Aleyküm selam, resmi romlar ve xiaomi.eu romlar oto üzerinden güncelleme alıyor.slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum mi6 lara bu güncelemer oto seklinde gelmicekmi hep biz indirip mi kurmamız gerekiyor
tşkler ben yeni aldım simdi benimkine gelip gelmiyeceğini nasıl anlarız ben de 7.1.1 mıuı global 9.0.2.0 kararlı yazıyor acemiyim bu işlerde bu forumu takip ederek bişeyler oğrenmeye çalışıyorum cevabın için çok teşekkürler.Aleyküm selam, resmi romlar ve xiaomi.eu romlar oto üzerinden güncelleme alıyor.
Sizde kararlı romun son sürümü yüklü güncelleme geldiğinde bildirim olarak gelir hocam.tşkler ben yeni aldım simdi benimkine gelip gelmiyeceğini nasıl anlarız ben de 7.1.1 mıuı global 9.0.2.0 kararlı yazıyor acemiyim bu işlerde bu forumu takip ederek bişeyler oğrenmeye çalışıyorum cevabın için çok teşekkürler.
Sonradan atılan IMEI ile cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınca IMEI uçması oluyordu bunun dışında Mi6 cihazlarda kronik bir soruna denk gelmedim hocam Mi6 güzel bir cihaz hayırlı olsun.slm arkadaşlar mi max 2 yi satıp mi 6 128gb siparişi verdim acaba kronik sorunları varmı iyimi yaptık kötümü
tşkler herkese hayırlı işler kolay gelsin.Sizde kararlı romun son sürümü yüklü güncelleme geldiğinde bildirim olarak gelir hocam.
Herhangi bir fark yok sadece kurulumla ilgili yöntemler farklı.Mi flash ile atılan rom larla güncelleyici içinden yüklenen recovery romlar arasındki fark nedir? Performans stabilite vs vs bir fark varmı hocam?
Bl kilidi açık ve twrp yüklersen istediğin rom yükleyebilirsinArkadaslar yaklasik 1 ay once mi 6 128 gb lik telefon aldim telefonu actiktan sonra normal olarak mi 9 guncellemelerini falan yaptim ardindan telefonda kasma donma ve kendi kendine kapanma sorunu oldu telefonu delta servise yolladim sikintinin yazilimsal oldugunu söyleyip 8.2.2 yukleyip geri verdiler ve miu9 u yukleme dediler benim sorum boyle bir sikinti ile karsilasan baska bir arkadas daha vermi ve ne zamana kadar yuklemesek bide miu 9 yuklesem sevise yollamadan 8e donme ihtimalim varmi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi