Bu alandaki linkden uygulamayı indir hesabınla giriş yap telefonunu FASTBOOT menüsünde aç usb yi tak deneBootloader açılımı için telefondan gerekli işlemleri yaptım kaç gün bekleyeceğimi nereden göreceğim
Donanım daha iyisini destekleyecek iken yazılımsal bir hata nedeniyle ses kalitesi düşük ise düzelme mümkün, ayrıca enstrüman kaydı alacaksanız harici mikrofon kullanmanızı öneririm gayet uygun fiyatlara kaliteli ürünler var
Boyanın harici mikrofonunu kullaniyorum 580 tlye almıştım çalıstıriyor su kadar soliyim 1 tb lik harddisiki açiyor telefonSizin yazdığınızdan sonra biraz araştırdım cidden de telefona takılabilecek güzel mikrofonlar varmış yalnız çoğu zaman 3. parti uygulamalar görüyor bu mikrofonları hatta bazıları hiçbir şekilde görmüyor. Acaba Xiaomi'de durum da destekler mi harici mikrofonları type c girişinden?
Ben de boya kullanıyorum herhangi bir problem yok kutudan çıkan 3.5 mm dönüştürücüsü ile çalışıyor, harici mikrofon herhangi bir telefonun edeceği kayıttan çok daha berrak olacaktır, mikrofon yüzünden vazgeçmeyin derimSizin yazdığınızdan sonra biraz araştırdım cidden de telefona takılabilecek güzel mikrofonlar varmış yalnız çoğu zaman 3. parti uygulamalar görüyor bu mikrofonları hatta bazıları hiçbir şekilde görmüyor. Acaba Xiaomi'de durum da destekler mi harici mikrofonları type c girişinden?