Rehber Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

lonelyusuf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Meslek
Erkek kuaförü
Konular
14
Mi6'lar için İmei sıfırlanmaması adına Cihazdaki Güncelleyici üzerinden Güncelleme yapmayın ve Rom içerisinden cihazı fabrika ayarlarına çevirmeyin. Yani her türlü işlemi Twrp üzerinden yapın. Bu yüzden Twrp kurmanız kaçınılmaz. Zaten QCN yedeği almak için bile cihaza Twrp kurup Rootlamanız gerekiyor. EFS yedeği için zaten Twrp gerekli. Yani her türlü Twrp gerekiyor.
Oh be yedekleri aldım rahatladım twrp şifrede istemedi cihazda sıfırlanmadı ben böyle telefonu şimdi öpmiyimde napıyım hepinizden sorularıma sabırla cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Hocam, twrp ler nasıl ? Birkaç konuya baktım farklı ozellikleri olabiliyormuş çünkü de, bana sorun çıkartırmı verdiğiniz linkteki ler, ben hem farklı miui hemde Cm romları deniyeceğim cihazda

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam, twrp ler nasıl ? Birkaç konuya baktım farklı ozellikleri olabiliyormuş çünkü de, bana sorun çıkartırmı verdiğiniz linkteki ler, ben hem farklı miui hemde Cm romları deniyeceğim cihazda
Çoğu kişi 1.mesajdaki linkte verdiğim twrp recovery kuruyor ne gibi sorunlardan bahsediyorsunuz?

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Çoğu kişi 1.mesajdaki linkte verdiğim twrp recovery kuruyor ne gibi sorunlardan bahsediyorsunuz?
Twrp nin silinmesi, editli miui romları nı yüklememe ve boot da kalma, bi konuda gördüm bunları bazı twrp de oluyormus bunlar, tam olarak dediğiniz gibi yapar ve dediğiniz twrp yi kullanır sam bunlar gibi sorunlar çıkmaz dimi? Öyle ise bu şekilde twrp atacağım

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Twrp nin silinmesi, editli miui romları nı yüklememe ve boot da kalma, bi konuda gördüm bunları bazı twrp de oluyormus bunlar, tam olarak dediğiniz gibi yapar ve dediğiniz twrp yi kullanır sam bunlar gibi sorunlar çıkmaz dimi? Öyle ise bu şekilde twrp atacağım
Twrp recovery kurduktan sonra cihazı MI yazısında kalabiliyor her ihtimale karşı twrp recovery kurup yeniden başlamadan lazyflasher dosyasını kurun.

karanliknotalar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Mi 9 Pro 5G
Konular
2
Arkadaşlar bu twrp kuruyoruz açılışta bizden şifre istiyor şifreyi girmezsek dosyalar saçma sapan şifreli isimlerle felan çıkıyor falan format data yapmak zorunda kalıyoruz ki baya araştırdım o şifrenin ne şifresi olduğuna dair kimse bişi de yazmamış/anlatmamış yazan varsada ben görmedim.

Ben şifre olarak parmak izi ile beraber belirlediğim parolayı twrp ekranına girdiğimde şifreler çözüldü, dosya adları vs normale döndü, Yani şifre olarak ekran kilidi şifresini kabul etti.

Belki bu sorunla karşılaşıp panik yapan çözüm arayan kişiler olursa bilgi olarak yorumum bulunsun.

cosberq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Selam arkadaşlar ben twrp yi yükledim.Yeniden Twrp yi açmak istiyorum nasıl açacağım tuşlarla oluyor mu yoksa herseferinde yeniden yükleme ile mi açılacak?

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Selam arkadaşlar ben twrp yi yükledim.Yeniden Twrp yi açmak istiyorum nasıl açacağım tuşlarla oluyor mu yoksa herseferinde yeniden yükleme ile mi açılacak?
telefon kapalıyken ses açma ve güç tuşuna basın twrp recovery ekranı gelir.

cosberq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Selam arkadaşım dediğini yapıyorum yani ses açma ve güç tuşuna bastığımda main menü ekranı geliyor yani hard reset ekranı geliyor twrp açılmıyor.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Selam arkadaşım dediğini yapıyorum yani ses açma ve güç tuşuna bastığımda main menü ekranı geliyor yani hard reset ekranı geliyor twrp açılmıyor.
Twrp recovery yüklediğinize emin misiniz?

Üst Alt