Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

theformul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5
Konular
1
Maalesef uzun zamandır beklediğim Mi 9'dan vazgeçtim gibi bir şey oldu. Aslında çok video izledim ve her şeyi içime sinmişti ki demin bir video karşılaştırma izledim. Xiaomi'nin bu konuda kötü olduğunu duymuştum ancak Mi 9'da gelenek devam ediyor ve mikrofon gerçekten inanılmaz kötü ses alıyor. Bass almıyor bildiğin. Robot gibi ses alıyor aşırı tiz.

Bir müzisyen olarak şarkı söylediğim birçok video çekme düşüncem olduğu için maalesef tekrar S10+'a dönmek zorunda kaldım. Neredeyse çin markalarının hiçbirinde güzel mikrofon yok desek yeridir bu arada..

O kadar parayı nasıl vereceğim onu da bilmiyorum gerçi.. Resmen girdap durumdayım anlayacağınız..

radiation

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süleyman
Cihazım
Fit band 2
Konular
3
Maalesef uzun zamandır beklediğim Mi 9'dan vazgeçtim gibi bir şey oldu. Aslında çok video izledim ve her şeyi içime sinmişti ki demin bir video karşılaştırma izledim. Xiaomi'nin bu konuda kötü olduğunu duymuştum ancak Mi 9'da gelenek devam ediyor ve mikrofon gerçekten inanılmaz kötü ses alıyor. Bass almıyor bildiğin. Robot gibi ses alıyor aşırı tiz.

Bir müzisyen olarak şarkı söylediğim birçok video çekme düşüncem olduğu için maalesef tekrar S10+'a dönmek zorunda kaldım. Neredeyse çin markalarının hiçbirinde güzel mikrofon yok desek yeridir bu arada..

O kadar parayı nasıl vereceğim onu da bilmiyorum gerçi.. Resmen girdap durumdayım anlayacağınız..
hazır dolar artıyorken ve özellikle şaomilerr zamcıklar geliyorlar mi9u kaça almayı düşünüyordunuz? samsung s serisi için çok güzel kampanyalar yapıyor olduğu gerçeği de varken.

theformul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5
Konular
1
hazır dolar artıyorken ve özellikle şaomilerr zamcıklar geliyorlar mi9u kaça almayı düşünüyordunuz? samsung s serisi için çok güzel kampanyalar yapıyor olduğu gerçeği de varken.

Şöyle söyleyeyim 1 Nisanda Avrupa'ya gidecek yakınıma 499 dolara getirtecektim. 630 lira kayıt parasıyla 3.500 TL'yi anca bulacaktı... Lakin Samsung zaten 1000 euro ve kayıt parasıyla arasında hiçbir fark kalmıyor.. Mi 9'u da ikiye katlıyor diyebiliriz..

Bahsettiğim konuya örnek olması amacıyla bir video koymak istiyorum. Galaxy S10, XS Max ve Mate20Pro karşılaştırması. 22 Saniye izlerseniz anlayacaksınız.. Yahu hadi Xiaomi ucuz diyoruz.. Mate 20 Pro'ya koydukları mikrofona bakın.. Bu çinliler gerçekten önem gösterdikleri yerler hariç kalitesizlikte çığır açarlar yahu.

radiation

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süleyman
Cihazım
Fit band 2
Konular
3
Şöyle söyleyeyim 1 Nisanda Avrupa'ya gidecek yakınıma 499 dolara getirtecektim. 630 lira kayıt parasıyla 3.500 TL'yi anca bulacaktı... Lakin Samsung zaten 1000 euro ve kayıt parasıyla arasında hiçbir fark kalmıyor.. Mi 9'u da ikiye katlıyor diyebiliriz..

Bahsettiğim konuya örnek olması amacıyla bir video koymak istiyorum. Galaxy S10, XS Max ve Mate20Pro karşılaştırması. 22 Saniye izlerseniz anlayacaksınız.. Yahu hadi Xiaomi ucuz diyoruz.. Mate 20 Pro'ya koydukları mikrofona bakın.. Bu çinliler gerçekten önem gösterdikleri yerler hariç kalitesizlikte çığır açarlar yahu.
pekçok karşılaştırma izledim haklısınız. ispanyadan mi 9 da getirtme imkanım vardı. 499 yuro 128liği tax free ile 60yuro indirim ve kayıt parasıyla 3300leri buluyor değer mi? elden bir anda o kadar meblağ çıkacak... samsung s10+ ı taksitli 7500e verse de hediyelerini nakte çevirme imkanı var. ve bahsettiğiniz gibi kalite farkı ortaya çıkıyor. ses, ekran, ip sertifikaları, kameralar, üstelikte resmi garantisi ..işlemcisi sd olmaması handikap fakat bu teknolojiye ülke ekonomisi bu haldeyken yetişilmez en iyisi karınca karacınca bişiler alıp istekleri minimumda tutabilmek

yarmagul35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özkan
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çin versiyon global beta kurulu
Miflash ile kurulum yapıldı. Güncelleme alıyor.

oski_58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
global için link verebilir misiniz acaba :) teşekkür ederim

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çin versiyon global beta kurulu
Miflash ile kurulum yapıldı. Güncelleme alıyor.

Ben güncelleme yaptım Çin versiyona ve 10.2 oldu. Şimdi bu ROM versiyonu yüklesem geri dönüş mü olacak benim için? Yani brick riski var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-18-09-42-32-198_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-03-18-09-42-32-198_com.android.settings.png
    145,3 KB · Görüntüleme: 26

yarmagul35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özkan
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Ben güncelleme yaptım Çin versiyona ve 10.2 oldu. Şimdi bu ROM versiyonu yüklesem geri dönüş mü olacak benim için? Yani brick riski var mı?

unlock işlemi yapmadan global kurulmuyor. Zaten bilginiz vardır. Eğer unlock işlemi yapmışsanız brick olmaz. Unlock etmişseniz gönül rahatlığıyla kurulum yapılabilir. Zaten ben de 10.2.15.0 sürümden geçiş yaptım. Unlock olmadan kurum yapmayın.
(Sorumluluk kullanıcıya aittir. Sadece bilgi vermek amaçlı paylaşıyorum)

oski_58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Global kurulumunu nasıl yaptınız unlock yapıp mi flash üzerinden mi? Twrp kurulumu falan olmadan sadece mi flash üzerinden öyle mi

yarmagul35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özkan
Cihazım
Mi5s
Konular
0
global için link verebilir misiniz acaba :) teşekkür ederim
Global beta için istiyorsanız link bu " " unlock yapıldıktan sonra kurulabiliyor. Bilginiz belki yoktur diye hatırlatıyorum. Zaten konuları site içinde link ve kurulum aşamaları olarak mevcut. ( Sorumluluk kullanıcıya aittir )

Üst Alt