıkıcak lafı bekleyerek hiç bi yere varılmaz.
Bekliyosunuzki birisi gelsin bana romu öv öv bitiremesin beni ikna etsinde öyle harekete geçeyim.
Valla yöneticilere modlara allah sabır versin gerçekten çok sabırlılar.
Yüklemeyin leş gibi rom zamanınıza yazık!
Gerçekten bu kadar üşengeç olmayın 5-6 kişi bir araya gelip bu rom için günlerce uğraşıyor bende bu konuyu açmak için yarım saatimi harcamıştım mesela.
Sizlerde biraz zamanınızı ayırıp yorumları okuyabilirsiniz ve kendiniz yükleyip deneyimlersiniz emek harcamadan çaba sarfetmeden başkalarının ağzından çıkıcak lafı bekleyerek hiç bi yere varılmaz.
Bekliyosunuzki birisi gelsin bana romu öv öv bitiremesin beni ikna etsinde öyle harekete geçeyim.
Valla yöneticilere modlara allah sabır versin gerçekten çok sabırlılar.
Yüklemeyin leş gibi rom zamanınıza yazık!