Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2
Unlock işlemini gerçekleştirmek tüm kullanıcı verilerini siler diyor. Unlock sırasında tüm cihazlarda karşılaşılıyor mu bununla yoksa sadece Mi9'un bir travması mı?

Son düzenleme:

aliorala

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi4
Konular
6
explorer edition a normal sürüm rom atsam olur mu ?

alisemiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
semiz
Konular
6
Unlock işlemi için çıldırmak üzereyim 360 saat süre veriyor başka bir çözüm bulamadım aklınıza geliyormu

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Unlock işlemi için çıldırmak üzereyim 360 saat süre veriyor başka bir çözüm bulamadım aklınıza geliyormu

Süreyi beklemek zorundasınız.
Bie önceki mesajınızda, belirttiğiniz normal sürüm rom atmaya kalkmayın, o mi9 için dir ve telefonunuzu brick edebilirsiniz. Farklı telefon farklı rom. Yes~~8=)
Acele etmeyin ve heyecanınızın tadını çıkarın.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
360 saat bekleyen arkadaşlar için belki teselli olur. 1440 saat beklenmesi gerekenler de var.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2
Bana 48 saat verdi dün. Şanslı hissediyorum. angel~~

theformul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5
Konular
1
Başka bir sitede bir arkadaş bir güncelleme sonrası ses kalitesinin arttığını falan söyledi. Bir mikrofonun ses kalitesi yazılımla artabilir mi? Ya da tersten sorarsak güncelleme gelmeden önceki yazılım bir mikrofonun bile verimini tam veremiyor olabilir mi?

Bana pek inandırıcı gelmedi. Hani ya da şöyle düşünelim GCam fotoğrafları falan baya düzeltiyor diyoruz ya, GCam'le çekilen videoda sesin farklı çıkma ihtimali var mı? Yoksa mikrofon mikrofon mudur? Şu lanet telefonu almama engel tek sebep o incelemelerdeki iğrenç ses kalitesi ya. Ne kadar üzücü bir durum. İstemeye istemeye S10 almak da ilginç olacak facepalm~~

Fikri olanlardan merakla cevap beklemekteyim.

alisemiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
semiz
Konular
6
Başka bir sitede bir arkadaş bir güncelleme sonrası ses kalitesinin arttığını falan söyledi. Bir mikrofonun ses kalitesi yazılımla artabilir mi? Ya da tersten sorarsak güncelleme gelmeden önceki yazılım bir mikrofonun bile verimini tam veremiyor olabilir mi?

Bana pek inandırıcı gelmedi. Hani ya da şöyle düşünelim GCam fotoğrafları falan baya düzeltiyor diyoruz ya, GCam'le çekilen videoda sesin farklı çıkma ihtimali var mı? Yoksa mikrofon mikrofon mudur? Şu lanet telefonu almama engel tek sebep o incelemelerdeki iğrenç ses kalitesi ya. Ne kadar üzücü bir durum. İstemeye istemeye S10 almak da ilginç olacak facepalm~~

5 gündür kullanıyorum mikrafon u gayet başarılı buluyorum kimse mikronun bozuk sesin az geliyor demedi whapsap dan ses kaydediyorum gayet yüksek ve başarılı video kayıt da yaptım bir sorun görmedim ses iyi durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana 48 saat verdi dün. Şanslı hissediyorum. angel~~
Senin hesabı benim telefona girsek acaba bunda da aynısı olurmu :)

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2

Donanım daha iyisini destekleyecek iken yazılımsal bir hata nedeniyle ses kalitesi düşük ise düzelme mümkün, ayrıca enstrüman kaydı alacaksanız harici mikrofon kullanmanızı öneririm gayet uygun fiyatlara kaliteli ürünler var

Üst Alt