Rehber Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

lonelyusuf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Meslek
Erkek kuaförü
Konular
14
Zaten büyük ihtimalle diye belirttim azda olsa şifreleme yapmama şansı var yani
Mesele ben 2 haftadır global beta kullanıyordum herşey stock şeklinde dün twrp kurdum ve şifreleme yaptı cihaz üstelikte kurduğum twrp zcx twrp idi yani şifreleme çözebilen twrp idi ama nafile

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz olsanız bu durumda ne yapardınız riske değermi? Öğrenci adamız her defasında 50 100 gidecek bu imei mevzusuna efs alıp kendimi garantiye almak istiyorum onuda beceremiyorum :(

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız riske değermi? Öğrenci adamız her defasında 50 100 gidecek bu imei mevzusuna efs alıp kendimi garantiye almak istiyorum onuda beceremiyorum :(
Halledebildin mi

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Snapdragonlu cihazlarda twrp recovery ve cihazı sıfırlayınca imei kolay kolay silinmez Mi6'larda başka cihazların imesini atıp cihazı fabrika ayarlarından sıfırlayınca imei uçtuğu doğrudur, bence gereken işlemleri yapın büyük bir ihtimalle uçmaz imeiler siz yinede Qcn yediğini veya efs yedeğini alın hiç bir şeyin garanti yok. :)
İpucu - IMEI ve EFS nedir ve neden yedeği alınmalıdır?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Snapdragonlu cihazlarda twrp recovery ve cihazı sıfırlayınca imei kolay kolay silinmez Mi6'larda başka cihazların imesini atıp cihazı fabrika ayarlarından sıfırlayınca imei uçtuğu doğrudur, bence gereken işlemleri yapın büyük bir ihtimalle uçmaz imeiler siz yinede Qcn yediğini veya efs yedeğini alın hiç bir şeyin garanti yok. :)
İpucu - IMEI ve EFS nedir ve neden yedeği alınmalıdır?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Ne de güzel anlatmışsın
Saolasın Ellerine Sağlık, Herhalde Arkadaş Bunu Okuduktan Sonra içinde Şüphe Kalmadan TWRP Yükleyebilir
Sağlıcakla Kal

lonelyusuf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Meslek
Erkek kuaförü
Konular
14
Ne de güzel anlatmışsın
Saolasın Ellerine Sağlık, Herhalde Arkadaş Bunu Okuduktan Sonra içinde Şüphe Kalmadan TWRP Yükleyebilir
Sağlıcakla Kal
Akşam twtp kurulumunu gerçekleştirecem

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Yok daha yapmadım demek istediğim çok yakında diyeydi :D akşam haber vericem ben

Mi6'lar için İmei sıfırlanmaması adına Cihazdaki Güncelleyici üzerinden Güncelleme yapmayın ve Rom içerisinden cihazı fabrika ayarlarına çevirmeyin. Yani her türlü işlemi Twrp üzerinden yapın. Bu yüzden Twrp kurmanız kaçınılmaz. Zaten QCN yedeği almak için bile cihaza Twrp kurup Rootlamanız gerekiyor. EFS yedeği için zaten Twrp gerekli. Yani her türlü Twrp gerekiyor.

Üst Alt