global versiyonu aldim merak ettikleriniz varsa buyrun
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın cihazınızı.Mümkünse cihaz hakkında bölümünün ekran görüntüsünü paylaşabilirmisiniz.
tesekkurler
isterdim ama turkiyede yasamiyorum o yuzden direkt olarak amazon uzerinden aldim 450 euroYazılım sürümü için istedim fotografı teşekkür ederim hocam.Biraz fiyat,kayıt nereden alındığı ile ilgili konular hakkında bilgi paylaşırsanız diğer forumdaşlarımıza yol göstermiş olursunuz.
Bu konuyla ilgili size 2 atasözü söyleceğim hocam ve konuyu çözeceksiniz:Gerçekten artık bıktım telefon araştırmaktan, inceleme okumaktan. Anladım ki bu işlerin sonu asla yok. Her marka birkaç ay sonra başka bir şeyleri duyuracak diye telefon alamıyorum. En başta S10 bekledim pahalı geldi Mix 3 dedim tam karar verecekken Mi 9'dan haberim oldu aylardır onu bekliyorum bu süreçte Honor Magic 2, Z5 Pro GT, Oneplus 6t falan filan bir sürü aklıma telefon girdi. Huawei'ler çentikli diye hiç istemedim ama 10 15 gün sonra yine damla çentik p30'lar gelecek. Onun pro'su yine pahalı olacak. Oppo bir şeyler çıkaracak. O bu şu kafam şişti artık
Mi 9 gelse alsam ve bitse. Artısıyla eksisiyle idare edip geçeceğim vallahi.
Bende bir iki sey yazim alana kadarki heyecanin aldiktan sonra olmaz o yuzden ne alacaksan karar ver al ama panik karar verme derim panik karari verirsen cok uzulursun hangisini alirsan al hicbiri dortdortluk degil bence en dogrusu bu hepsinde bi kusur vardir hakkinda hayirlisi olsun derimBu konuyla ilgili size 2 atasözü söyleceğim hocam ve konuyu çözeceksiniz:
1- Teknolojinin peşinden koşma yakalayamazsın.
2- En kötü karar kararsızlıktan iyidir
Selametle.
Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sa arkadaşlar mi 9 explorer edition modeline mi 9 un global olan romu atılıyormu bilgisi olan varmı