Rom Xiaomi Mi5 | Custom Romlar + İndirme Linkleri + Video

Konuyu Yararlı Buldunuz mu ?

• Kullanılan toplam oy
    192

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
dostum telegram var bende mi5arsenalden ve diğer hesabından takıip ediyorum seni. rom yüklerken advanced wipe yerine direk format datadan tıklayıp yes diyerek direk silme yapıp yüklüyorum dediğin herseyı sırasıyla aynen yaparak yükledim ama açmadı. suan farkettim pico yerine stock gapps yüklüyordum acaba ondan mı açılmıyordu. farkeder mi stock gapps yüklesem bide darkness kerneli hangi aşama yüklüycez romdan sonra mı
Advanced wipe de soylediklerimi yaptın degilmi ?
1 Romu kur
2 gapps kur pico olan
3 Kernel kur
4 Magisk kur

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kutay.celenk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kutay
Cihazım
mi5
Konular
2
Advanced wipe de soylediklerimi yaptın degilmi ?
1 Romu kur
2 gapps kur pico olan
3 Kernel kur
4 Magisk kur

advanced wipe ı yapmadan format data yaparak kuruyordum bide wipe ı yapıp kuruyum bakalım açacak mı. stock gappsıda google kişiler ve mesajlar dahil oldugu için yüklemek istediğimden onu seciyordum. picoda kişiler ve mesajlar dahil değil onun için. dediğini deniycem bakalım acacak mı

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
advanced wipe ı yapmadan format data yaparak kuruyordum bide wipe ı yapıp kuruyum bakalım açacak mı. stock gappsıda google kişiler ve mesajlar dahil oldugu için yüklemek istediğimden onu seciyordum. picoda kişiler ve mesajlar dahil değil onun için. dediğini deniycem bakalım acacak mı
stock gapps da kurabilirsin ama yanlış yaptığın yer sadece format data yapman söylediğim diğer wipeleri yapman lazım

kutay.celenk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kutay
Cihazım
mi5
Konular
2
stock gapps da kurabilirsin ama yanlış yaptığın yer sadece format data yapman söylediğim diğer wipeleri yapman lazım

yardımın için teşekkürler şimdi deniycem çok sağol.telegramdan aktif takipçinim youtube sayfanın kapanmasına üzülmüştüm geri açıldı takibe aldım hemen. kolay gelsin dostum

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
yardımın için teşekkürler şimdi deniycem çok sağol.telegramdan aktif takipçinim youtube sayfanın kapanmasına üzülmüştüm geri açıldı takibe aldım hemen. kolay gelsin dostum
sağolun hocam bi sorun olursa yine yazabilirsiniz

kutay.celenk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kutay
Cihazım
mi5
Konular
2
sağolun hocam bi sorun olursa yine yazabilirsiniz

dostum yeni rom sonrasında açılma süresi nekadar sürüyor şuanda normal miui romndan uzun gibi sürdü. yine olmayacak gibi sanki dediğin herseyi sırasıyla yaptım

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
dostum yeni rom sonrasında açılma süresi nekadar sürüyor şuanda normal miui romndan uzun gibi sürdü. yine olmayacak gibi sanki dediğin herseyi sırasıyla yaptım
çok uzun surmemesi lazım gapps kurmadan 1dk da açılıyor , bi pico gapps denermisin söylediklerimi sırası ike yaptiysan açılması lazım

kutay.celenk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kutay
Cihazım
mi5
Konular
2
çok uzun surmemesi lazım gapps kurmadan 1dk da açılıyor , bi pico gapps denermisin söylediklerimi sırası ike yaptiysan açılması lazım

pico gapps ile yaptım açılmıyor. vay arkadas ya binlerce kez yaptım bu custom rom işini galaxy s2den beri ama ilk defa nedeni bilemiyorum. sırasıyla yapıyorum bilmediğim bir işlemde değil bu kafayı yiycem ya. animasyon ekranında kaldı 10dakikadan fazla oldu

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
pico gapps ile yaptım açılmıyor. vay arkadas ya binlerce kez yaptım bu custom rom işini galaxy s2den beri ama ilk defa nedeni bilemiyorum. sırasıyla yapıyorum bilmediğim bir işlemde değil bu kafayı yiycem ya. animasyon ekranında kaldı 10dakikadan fazla oldu
bilemiyorum hocam yaptığım işlemleri tamamiyle anlattım hiç sıkıntı olmadı

kutay.celenk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kutay
Cihazım
mi5
Konular
2
bilemiyorum hocam yaptığım işlemleri tamamiyle anlattım hiç sıkıntı olmadı

acaba darkness kernel mi hataya neden oluyor. ya hiç yüklemeyim yada sen mi5 için olanın linkini verir misin onu deneyim belki yanlış indirmiş olabilirim

Üst Alt