Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

cebi 1461

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Lenovo k3 no
Konular
0
Yok öyle bir şey. Bi bitmedi şu hurafeciler ya. Yok ROM yüklenmiyormuş yok reklam çıkıyormuş yok 4g çekmiyormuş. Sakin abicim yok böyle bir şey. Avrupa’da da satışa çıktı isteyen o taraftan da aldırabilir eşine dostuna. 500€ gibi bir rakam. Global ROM yüklü içerisinde.
4k vidyoda örneğin hardware plusta vidyo denemesini yaptılar mi9 ile ve çok vasattı ses konusunda.deneme fırsatınız oldu mu?

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2
4k vidyoda örneğin hardware plusta vidyo denemesini yaptılar mi9 ile ve çok vasattı ses konusunda.deneme fırsatınız oldu mu?

Henüz denemedim. Video ile pek işim yok ama akşam bir deneme çekimi yaparım. Yalnız harika fotoğraflar çekiliyor.

Cihazdan memnun olmana sevindim dostum allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin gule gule kullan farkli gordugun avantaj veya dezavantaj bisey olursa mesajlarini bekliyoruz

Merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. Şimdi kim neyi merak ediyor bilmek mümkün değil. Yalnız performans olarak kallavi olduğunu söyleyebilirim.

cebi 1461

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Lenovo k3 no
Konular
0
Henüz denemedim. Video ile pek işim yok ama akşam bir deneme çekimi yaparım. Yalnız harika fotoğraflar çekiliyor.

Merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. Şimdi kim neyi merak ediyor bilmek mümkün değil. Yalnız performans olarak kallavi olduğunu söyleyebilirim.
4k 60 fps te titreme sorunu varmış. diyelim 30 fps çekildi durum nedir? ve vidyodaki ses algılamaya dayalı kayıtlı vidyo izlendiğinde baya kötü deniyor. yurt içi ve dışı kaynaklarda. artı gece çekimi yaparsanız tecrübelerinizi aktarırmısınız?son olarak 4k vidyo çekiminde sınır varmı ? mesela note 9da 5dk ile sınırlıydı s10+ ise sınır yok aynı iphone largibi.

Sekot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Videographer
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazımız geldiii :) işten çıkar çıkmaz herseyı deneyeceğim sorularıda alacağım

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın cihazınızı. sonflcyus ile beraber cihazı almayı düşünen arkadaşlara deneyimlerinizi paylaşıp yol göstermenizi sabırsızlık ile bekliyoruz

Sekot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Videographer
Konular
6
saolun hocam allah siza daha iyisini nasip etsin inşallah. video performansı, gece çekimi şarj olayını akşama kadar test edeceğim burayada görselli bir şekilde atacağım extradan merak ettiğiniz şeyler varsa burdan yazında onlarada bakalım kimse detaylı bişey solemiyor telefonu alan off efsane harika diyor burayı unutuyor ve bu hiç hoş olmuyor. sevgilerle Hayırlı Cumalar cümleten

theformul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5
Konular
1
Mikrofonların kalitesini öğrensek aslında cidden güzel olur. Yani güzel bir sistemden çıkan sesi ya da bi gitaristin sesini falan ne derece alıyor merak ettim.

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6

Hocam aod ekranı görselleri atabilir misimiz ?

Mirago

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hizir
Cihazım
Samsung s6 edge
Konular
1
4k 60 fps te titreme sorunu varmış. diyelim 30 fps çekildi durum nedir? ve vidyodaki ses algılamaya dayalı kayıtlı vidyo izlendiğinde baya kötü deniyor. yurt içi ve dışı kaynaklarda. artı gece çekimi yaparsanız tecrübelerinizi aktarırmısınız?son olarak 4k vidyo çekiminde sınır varmı ? mesela note 9da 5dk ile sınırlıydı s10+ ise sınır yok aynı iphone largibi.
sınır yok onu biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok öyle bir şey. Bi bitmedi şu hurafeciler ya. Yok ROM yüklenmiyormuş yok reklam çıkıyormuş yok 4g çekmiyormuş. Sakin abicim yok böyle bir şey. Avrupa’da da satışa çıktı isteyen o taraftan da aldırabilir eşine dostuna. 500€ gibi bir rakam. Global ROM yüklü içerisinde.
sağolun vallaha almayı dusunuyorum ama global rom yuklenıyo ve sorun olmuyo dıye kanaat olusursa cn versiyon alınır bence

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Max serisi hayranı olmama rağmen mi 9 resmen büyüledi beni, günlerdir youtube dan inceleme videolarını izliyorum, ilerde piyasaya çıkıp fiyatı biraz düşünce alabilirim

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt