Rehber Xiaomi Mi6 Global Kararlı v8 8.2.2.0 7.1 MI Flash ile ROM atma

mustafask

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi6
Konular
3
slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum mi6 lara bu güncelemer oto seklinde gelmicekmi hep biz indirip mi kurmamız gerekiyor

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum mi6 lara bu güncelemer oto seklinde gelmicekmi hep biz indirip mi kurmamız gerekiyor
Aleyküm selam, resmi romlar ve xiaomi.eu romlar oto üzerinden güncelleme alıyor.

mustafask

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi6
Konular
3
Aleyküm selam, resmi romlar ve xiaomi.eu romlar oto üzerinden güncelleme alıyor.
tşkler ben yeni aldım simdi benimkine gelip gelmiyeceğini nasıl anlarız ben de 7.1.1 mıuı global 9.0.2.0 kararlı yazıyor acemiyim bu işlerde bu forumu takip ederek bişeyler oğrenmeye çalışıyorum cevabın için çok teşekkürler.

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
slm arkadaşlar mi max 2 yi satıp mi 6 128gb siparişi verdim acaba kronik sorunları varmı iyimi yaptık kötümü

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
tşkler ben yeni aldım simdi benimkine gelip gelmiyeceğini nasıl anlarız ben de 7.1.1 mıuı global 9.0.2.0 kararlı yazıyor acemiyim bu işlerde bu forumu takip ederek bişeyler oğrenmeye çalışıyorum cevabın için çok teşekkürler.
Sizde kararlı romun son sürümü yüklü güncelleme geldiğinde bildirim olarak gelir hocam.
slm arkadaşlar mi max 2 yi satıp mi 6 128gb siparişi verdim acaba kronik sorunları varmı iyimi yaptık kötümü
Sonradan atılan IMEI ile cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınca IMEI uçması oluyordu bunun dışında Mi6 cihazlarda kronik bir soruna denk gelmedim hocam Mi6 güzel bir cihaz hayırlı olsun.

hyatiry

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
huseyin
Cihazım
mi6
Konular
0
Arkadaslar yaklasik 1 ay once mi 6 128 gb lik telefon aldim telefonu actiktan sonra normal olarak mi 9 guncellemelerini falan yaptim ardindan telefonda kasma donma ve kendi kendine kapanma sorunu oldu telefonu delta servise yolladim sikintinin yazilimsal oldugunu söyleyip 8.2.2 yukleyip geri verdiler ve miu9 u yukleme dediler benim sorum boyle bir sikinti ile karsilasan baska bir arkadas daha vermi ve ne zamana kadar yuklemesek bide miu 9 yuklesem sevise yollamadan 8e donme ihtimalim varmi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Mi flash ile atılan rom larla güncelleyici içinden yüklenen recovery romlar arasındki fark nedir? Performans stabilite vs vs bir fark varmı hocam?

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Mi flash ile atılan rom larla güncelleyici içinden yüklenen recovery romlar arasındki fark nedir? Performans stabilite vs vs bir fark varmı hocam?
Herhangi bir fark yok sadece kurulumla ilgili yöntemler farklı.

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Arkadaslar yaklasik 1 ay once mi 6 128 gb lik telefon aldim telefonu actiktan sonra normal olarak mi 9 guncellemelerini falan yaptim ardindan telefonda kasma donma ve kendi kendine kapanma sorunu oldu telefonu delta servise yolladim sikintinin yazilimsal oldugunu söyleyip 8.2.2 yukleyip geri verdiler ve miu9 u yukleme dediler benim sorum boyle bir sikinti ile karsilasan baska bir arkadas daha vermi ve ne zamana kadar yuklemesek bide miu 9 yuklesem sevise yollamadan 8e donme ihtimalim varmi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bl kilidi açık ve twrp yüklersen istediğin rom yükleyebilirsin
Çözüldü - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu bu linki bi incele.
Bildiğim kadarıylada bl kilidi açık olan cihazlar delta servisinde garanti dışı olmuyormuş

Üst Alt