- Adım
- DoğuHan
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Konular
- 16
Global romlu mi5 var elimde fakat kullanılacak gibi değil tavsiyeleriniz neler
CrDroid 6.12 tavsiye edebilirim.Global romlu mi5 var elimde fakat kullanılacak gibi değil tavsiyeleriniz neler
bu 6 lı olan sürümde rastgele restart sorunu var mı? muhtemelen yok ama genede sorayım dedimCrDroid 6.12 tavsiye edebilirim.
Restart sorunu yok hocam.bu 6 lı olan sürümde rastgele restart sorunu var mı? muhtemelen yok ama genede sorayım dedim
bu romuda deneyim son 10 günde 20 kere rom kurup sildim hangisi güzel diye birde romun kendisinde 1080p 60 fps video çeken rom var mı? aoespextended çektiğini iddia etmiş ama çekmiyor.Restart sorunu yok hocam.
Kendim de Romlar ile uğraşıyorum bakalım güzel bir şeyler çıkacak mı .
Bir fikrim yok hocam, ben GCam kullanıyorum kamera için. 7.2.010 Urnyx05 2.3 kullanıyorum.bu romuda deneyim son 10 günde 20 kere rom kurup sildim hangisi güzel diye birde romun kendisinde 1080p 60 fps video çeken rom var mı? aoespextended çektiğini iddia etmiş ama çekmiyor.
evet dediğiniz linki buldum bu crdroid 6.12 ile çalışıyor sanırım 60 fps video için?Bir fikrim yok hocam, ben GCam kullanıyorum kamera için. 7.2.010 Urnyx05 2.3 kullanıyorum.
Sanırım çalışıyor deneyebilirsiniz.evet dediğiniz linki buldum bu crdroid 6.12 ile çalışıyor sanırım 60 fps video için?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bir deneyeyim teşekkürlerSanırım çalışıyor deneyebilirsiniz.