Haber Xiaomi Mi4 Resmi Yollarla[Paralel İtahalat]Artık Türkiyede

Xiaomi mi4 ile iligi türkiyeye geliyor diye haber yapmıştık öncesinde http://www.forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi4-paralel-itahalat-yoluyla-turkiyeye-geliyor.2931/ şimdi artık resmen satışa çıkmış bulunmakta n11.com sitesinde Xiaomi mi4 ama ufak değişikliklerle öncelikle fiyat ilk belirtildiği gibi 999tl den değil 1050tl den satışa çıkmış onunla ilgilide satışa çıkaran mağaza şöyle bir açıklama yapmış.

"Xiaomi Mi4 telefonunu uzun uğraşlar sonunda Türkiye'ye getirdik. Bu sancılı süreçte yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.Fiyat olarak 999
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
planlamamıza rağmen gümrükte hesapta olmayan TRT bandrolü adı altında ekstra bir vergi eklendi. Ayrıca her geçen gün doların yükselmesi diğer sebep oldu. Telefon fiyatı 1050
olarak revize edildi. Ayrıca ilana kulaklık ve harici batarya listeye eklenerek siz değerli kullanıcıların seçimine bıraktık."

ürünler ise 19 eylül den itibaren teslim edilmeye başlanacakmış ve malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor.teknik servis hizmetini de delta servis yapıcakmış ürünün.

aşağıda ürünün satış linki bulunmakta merak eden olursa bakabilir

Son düzenleme:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
FM radyoyu iptal ettirselerdi TRT bandrolü olmazdı.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Maalesef öyle olmuyor hocam, keşke olsaydı.
Kampanya detaylarına baktığımda, orada yazılanlara göre %11 'lık indirim başka kampanyalar ile birleştirilemiyor. Bu nedenle diğer kupon ve indirimler geçerli olmuyormuş.
Bonus kart ise 25 TL'ye düşüyor. Çünkü 55 TL indirim sonrası ödemeyi 995 TL olarak yapıyorsunuz ve 1000 TL' den düşük olduğu için 5 TL yüzünden 50 yerine 25 TL Bonus veriyor. Çünkü Bonus yapılan ödemeyi baz alıyor. Tabi burada başka bir ürün daha alarak ödemeyi 1000 TL üzerine çıkartabilirsiniz. Mesela bir kulaklık yada powerbank alınabilir. Belki 6 TL'lik birşey de alınabilir tabi.
Dolayısıyla tüm indirimleri kullansanız bile 951 TL altında almak mümkün görünmüyor. Keşke maksimum karta da kampanya olsaydı. Nasıl olsa bu kampanyalar satıcıyı etkilemiyor. Niye yararlanılmasın ki değil mi? :)

Sent from my MI PAD using Tapatalk
o kadar ayrıntıya dikkat etmemiştim hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ben toplam kampanyaları paket yapıp sunduğum için :) yoksa siz...

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
FM radyoyu iptal ettirselerdi TRT bandrolü olmazdı.
belki hocam telefona müdahale edemediler yada cihaz müdahale edilecek safhaları geçmişte olabilir di o durumda (ayrıca paralel itahalat olduğu için sonradan güncelleme alıp eklemek mümkün değil bu ayrıntıyı atlamayalım ama onuda bir apk dosyası ile aşardık orjinal programın).ama getiren firma bu verginin farkında değilmiş bu yılların klasik vergisi nasıl atlanmış anlamak güç belkide mecburiyetten kabul edildi bilmeyiz bu durumları.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
belki hocam telefona müdahale edemediler yada cihaz müdahale edilecek safhaları geçmişte olabilir di o durumda (ayrıca paralel itahalat olduğu için sonradan güncelleme alıp eklemek mümkün değil bu ayrıntıyı atlamayalım ama onuda bir apk dosyası ile aşardık orjinal programın).ama getiren firma bu verginin farkında değilmiş bu yılların klasik vergisi nasıl atlanmış anlamak güç belkide mecburiyetten kabul edildi bilmeyiz bu durumları.
Aynı şeyi LG G2'de yapmıştı. FM Radyosu donanımsal olarak bulunduğu halde özelliklerinde olmadığı belirtilmiş ve uygulaması yasaklanmış uygulamalar listesine alınarak radyonun çalışması engellenmişti. Ancak farklı bir ülkenin romu yüklendiğinde yasak kalktığı için radyo da çalışmaya başlamıştı. Daha sonra dosya adını değiştirmek bu yasağın kalkmasını sağladığı için isim değiştirme yeterli olmuştu. Son olarak ta yasaklı uygulama listesinin hangi dosya olduğu anlaşılınca rom yüklemeye yada dosya isimlerini değiştirmeye gerek kalmadan, bu dosya içinden yasağı kaldırmak ta yeterli olmuştu.
Ama birkaç ay sonra daha doğrusu Kasım ayı üretiminden itibaren Türkiye için üretilen cihazlardan donanımsal olarak kaldırılmak zorunda kalınmış ve model numarası da D802 'den D802TR' ye çevrilmişti.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
o kadar ayrıntıya dikkat etmemiştim hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ben toplam kampanyaları paket yapıp sunduğum için :) yoksa siz...
Yok hocam, sadece merak. :)

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Aynı şeyi LG G2'de yapmıştı. FM Radyosu donanımsal olarak bulunduğu halde özelliklerinde olmadığı belirtilmiş ve uygulaması yasaklanmış uygulamalar listesine alınarak radyonun çalışması engellenmişti. Ancak farklı bir ülkenin romu yüklendiğinde yasak kalktığı için radyo da çalışmaya başlamıştı. Daha sonra dosya adını değiştirmek bu yasağın kalkmasını sağladığı için isim değiştirme yeterli olmuştu. Son olarak ta yasaklı uygulama listesinin hangi dosya olduğu anlaşılınca rom yüklemeye yada dosya isimlerini değiştirmeye gerek kalmadan, bu dosya içinden yasağı kaldırmak ta yeterli olmuştu.
Ama birkaç ay sonra daha doğrusu Kasım ayı üretiminden itibaren Türkiye için üretilen cihazlardan donanımsal olarak kaldırılmak zorunda kalınmış ve model numarası da D802 'den D802TR' ye çevrilmişti.

Yok hocam, sadece merak. :)

firmalar bu yola çok başvuruyor %6 lık vergiyi azaltmak için bir örnekte ben vereyim gm discoveryde radyo vardı ama yazılımı kaldırılmıştı apk dosyasını kurunca çalışıyordu onda da radyo.hocam bende siz aldınız diye bir an sevinmiştim sevincim kursağımda kaldı :(

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
firmalar bu yola çok başvuruyor %6 lık vergiyi azaltmak için bir örnekte ben vereyim gm discoveryde radyo vardı ama yazılımı kaldırılmıştı apk dosyasını kurunca çalışıyordu onda da radyo.hocam bende siz aldınız diye bir an sevinmiştim sevincim kursağımda kaldı :(
Bir yarama daha bastınız hocam. Sen git bir üretici ile anlaşıp telefonların üzerine General Mobile yazdır ve ithal et, sonra da yerli üretim diye milletin gözünün içine baka baka onları salak yerine koyarak yalan söyle. Hiç birşey olmasa buyrun işte siz yazdınız. Madem yerli üretim, bile bile nasıl olurda içine radyo koyup radyo yok dersiniz? Tam bir komedi.
Kısmet değilmiş hocam. Kimbilir belki Mi4C vardır kısmette. :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Bir yarama daha bastınız hocam. Sen git bir üretici ile anlaşıp telefonların üzerine General Mobile yazdır ve ithal et, sonra da yerli üretim diye milletin gözünün içine baka baka onları salak yerine koyarak yalan söyle. Hiç birşey olmasa buyrun işte siz yazdınız. Madem yerli üretim, bile bile nasıl olurda içine radyo koyup radyo yok dersiniz? Tam bir komedi.
Kısmet değilmiş hocam. Kimbilir belki Mi4C vardır kısmette. :)

hocam o çıkacakta gelecekte(muamma) belki semers bir kıyak yapar bize satar onuda yada yurtdışından mı alacaksınız yada kısmette mi5 vardır :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hocam o çıkacakta gelecekte(muamma) belki semers bir kıyak yapar bize satar onuda yada yurtdışından mı alacaksınız yada kısmette mi5 vardır :)
Hocam buna özel mesajla devam edelim. Konu farklı yöne kaymasın.

SetMeFree

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Alpay
Cihazım
mi4 LTE
Konular
12
Satın aldığım urun bugün geldi elime. Garanti belgesi ve faturalar içinde , IMEI sorguladim daha kayıt yapılmamış, yeni bildirdiklerini söylediler beklicegiz bakalım ;)

MI 4LTE cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:
Üst Alt