Haber Xiaomi MIUI 11 geliştirme çalışmalarını başlattı

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
iPhone batmaz ama iPhone nun tırnağı olmayan xiomi bu kafayla giderse Sony gibi 3 milyon tel.sattim diye göbek atar duruma gelir ayni HTC gibi burada bir çok ark. telefon yerine koymadığı yerden yere vurduğu oneplus 5t bile 9.pie aldı üstünede 2 yazılım daha aldi xioami de hikaye anlatsın bilmem kaçıncı ceyrekmis MIUI 11 mis mis
İphonenun tırnağı olamayan xiaomi mi ? Anlıyorum hocam

SinToy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Mi 8 Pro
Konular
1
Mi 8 Pro için hala Android Pie gelmedi. Ama kendi ülkesinde yazılım çıkıp çıkıp duruyor. Yurtdışında sattığı telefonlardan kazandığı finansal gücü kendi ülkesindeki kullanıcılar için kullanıyor.

Aymit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet safa
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Saçmalayan bir firma gerçekten çok soğudum miui 10 gelecek diye aylarca beklettiler o arada güncelleme almadık miui 10 geldi üzerine update hala gelmediği gibi yakındada 11 çıkacak diye bekletirler yazılım kısmında ne oneplus ne de meizu oldu benim için ama ucuz mu evet ucuz ama performans vs takıntısı olan kişiler için kötü bir yazılım sistemi olan bir firma oldu gözümde ne yazıkki

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
iPhone batmaz ama iPhone nun tırnağı olmayan xiomi bu kafayla giderse Sony gibi 3 milyon tel.sattim diye göbek atar duruma gelir ayni HTC gibi burada bir çok ark. telefon yerine koymadığı yerden yere vurduğu oneplus 5t bile 9.pie aldı üstünede 2 yazılım daha aldi xioami de hikaye anlatsın bilmem kaçıncı ceyrekmis MIUI 11 mis mis
Güncelleme alması, eski telefona yeni güncelleme verilmesi son tüketici için çok olumsuz bir durum ama çoğu kimse bunun farkında değil...

Yüzde 34 değer kaybı yaşayan Afyon batmaz deyip, yüzde 17 değer kaybı yaşayan xiaomi batar demek ne kadar objektif tartışılmaz bile...

Sağlıcakla.

SinToy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Mi 8 Pro
Konular
1
Güncelleme alması, eski telefona yeni güncelleme verilmesi son tüketici için çok olumsuz bir durum ama çoğu kimse bunun farkında değil...

Yüzde 34 değer kaybı yaşayan Afyon batmaz deyip, yüzde 17 değer kaybı yaşayan xiaomi batar demek ne kadar objektif tartışılmaz bile...

Sağlıcakla.
Yanılıyorsunuz... Apple'ın piyasa değeri, nakit ve gayrimenkul varlığı, alacak-verecek durumu Xiaomi ile karşılaştırılamaz.

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
Batsa ne olur aldık telefonu. Fiyat performans telefonu diye alıyoruz xiaomiyi. Güncelleme duyurusu yapan bir firma için verilen haberde konu firmanın batıp batmamasına kadar gelmiş

Arkadaşlar anı yaşayın. Ben 3 aydır kullanıyorum. 8 yıldır akıllı telefon kullanıyorum. Bir telefona bu süreçte en fazla 2000 TL verdim. Max 3 o da. 5000 verip Samsung alabilirsiniz. Batmaz da güncelleme de alırsınız istediğiniz kadar.

Xiaomi çok güzel bir alternatif bence. Umarım batmaz ve bize uygun fiyatlı telefon sunmaya devam eder.

Marka ölçeği tabiki Apple değil tabiki Samsung veya Huawei değil.

Çok uzattım laf kalabalığı yaptım. İyi forumlar

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hasan35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi mi6
Konular
1
Akilli tel.babasi iPhone dur evet fiyatları yüksek ama değer kaybetmesinin bir nedeni de ivanasyon yani tel.farkli yenilikler katamadigindan rağbet orani düştü tabi bunda fiyatlarında etkisi var xiomi ise çok rağbet görünce simardi tel.ustune tel.cikardi yazılımi 2.plana itti üstelik yazılımlarda ki sorunları da dikkate almadığı gibi duzeltmedi Apple her halükarda ayakta kalır ama xiomi kentine çeki düzen vermezse kendi kaybeder yılbaşında n önce xiomi play diye model çıkardılar sözde satış ile dünya rekorunu kiracaklardi ne oldu ellerinde patladı ha rekor kırdlar telefondn yılbaşı ağacı yaparak

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Firmalar arasında Huawei iyi bir gidişat yaşıyor. Yazılım ve ürettiği cihazlar açısından bence çok iyi yükseldiler.

Üst Alt