Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Hala ısrarla acele edilmemesi gerektiği kaanatindeyim

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

necars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
necdet
Cihazım
xiaomi mi 8
Meslek
insaat müh.
Konular
0
mi 9 almayı dusunuyorum.Global versıyon mi 9 alınca onada fastbootdan BootLoaderı acmadan rom yuklenıyormu.
Simdi Mi8 kullanıyorum.

Yoksa sadece recovery rom mu yukleniyor ?

Mirago

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hizir
Cihazım
Samsung s6 edge
Konular
1
Ben siparisi verdim 4400 tlye dayanamadim tek sorun band20 olmamasi insallah rom konusunda global yukleyebilirim 15 gun surecimiyz yarin baslicak cihaz yarin elimde
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inşallah sorunsuz kullanırsın ağzının tadıyla deneyimlerinizi mutlaka beklıyoruz

Sekot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Videographer
Konular
6
saolun arkadaslar allah sizlerede en guzellerini nasip etsin yarin elime cihaz ulasir ulasmaz detayli bir sekilde buraya yazacagim cunku inceleme videolarina baktigimda bizim sorularimiza yanit verecek herhangi bir video bulamadim ama yarin tek tek sorularinizi alicam insallah sevgilerle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala ısrarla acele edilmemesi gerektiği kaanatindeyim

Hocam bence kendi fikrimi soluyorum global rom yuklenecegi kanaatindeyim xiaomi avrupa satislarinin fazla olmasi icin bu olayi yapacakti fakat hala aktif edilmedi diye biliyorum bootloader kilitli degilse sorun olmayacagini dusunuyorum deneyip gorecegiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi 9 almayı dusunuyorum.Global versıyon mi 9 alınca onada fastbootdan BootLoaderı acmadan rom yuklenıyormu.
Simdi Mi8 kullanıyorum.

Yoksa sadece recovery rom mu yukleniyor ?
Hic bir zaman bootloader kilitli iken rom atilmasi taraftari degiliz olmuyormu oluyor ama sikintili oldugunu daha onceki konularda gormustuk

Son düzenleme:

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2
Salı akşamından beri kullanıyorum. Batarya performansı harika. Hızlı şarj zaten inanılmaz. 30 dk içerisinde %70'e yakın bir seviyeye ulaşıyor. Pubg oynuyorum ve en küçük bir kasma vs. yok. Google Installer pakedi sonrasında istediğim uygulamayı rahatlıkla kurup kullanıyorum. Zaten telefonları uygulamalar için alıyoruz diye düşünüyorum artık. Global sürüme geçmek için acele etmeyeceğim. Yabancı kaynaklar da yeterli değil şu an için.

oski_58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
google installer paketini nerden edindiniz :)

Sekot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Videographer
Konular
6
Salı akşamından beri kullanıyorum. Batarya performansı harika. Hızlı şarj zaten inanılmaz. 30 dk içerisinde %70'e yakın bir seviyeye ulaşıyor. Pubg oynuyorum ve en küçük bir kasma vs. yok. Google Installer pakedi sonrasında istediğim uygulamayı rahatlıkla kurup kullanıyorum. Zaten telefonları uygulamalar için alıyoruz diye düşünüyorum artık. Global sürüme geçmek için acele etmeyeceğim. Yabancı kaynaklar da yeterli değil şu an için.
Cihazdan memnun olmana sevindim dostum allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin gule gule kullan farkli gordugun avantaj veya dezavantaj bisey olursa mesajlarini bekliyoruz

Mirago

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hizir
Cihazım
Samsung s6 edge
Konular
1
Su cince reklamlar falan cikiyo diyolar varmi oyle seyler

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2
Su cince reklamlar falan cikiyo diyolar varmi oyle seyler

Yok öyle bir şey. Bi bitmedi şu hurafeciler ya. Yok ROM yüklenmiyormuş yok reklam çıkıyormuş yok 4g çekmiyormuş. Sakin abicim yok böyle bir şey. Avrupa’da da satışa çıktı isteyen o taraftan da aldırabilir eşine dostuna. 500€ gibi bir rakam. Global ROM yüklü içerisinde.

Üst Alt