Haber Xiaomi Mi4 Resmi Yollarla[Paralel İtahalat]Artık Türkiyede

Xiaomi mi4 ile iligi türkiyeye geliyor diye haber yapmıştık öncesinde http://www.forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi4-paralel-itahalat-yoluyla-turkiyeye-geliyor.2931/ şimdi artık resmen satışa çıkmış bulunmakta n11.com sitesinde Xiaomi mi4 ama ufak değişikliklerle öncelikle fiyat ilk belirtildiği gibi 999tl den değil 1050tl den satışa çıkmış onunla ilgilide satışa çıkaran mağaza şöyle bir açıklama yapmış.

"Xiaomi Mi4 telefonunu uzun uğraşlar sonunda Türkiye'ye getirdik. Bu sancılı süreçte yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.Fiyat olarak 999
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
planlamamıza rağmen gümrükte hesapta olmayan TRT bandrolü adı altında ekstra bir vergi eklendi. Ayrıca her geçen gün doların yükselmesi diğer sebep oldu. Telefon fiyatı 1050
olarak revize edildi. Ayrıca ilana kulaklık ve harici batarya listeye eklenerek siz değerli kullanıcıların seçimine bıraktık."

ürünler ise 19 eylül den itibaren teslim edilmeye başlanacakmış ve malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor.teknik servis hizmetini de delta servis yapıcakmış ürünün.

aşağıda ürünün satış linki bulunmakta merak eden olursa bakabilir

Son düzenleme:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buda benden n11 den ana sayfada kocaman afişi var mi4 ün :)

arqunsahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Konular
1
4g yok alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun. İlk başta sipariş verdim inşallah 4glik telefonlarıda getirirler. Yurtdışı satanlar 900 imei kayıtsız satıyolar. 1050 TL 10 numara cihaz. 4g çok takmıcaklar hemen almalı bence. Teşekkürler SEMERS.

SetMeFree

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Alpay
Cihazım
mi4 LTE
Konular
12
Kargo suresi uzun ! Daha kısa surede yapmalı bir kaç arkadaşım benden görüp begendiler, şuan alsak kargo ne zaman gelir diye soruyorlar :)

MI 4LTE cihazımdan gönderildi

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo suresi uzun ! Daha kısa surede yapmalı bir kaç arkadaşım benden görüp begendiler, şuan alsak kargo ne zaman gelir diye soruyorlar :)

MI 4LTE cihazımdan gönderildi

hocam sayfada açıklamada 19eylül yazıyor teslimat için yani 2gün var ama maksimum 5gün de olabilirmiş test ediyorlamış cihazları görevli arkadaşın dediği bu.

SetMeFree

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Alpay
Cihazım
mi4 LTE
Konular
12
hocam sayfada açıklamada 19eylül yazıyor teslimat için yani 2gün var ama maksimum 5gün de olabilirmiş test ediyorlamış cihazları görevli arkadaşın dediği bu.
" En geç 28 Eylül Pazartesi günü kargoya verilir. "
Söyledim arkadaş'a almış 1 tane umarım sizin dediğiniz gibi olur,bende arkadaşa sizin gibi söyledim- aksi halde mahcup olucagım.

yigitozalp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Nokia
Konular
0
Arkadaşlar 64gb versiyonu gelecek mi? Bu konuda fiyat veya tarih bilgisi var mı?

Üst Alt