Rom Xiaomi Mi5 | Custom Romlar + İndirme Linkleri + Video

Konuyu Yararlı Buldunuz mu ?

• Kullanılan toplam oy
    192

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Eklendi :
110)

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Eklendi :
111)

Not : Treble geliştiricisi üniversite sınavlarından dolayı uzun süre ara vermişti dün görüştüm treble üzerinde çalışmaları devam edecek.

Son düzenleme:

kefelon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
noaccountkap
Cihazım
noaccountkap
Konular
2
Geçen ay rom değiştirmeye karar verdim yine. Sizin kanalı arıyorum arıyorum bulamıyorum. Bulamadım sanıp üzülmüştüm :) Neyse dünden bu yana bir kaç rom denedim. Gözüm hep Pixel Experience üzerindeydi. Ancak telefonun şarjı bir gecede %17 azalıyor. Standart kullanımda da pek iyi gittiği söylenemez. O kadar ROM var ama sanki MIUI'nin performans/pil dengesini hiçbiri veremiyor. Eski yıllarda böyle olmazdı bu. Rom geliştiricileri mi bir şeyleri yanlış yapıyor yoksa firmalar mı işi çözdü anlamadım. Geçmeye değecek rom bulamıyorum bir türlü.

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Geçen ay rom değiştirmeye karar verdim yine. Sizin kanalı arıyorum arıyorum bulamıyorum. Bulamadım sanıp üzülmüştüm :) Neyse dünden bu yana bir kaç rom denedim. Gözüm hep Pixel Experience üzerindeydi. Ancak telefonun şarjı bir gecede %17 azalıyor. Standart kullanımda da pek iyi gittiği söylenemez. O kadar ROM var ama sanki MIUI'nin performans/pil dengesini hiçbiri veremiyor. Eski yıllarda böyle olmazdı bu. Rom geliştiricileri mi bir şeyleri yanlış yapıyor yoksa firmalar mı işi çözdü anlamadım. Geçmeye değecek rom bulamıyorum bir türlü.
kanal kapatılmıştı ondan bulamamışsınız :) yeni kanal açtım ordan devam ediyorum. Evet eskiden custom romlar stock romlara göre daha performanslı ve batarya açısından daha verimliydi şimdi nedense bende bilmiyorum kamera batarya açısından custom romlar stock romdaki performansı vermiyor

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kutay.celenk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kutay
Cihazım
mi5
Konular
2
kanal kapatılmıştı ondan bulamamışsınız :) yeni kanal açtım ordan devam ediyorum. Evet eskiden custom romlar stock romlara göre daha performanslı ve batarya açısından daha verimliydi şimdi nedense bende bilmiyorum kamera batarya açısından custom romlar stock romdaki performansı vermiyor

bende sürekli rom atıyorum tele ama bu aralar custom romlar dediğin gibi pil ve performans açısından iyi değil. ros 8.12.6 yı kullanıyorum denemeye değecek bir custom rom arıyorum pie olarak bakalım

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
bende sürekli rom atıyorum tele ama bu aralar custom romlar dediğin gibi pil ve performans açısından iyi değil. ros 8.12.6 yı kullanıyorum denemeye değecek bir custom rom arıyorum pie olarak bakalım
miui romlar güzel kamera pil felan ama onlarda da aosp deki o arayüz akıcılığı yok

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Güncelleme :
Havoc-OS-v2.1-20190113-gemini-Official

Download links:

MEGA:
Google Drive:
SourceForge:

Changelog:

-----------------------------------------------------------
Syberia

Current build date: 01/12/2019

Changelog:
- January Security Patch: Android-9.0.0_r30 (PQ1A.190105.004)
- Syberia: Bump to v2.2
- Settings: Notification log
- SyberiaSettings: Running services icon toggle
- SyberiaSettings: Edit Icon Toggle
- Camera: Increase launch speed
- Dialer: Show phone number on bottom if number is present
- SystemUI: Update bluetooth battery icon
- Navbar: fix swipe to back glitches
- NFC tile: Make inactive drawable match other tiles
- Fix NPE when creates wifi tracker
- Silence logcat spam from camera, wcnss

Download: check OTA or visit our Downloads Portal

kutay.celenk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kutay
Cihazım
mi5
Konular
2
Güncelleme :
Havoc-OS-v2.1-20190113-gemini-Official

Download links:

MEGA:
Google Drive:
SourceForge:

Changelog:

-----------------------------------------------------------
Syberia

Current build date: 01/12/2019

Changelog:
- January Security Patch: Android-9.0.0_r30 (PQ1A.190105.004)
- Syberia: Bump to v2.2
- Settings: Notification log
- SyberiaSettings: Running services icon toggle
- SyberiaSettings: Edit Icon Toggle
- Camera: Increase launch speed
- Dialer: Show phone number on bottom if number is present
- SystemUI: Update bluetooth battery icon
- Navbar: fix swipe to back glitches
- NFC tile: Make inactive drawable match other tiles
- Fix NPE when creates wifi tracker
- Silence logcat spam from camera, wcnss

Download: check OTA or visit our Downloads Portal

mi5 cihazıma havoc ve pixel romlarını yükledim ancak ikiside animasyon ekranın kalıyor firmware ıda güncel onuda flashladım ancak bi türlü açılmıyor telefon. ne yapmam lazım yardım eder misiniz

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
mi5 cihazıma havoc ve pixel romlarını yükledim ancak ikiside animasyon ekranın kalıyor firmware ıda güncel onuda flashladım ancak bi türlü açılmıyor telefon. ne yapmam lazım yardım eder misiniz
Telegramı kurun bu linke girin
Mi5 Arsenal kullanısının gönderisini kontrol edin:

karşınıza gelen firmware dosyasini indirin pc de kalsin ,

şimdi ilk olarak twrp yi açın wipe kisminda advanced wipe ye girin orda system , vendor , data , cache , dalvik , internal stroge seçip wipe yapin cihazdaki tüm bilgileri siler , yaptıktan sonra geri gelip tekrar wipe ye girin orda format data var ona gir yes yazıp onayla oslem bittiginde twrp yi yeniden başlat. usb ile pc ye bagla Simdi indirdigin firmware dosyasini cihaza at install yerinden firmwareyi kur firmware güncelleme bu şekilde şimdi roma gelelim , Havoc kurmak istiyorsan son sürümü indir telefona at opengapps sitesinde arm64 9.0 pico seçip gapps paketini indir birde magisk indirip at telefona sırası ile rom , gapps , magisk kur açılır

kutay.celenk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kutay
Cihazım
mi5
Konular
2
Telegramı kurun bu linke girin
Mi5 Arsenal kullanısının gönderisini kontrol edin:

karşınıza gelen firmware dosyasini indirin pc de kalsin ,

şimdi ilk olarak twrp yi açın wipe kisminda advanced wipe ye girin orda system , vendor , data , cache , dalvik , internal stroge seçip wipe yapin cihazdaki tüm bilgileri siler , yaptıktan sonra geri gelip tekrar wipe ye girin orda format data var ona gir yes yazıp onayla oslem bittiginde twrp yi yeniden başlat. usb ile pc ye bagla Simdi indirdigin firmware dosyasini cihaza at install yerinden firmwareyi kur firmware güncelleme bu şekilde şimdi roma gelelim , Havoc kurmak istiyorsan son sürümü indir telefona at opengapps sitesinde arm64 9.0 pico seçip gapps paketini indir birde magisk indirip at telefona sırası ile rom , gapps , magisk kur açılır

dostum telegram var bende mi5arsenalden ve diğer hesabından takıip ediyorum seni. rom yüklerken advanced wipe yerine direk format datadan tıklayıp yes diyerek direk silme yapıp yüklüyorum dediğin herseyı sırasıyla aynen yaparak yükledim ama açmadı. suan farkettim pico yerine stock gapps yüklüyordum acaba ondan mı açılmıyordu. farkeder mi stock gapps yüklesem bide darkness kerneli hangi aşama yüklüycez romdan sonra mı

Üst Alt