Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

cavit63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cavit
Cihazım
mi10 pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Bootloader açılımı için telefondan gerekli işlemleri yaptım kaç gün bekleyeceğimi nereden göreceğim

alisemiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
semiz
Konular
6
Bootloader açılımı için telefondan gerekli işlemleri yaptım kaç gün bekleyeceğimi nereden göreceğim
Bu alandaki linkden uygulamayı indir hesabınla giriş yap telefonunu FASTBOOT menüsünde aç usb yi tak dene

Son düzenleme:

cavit63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cavit
Cihazım
mi10 pro
Meslek
Emekli
Konular
1
338 saat kalmış

Mr.goose

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Zenfone 2
Konular
0
Arkadaslar turkiyede en uygun nereden alabiliriz?

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2
EAA ROM, Çin içeriklerinin Çin dışında da kullanımı için yapılıyor sanırım. İçerisinde dil desteği olarak Türkçe de mevcut. Daha hızlı güncelleme almasının nedeni de bu sanırım. Yanlış mı yorumluyorum?

theformul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5
Konular
1
Donanım daha iyisini destekleyecek iken yazılımsal bir hata nedeniyle ses kalitesi düşük ise düzelme mümkün, ayrıca enstrüman kaydı alacaksanız harici mikrofon kullanmanızı öneririm gayet uygun fiyatlara kaliteli ürünler var

Sizin yazdığınızdan sonra biraz araştırdım cidden de telefona takılabilecek güzel mikrofonlar varmış yalnız çoğu zaman 3. parti uygulamalar görüyor bu mikrofonları hatta bazıları hiçbir şekilde görmüyor. Acaba Xiaomi'de durum da destekler mi harici mikrofonları type c girişinden?

Sekot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Videographer
Konular
6
Sizin yazdığınızdan sonra biraz araştırdım cidden de telefona takılabilecek güzel mikrofonlar varmış yalnız çoğu zaman 3. parti uygulamalar görüyor bu mikrofonları hatta bazıları hiçbir şekilde görmüyor. Acaba Xiaomi'de durum da destekler mi harici mikrofonları type c girişinden?
Boyanın harici mikrofonunu kullaniyorum 580 tlye almıştım çalıstıriyor su kadar soliyim 1 tb lik harddisiki açiyor telefon :) ben cok ama cok memnunum ayrica ben videographerim yani isim video zaten ayni zamanda fotografciyim ve hic bir zaman video makinesinin mikrofonunden ses almadim hep harici kullandim en guzelide o butcene uygun 100 tlye bile cok guzel ses alan mikrofonlar var mikrofon yuzunden telefondan soguduysan iki kat para verip baska telefonlara bakabilirsin iphone x var arkadasta tertemiz satiyor bugun satilir sanirim xiaomi mi9 alicak ve hemen satilsin diyede xe 5000 dicek xden mi9da gecen var :)

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
Ben de boya kullanıyorum herhangi bir problem yok kutudan çıkan 3.5 mm dönüştürücüsü ile çalışıyor, harici mikrofon herhangi bir telefonun edeceği kayıttan çok daha berrak olacaktır, mikrofon yüzünden vazgeçmeyin derim

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
Gcam ile gün batarken

Ekli dosyalar

• IMG_20190319_181506.jpg
    IMG_20190319_181506.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 88

amazing355

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Mi 9
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Merhaba telefonu en uygun ve güvenilir nereden alabiliriz?

Üst Alt