Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ana BaşlıkXiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler
saolun hocam allah siza daha iyisini nasip etsin inşallah. video performansı, gece çekimi şarj olayını akşama kadar test edeceğim burayada görselli bir şekilde atacağım extradan merak ettiğiniz şeyler varsa burdan yazında onlarada bakalım kimse detaylı bişey solemiyor telefonu alan off efsane harika diyor burayı unutuyor ve bu hiç hoş olmuyor. sevgilerle Hayırlı Cumalar cümleten
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aod cok genis o gordugunuz ay gunes oluyor.gunduz.ve saate gore geceyse gece.gunduz.ise.gunduz oluyor ayrica wallpaperde ayni sekilde gunduz gunesli bie duvar kagidi.vardi aksam olinca yildizlar geldi
videoda cektim fotografta ayrica sarji mukemmell eve gidiyorum suan gideyim bol bol sohbet edecegiz insalllah
aod cok genis o gordugunuz ay gunes oluyor.gunduz.ve saate gore geceyse gece.gunduz.ise.gunduz oluyor ayrica wallpaperde ayni sekilde gunduz gunesli bie duvar kagidi.vardi aksam olinca yildizlar geldi
videoda cektim fotografta ayrica sarji mukemmell eve gidiyorum suan gideyim bol bol sohbet edecegiz insalllah
ayrica 4gde hic bir sorun yok band20 olayina takilmayin sakin global bekleyisine devam parasi olan alsin arkadaslar 1 nisanda %25 otv eklenecek tr fiyatlari ucacak haberiniz olsun