- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
15 gün içinde belli olur hocam getirenler daha yeni kavuştu cihazlarına bl kilidi açılacak ki bu rom yükleme işlemi yapılabilsin.Son kullanıcıdan önce zaten satanlar denerler merak etmeyin.Mi 9'da çin romundan global roma geçerken bir sorun yaşanma ihtimali var mıdır? ÇünküLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir'da yazılana göre artık geçiş yapılamayacağıydı. Önceden IMEI değiştirme yapabiliyorken yeni sürümlerinde yapılamaz duruma getirmişlerdi. Bunun gibi ROM değişimini engelleyebilirler mi?
Global ROM yayınlanmış resmi sitelerinde. Bu geçiş yapılabilir diye yorumlayabilir miyiz? Hafta başı almayı düşünüyorum cihazı da.15 gün içinde belli olur hocam getirenler daha yeni kavuştu cihazlarına bl kilidi açılacak ki bu rom yükleme işlemi yapılabilsin.Son kullanıcıdan önce zaten satanlar denerler merak etmeyin.
Global ROM yayınlanmış resmi sitelerinde. Bu geçiş yapılabilir diye yorumlayabilir miyiz? Hafta başı almayı düşünüyorum cihazı da.
Biri denese vallaha benimde niyetim var bi okadarda kafam karışıkGlobal ROM yayınlanmış resmi sitelerinde. Bu geçiş yapılabilir diye yorumlayabilir miyiz? Hafta başı almayı düşünüyorum cihazı da.
Bu riskleri almak ve agir sonuclar almak 10 bin tl lik telefonu almak gibi agir geldi su an banaGlobal rom cihaz tanıtılmasından hemen sonra yayınlandı.Deneme yapılmadan evet yüklenir hayır yüklenmez demeyelim şimdiden. Xiaomi nin uygun bulmadığı bir işlem sonuçta bir sürpriz olur yüklenemez brick olur veya sorunsuz yüklenir bunu zaman gösterecek.
Global ROM nerede? O gelistirici ROM degil mi?