Rehber Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

cosberq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Twrp recovery yüklediğinize emin misiniz?

Evet telefon aıldıydı twrp modunda ama içindeki yüklü hiçbirşeyi göstermiyordu bende kapattım tekrar açmayı denedim ama açılmadı.

Skyline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
beki
Cihazım
mi 6
Konular
0
twp kurulunu konuda anlatıldığı gibi yaptım twrp kuruldu ama sonradan twrp ye girmek istediğimde telefonun kendi recovery modu açılıyor twrp açılmıyor kullandığım rom global 9.2.3.0.O

Son düzenleme:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
twp kurulunu konuda anlatıldığı gibi yaptım twp kuruldu ama sonradan twp ye girmek istediğimde telefonun kendi recovery modu açılıyor twp açılmıyor kullandığım rom global 9.2.3.0.O
Farklı bir recovery indirip deneyin denemediyseniz.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

mokarco

:))
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
9.2.3.0'dan hiç memnun değildim.

MIUI 9 Global 8.3.15 | Beta yükledim; telefondaki güncelleme paketi seçin kısmından. Nasıl başardım bilemiyorum :) Sanırım bu yaptığım işlem recovery rom kurma işlemi oldu? Bu kullandığım versiyon 9.2.2.0 'dan daha mı iyi dostlar?

Parmak izi okuyucu inanılmaz hızlıydı 9.2.2.0 iken. Şimdi 8.3.15'de aynı hıza sahip değil gibi. Dokunuyorum, ses geliyor, sonra ekran geliyor. 9.2.2.0 ışık hızında açıyordu parmak iziyle.

Şarjı da daha az dayanıyor gibi 9.2.2.0'a nazaran..

8.3.15 bu versiyonda mı kalmalıyım sizce yoksa 9.2.2.0'ı telefondaki güncelleme paketini seç kısmından geri yükleme şansım var mı? Fastboot ile yapmayı beceremedim 9.2.2.0 yüklemeyi.

Son düzenleme:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
9.2.3.0'dan hiç memnun değildim.

MIUI 9 Global 8.3.15 | Beta yükledim; telefondaki güncelleme paketi seçin kısmından. Nasıl başardım bilemiyorum :) Sanırım bu yaptığım işlem recovery rom kurma işlemi oldu? Bu kullandığım versiyon 9.2.2.0 'dan daha mı iyi dostlar?

Parmak izi okuyucu inanılmaz hızlıydı 9.2.2.0 iken. Şimdi 8.3.15'de aynı hıza sahip değil gibi. Dokunuyorum, ses geliyor, sonra ekran geliyor. 9.2.2.0 ışık hızında açıyordu parmak iziyle.

Şarjı da daha az dayanıyor gibi 9.2.2.0'a nazaran..

8.3.15 bu versiyonda mı kalmalıyım sizce yoksa 9.2.2.0'ı telefondaki güncelleme paketini seç kısmından geri yükleme şansım var mı? Fastboot ile yapmayı beceremedim 9.2.2.0 yüklemeyi.
İstediğiniz roma günceleyici üzerinden hata vermezse geçebilirsiniz bu işlemi recovery üzerinden gerçekleştiriyor.

En sağlıklısı romları test edip hangisi iyi olduğuna siz karar verebilirsiniz mi flash ile rom kurulum rehberleri mevcut forumda adımları izleyerek mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapabilirsiniz.Cihazda bootloader kilidi varsa öncelikle onu açmalısınız bu işlemleri yapmak için takıldığınız yerde geri dönüş yapın yardımcı oluruz.

mokarco

:))
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
Lopus 10 numara insansın. Herkese yardımcı oluyorsun. Forumun her yerinde görüyorum destek yanıtlarını. Teşekkürler. Şimdilik kalayım 8.3.15'te yeni güncelleme gelene kadar. Beynim yanıyor bu işler karışık geliyor bana. fastboot, unlock, global, rom, flash, bootloader.... Kayış kopuyor biryerden sonra :) Her yapmaya çalıştığım adımda yeni yeni hatalar çıkıyor karşıma pes ettim ben.

Skyline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
beki
Cihazım
mi 6
Konular
0
Lopus hocam twp tekrar kayboldu twp nin kalıcı olması için bir çözüm var mı