Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2
Bir satıcı bana cin romlu telefona global rom yüklendiğini söylüyor.. Bu mümkün değilse şu an yalan mı atıyor dersiniz?

Şu an olmadığıyla ilgili bir bilgi yok. Daha önceki modellerin hepsinde oluyordu muhtemel bunda da olacak. Haftasonu ben yükleyeceğim. Şu an zamanım yok.

Sekot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Videographer
Konular
6
4750 tl param oylece duruyor elimde cöp android var nasil bir sabirdir bu boyle :)) acaba 8gb ram 128 hafiza modeli tr fiyati ne olurki insallah 4750 gecmez ya :(

theformul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5
Konular
1
4750 tl param oylece duruyor elimde cöp android var nasil bir sabirdir bu boyle :)) acaba 8gb ram 128 hafiza modeli tr fiyati ne olurki insallah 4750 gecmez ya :(

Sorma hocam.. Mi Mix 3 alıp geçecektim sonra 855 olsun diye bekleyeyim dedim taa Şubatın başından beri.. Martın başı oldu daha Nisanın başına kadar da sürecek gibi duruyor..

Çin rom asla almam ancak jelatinli kutu köşesinde kırmızı global yazısı görürsem alabilirim.. Daha sadece 1 kişi gördüm öyle satan.

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Bende heran almanyadan global alıp pasaporta kaydettiricem;arkadaşı bekliyorum gitmesini.

golmez

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökay
Cihazım
iPhone 5S
Konular
1
Şu an olmadığıyla ilgili bir bilgi yok. Daha önceki modellerin hepsinde oluyordu muhtemel bunda da olacak. Haftasonu ben yükleyeceğim. Şu an zamanım yok.

Haftasonu işlemi yaptıktan sonra buraya bilgilendirmesini yapabilir misiniz acaba?

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2
Yabancı kaynakları araştırıyorum şu an. Bir konu altında en son hepsini toplamayı planlıyorum. Kaybetmemek için şimdi buldukça kendi mesajlarım altına içerik güncellemesi yaparak ilerleyeceğim. Forumdaki Playstore bağlantısı Mi9 için geçerli değil. Bu bağlantıdan Playstore indirebilirsiniz.

oski_58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Hocam neden bu kadar ön yargılısınız Çin romuna. Benim ithalatçı garantiden çok ağzım yandı. Ha garantisiz ha garantili. Yazılımsal sorunu zaten ben de halledebilirim. Donanıma da kullanıcı hatası diyip dünya bi para istiyorlar. Heh 600 700 garantili olsun fazla veriyim diyorsun sadece içini rahatlatmak için var.

theformul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5
Konular
1
Hocam neden bu kadar ön yargılısınız Çin romuna. Benim ithalatçı garantiden çok ağzım yandı. Ha garantisiz ha garantili. Yazılımsal sorunu zaten ben de halledebilirim. Donanıma da kullanıcı hatası diyip dünya bi para istiyorlar. Heh 600 700 garantili olsun fazla veriyim diyorsun sadece içini rahatlatmak için var.

Beni alıntı yapmamışsınız ancak sanırım benden bahsediyorsunuz.

Şöyle ki ben aslında çok takıntılı ve pimpirikli bir insanım lakin çok uzun zamandır bir telefon istediğim ve beklediğim için garanti konusunu aslında yavaş yavaş göz ardı etmeye başladım. Yine de en azından Çin Romu olsun istemiyorum. Açtığım zaman bir Türkçe seçip kullanmaya başlayayım. Daha yeni aldığım telefonla ilk günden rommuş kilitmiş bilmem neymiş uğraşmak istemiyorum. Hem adı üstünde Çin Versiyon yani Çin için bu diyor adamlar :D

Sekot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Videographer
Konular
6
Beni alıntı yapmamışsınız ancak sanırım benden bahsediyorsunuz.

Şöyle ki ben aslında çok takıntılı ve pimpirikli bir insanım lakin çok uzun zamandır bir telefon istediğim ve beklediğim için garanti konusunu aslında yavaş yavaş göz ardı etmeye başladım. Yine de en azından Çin Romu olsun istemiyorum. Açtığım zaman bir Türkçe seçip kullanmaya başlayayım. Daha yeni aldığım telefonla ilk günden rommuş kilitmiş bilmem neymiş uğraşmak istemiyorum. Hem adı üstünde Çin Versiyon yani Çin için bu diyor adamlar :D
Evet hak verdim sonuna kadar sorun garanti olmasi falan degil artik romdu globaldi cindi derken bende cok sikildim ilk baslarda hevesle yapiyordum artk telefonu actigimda herkes gibi normal kurulum yapmak istiyorum ve bunun icin mart sonunu bekle dedi bana burda turkcell bayii sahibi getiriyo ithalatci garantili 24 ay garantili mart sonunu bekliyoruz

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Güzel bir bilgi ekleyeyim konuya katkı için MI9 çin romunda Varsayılan olarak camera2 api (Google kamera desteği GCAM ) ve widewine L1 ( Netflix HD ) aktif geliyor.

Üst Alt