Rehber Xiaomi Mi6 Global Kararlı v8 8.2.2.0 7.1 MI Flash ile ROM atma

NS_85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Hocam bu TWRP ile denedim, cihazın içini görebildim. Fakat hem Epic Rom, hemde Xiaomi Eu rom kurmayı denedim, her ikisinde de telefon Boot Animasyonunda kalıyor, hatta Xiaomi Eu kurduktan sonra Boot Animasyonunu geçermi acaba diye bekledim, uyuyakalmışım. 5 Saat boyunca Boot Animasyonunda kalmış telefon. Neyseki ekran yanığı oluşmamış, fakat telefon bayağı ısınmıştı. Tekrar Miflash ile Global Rom kurmak zorunda kaldım.

Acaba nerede sorun var bir türlü çözemedim? Telefona Fastboot modunda komut gönderdim, halen Unlock olarak görünüyor ama? Nerede hata yapıyorum?

Hocam sorunu hallettiniz mi bilmiyorum ama ben de aynısını yaşadım. Şuradaki recovery ile Epic romu yüklemeyi başardım:

Yalnız Epic romu yüklemeden önce dosyasını flashladım ardından Epic romu flashladım. Rom recovery sayesinde mi yüklendi yoksa bu dosya sayesinde mi o konuda emin değilim.

metin-koc-27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
mı 6
Konular
0
Arkadaşlar elinde mi6 modelinin qcn dosyası olan varmı ya da elinde cihaz olup ta backup alma olasılığı var mı. Elimdeki cihaz imei null gösteriyo 3 tane flash attım hepsinde de aynı. yardımcı olabilir misiniz
Slm kardeşim benim de başıma aynı sorun geldi bir abi uzak bağlantıyla halleti bence bu işin ustası Micro 77 başkasını tanımıyor ona Ulaş sorununu çözülmüş bil

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

husrevmacit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kürşad
Cihazım
Mi max
Konular
2
arkadaşlar ben mi6'nın kilidini açtım. miflash ile rom yüklemeye çalışıyorken olmadı ve cihaz fsatboot modda kaldı. ne yapabilirim?

maliozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay önce migrostan mi6 aldım fakat sonradan fark ettimki pusula çalışmıyor ben farkettiğimde 16. Gün olmuştu.
store'dan faklı pusulalar yükledim ve hepsi kuzeyi sağ alt köşeyi yani hoparlörün olduğu yeri gösteriyor. Donanım bir soruna benziyor fakat deltaya bunun için göndermek istemiyorum açıkçası. Forumda bir konuda buna benzer bir sorun ve bu sorunun çözümünden bahsedilmiş ama uygulamak için bl kilidinin açık olması gerekiyor. Merak ettiğim şey bl kilidini açınca cihaz rootlu mu olmuş oluyor. Bu root meselesini garanti için sormuyorum, mobil bankacılık kullanıyorum ve rootlu cihaz kullanırken herhangi bir hırsızlıkta bankalar topu kullanıcıya atabiliyor o yüzden custom rom atmadan sadece bl kilidini açsam rootlu

ErsLy

tø be ør nøt tø be..
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eşref
Cihazım
Mi 6 - 128GB
Meslek
PHP Developer
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay önce migrostan mi6 aldım fakat sonradan fark ettimki pusula çalışmıyor ben farkettiğimde 16. Gün olmuştu.
store'dan faklı pusulalar yükledim ve hepsi kuzeyi sağ alt köşeyi yani hoparlörün olduğu yeri gösteriyor. Donanım bir soruna benziyor fakat deltaya bunun için göndermek istemiyorum açıkçası. Forumda bir konuda buna benzer bir sorun ve bu sorunun çözümünden bahsedilmiş ama uygulamak için bl kilidinin açık olması gerekiyor. Merak ettiğim şey bl kilidini açınca cihaz rootlu mu olmuş oluyor. Bu root meselesini garanti için sormuyorum, mobil bankacılık kullanıyorum ve rootlu cihaz kullanırken herhangi bir hırsızlıkta bankalar topu kullanıcıya atabiliyor o yüzden custom rom atmadan sadece bl kilidini açsam rootlu
Roma göre değişiyor, ROOTsuz romlarda var. Ayrıca Magisk varsa uyarı vs vermiyor uygulamalar. O uygulamalar için root gizlenebiliyor.

maliozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Roma göre değişiyor, ROOTsuz romlarda var. Ayrıca Magisk varsa uyarı vs vermiyor uygulamalar. O uygulamalar için root gizlenebiliyor.
Rom atmıycam sadece bl kilidi açıcam. O halde rootlu olmamış oluyır değil mi?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Rom atmıycam sadece bl kilidi açıcam. O halde rootlu olmamış oluyır değil mi?
Bootloader kilidini açınca cihaz rootlu olur diye bişey yok hocam cihazı rootlamak için kilidi açtıktan sonra twrp recovery'den supersu gibi root dosyalarını kurabilirsiniz

lonelyusuf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Meslek
Erkek kuaförü
Konular