CrDroid deneyebilirsiniz.Lütfen yardımcı olur musunuz android 10 yükleyecek telefon uma en iyi rom hangisi .mi 5 prime telefonum
En güncel Android 10 sürümü bulunuyor: Rom - [MI5][CrDroid 6.12][Q] Kurulum, İncelemelink varmı peki .siz daha önce yuledımızmi
kaan android 11 crdroid nasıl? tavsiye eder misin? 10'dayım hala.En güncel Android 10 sürümü bulunuyor: Rom - [MI5][CrDroid 6.12][Q] Kurulum, İnceleme
Ben şu an Android 11 versiyonundayım. Size de denemenizi tavsiye ederim.kaan android 11 crdroid nasıl? tavsiye eder misin? 10'dayım hala.
Bu mesajlar sonra Android 11 CrDroid konusu açmakta karar kıldım. Bu günnya da yarın açarım konusunu.kaan android 11 crdroid nasıl? tavsiye eder misin? 10'dayım hala.
Konusunu açtım bakmak isterseniz buyurun: Rom - [Mi5][CrDroid 7.x (11)] Kurulum Rehberikaan android 11 crdroid nasıl? tavsiye eder misin? 10'dayım hala.
Android 11 için geliştiriciler bayağı azaldı Mi 5 için. Belki birkaç tane çıkar ilerde Android 12 Rom.Bu emektara android 12 gelir mi hocam?