Rehber Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

mokarco

:))
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
Burdan mi 6 global 9.2.2.0 versiyonunu indirdim =>

1.6 gb boyutunda ama mi flash'tan telefona fastboot modunda atarken şöyle bir hata veriyor:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Telefondan güncelleme paketini seç diyerek yüklemek istediğimde ise şöyle bir hata veriyor:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şu anda kullandığım versiyon MIUI 9 Global 8.3.15 | Beta. Geliştirici seçenekleri açık durumda / OEM kilit açma açık / Mi kilit açma durumu eşleştirildi.

Nerede neyi yanlış yapıyorum. Bir türlü beceremedim bu işi :) Bu kadar karışık olmamalı. Yapan nasıl yapıyor anlamıyorum. Bana yardım edebilir misiniz?

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
mokarco İndirdiğiniz rom fastboot romu mu? bu işlemleri yapmak için Bootloader kilidini açık olması gerekiyor.

mokarco

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
İndirdiğim link bu =>

Fastboot mu bilmiyorum. Fastboot rom sadece miflash ile atılabilen rom mu oluyor? Recovery rom mi indirmem lazım; telefondan güncelleme paketini seç deyip yükleyebilmem için? Çok fazla terim var birbirine giriyor hepsi profesyonel olmayan bizler için :D

Lanet geldi vallahi bir geri dönemedim şu 9.2.2.0 versiyona yahu :) Üstad yok mu al şu linki tıklayıp indir telefonuna, güncelleme paketini seç deyip kur diyebileceğin bir link?

(Bootloader kilidi için forumdaki adımları izledim çince siteye telefon numaramı da girdim 10 gün kadar önce. Açılmıştır heralde. Nereden bakabiliyoruz kontrol etmek için bakayım?)

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
mokarco mi flash ile fastboot resmi romlar kuralabilir sadece telefon numaranızı siteye girmekle girmekle bootloader kilidi açılmaz, forumdaki mi5 bölümünde mi5 unlock konusu mevcut adımları izleyip bootloader kilidini açıp bu linkten cihazına ait global stable romu indirip mi flash ile fastboot modda rom kurulum yapabilirsiniz.

mokarco

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
Tamamdır Lopus unlock konusunu çözümleyip söylediğin gibi adımları izleyerek deneyeceğim. Tekrar tekrar teşekkürler :)

Skyline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
beki
Cihazım
mi 6
Konular
0
Kayboldu derken hocam twrp recovery kurduğunuzda ne zaman kayboluyor twrp recovery biraz daha açarmısınız?
hocam konudaki adımları izliyorum ve twp yi kuruyorum kurulum tamamlanıyor daha sonra twp ye girmeye çalıştığımda global romun orjinal recoveryrisi açılıyor twp kalıcı olmuyor

sedinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sedat
Cihazım
note 3
Konular
1
Arkadaşlar merhaba,
Ben MIUI 9.6 by xiaomi.eu.8.3.22|Beta sürümündeyim. Bu işlerden pek anlamıyorum ancak şimdiye kadar haftalık güncellemeleri yapıp daha sonra magisk'e girip onun da haftalık sürüme gelen güncellemesini flaşlayarak root check yaparak yoluma devam ediyordum. Gel gelelim bu seferki güncellemeden sonra yine magisk'e girdim ve v16.2 güncellemesini indirip flaşladım ama magisk'i flaşlayınca telefon açılmıyor. Bunu benden başka deneyen var mıdır? Sorun nerede acaba Teşekkürler .

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
mokarco mi flash ile fastboot resmi romlar kuralabilir sadece telefon numaranızı siteye girmekle girmekle bootloader kilidi açılmaz, forumdaki mi5 bölümünde mi5 unlock konusu mevcut adımları izleyip bootloader kilidini açıp bu linkten cihazına ait global stable romu indirip mi flash ile fastboot modda rom kurulum yapabilirsiniz.

Bir sorum olacak bl kilidini açıp eu rom yükledim. Açılış ekrnının altında unlocked yazısı yazıyor. Bu yazıyı kaldırmak mümkün mü.?

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
ufak bir sorum olcakama, kilidin açılması ne kadar sürüyor? yani herşeyi hallettim 3 gün bekledim vs. yarım saat kadar öncei işleme başladım ama %99 da yarım saattir normal mi bu yoksa bir hata mı oldu hata ise tekrardan yaparım yoksa ne kadar beklemem gerekir

-
1 saat süre sonra bekledikten sonra sabrı bırakıp kapattım korktuğum gibi birşey olmadı sadecetakılı kalmış heralde, tekrar deneyince 2sn de oldu

Son düzenleme:
Üst Alt