Haber Xiaomi Mi4 Resmi Yollarla[Paralel İtahalat]Artık Türkiyede

Xiaomi mi4 ile iligi türkiyeye geliyor diye haber yapmıştık öncesinde http://www.forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi4-paralel-itahalat-yoluyla-turkiyeye-geliyor.2931/ şimdi artık resmen satışa çıkmış bulunmakta n11.com sitesinde Xiaomi mi4 ama ufak değişikliklerle öncelikle fiyat ilk belirtildiği gibi 999tl den değil 1050tl den satışa çıkmış onunla ilgilide satışa çıkaran mağaza şöyle bir açıklama yapmış.

"Xiaomi Mi4 telefonunu uzun uğraşlar sonunda Türkiye'ye getirdik. Bu sancılı süreçte yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.Fiyat olarak 999
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
planlamamıza rağmen gümrükte hesapta olmayan TRT bandrolü adı altında ekstra bir vergi eklendi. Ayrıca her geçen gün doların yükselmesi diğer sebep oldu. Telefon fiyatı 1050
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
olarak revize edildi. Ayrıca ilana kulaklık ve harici batarya listeye eklenerek siz değerli kullanıcıların seçimine bıraktık."

ürünler ise 19 eylül den itibaren teslim edilmeye başlanacakmış ve malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor.teknik servis hizmetini de delta servis yapıcakmış ürünün.

aşağıda ürünün satış linki bulunmakta merak eden olursa bakabilir

Son düzenleme:

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Olacak ama şuan için erken model ismi söylemek. Evdeki hesap çarşıya uymuyor.
tamam hocam benim için yeterli oldu bu cevap anlayacağımı anladım ;) kısmet ne diyelim artık yolunuz açık olsun.

Xoansis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Bende bugün n11 üzerinden 1000 TL ödeyerek siparişimi verdim. Bu arada Semers satıcısından aldım ama bu daimateknoloji nedir yan şirket mi?

SetMeFree

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Alpay
Cihazım
mi4 LTE
Konular
12
Hayırlı olsun hocam. Sana türkçe kullanma kılavuzu yetişmedi. Ama kılavuz çok güzel oldu. Miui Türkiye ekibine çok tesekkur ederiz.

İmei'ler btk ya bildirildi. Bayramdan sonraya girilir sisteme sanırım.

Teşekkür ederim, İmei kontrol ettim işlenmiş. Elinize sağlık. Hayırlı satışlar dilerim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

enesaydin00

.
Yönetici
Satış Sorumlusu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Aydın
Cihazım
Mi5
Meslek
E-Ticaret Girişimcisi / Sınıf Öğretmeni
Konular
6
Bende bugün n11 üzerinden 1000 TL ödeyerek siparişimi verdim. Bu arada Semers satıcısından aldım ama bu daimateknoloji nedir yan şirket mi?

Bizde bilmiyoruz bizimle alakamiz yok. Farklı hesaplarla indirim kodu / çek ile alım yapıp kendisi satacak. %99 bu şekilde olacak. Toplu alım arayanlar oluyor bunlardan biri de olabilir. Bizim uzerimizden reklam yapıyor sizler için getirdik vs vs diyor.

Xoansis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Ürünü Cumartesi aldım. Pazartesi teslim oldu. IMEI kayıtlı teşekkürler. Bu arada Xiomi sitesinden ürünün orijinalliğini nasıl kontrol ediyoruz?

SetMeFree

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Alpay
Cihazım
mi4 LTE
Konular
12
Ürünü Cumartesi aldım. Pazartesi teslim oldu. IMEI kayıtlı teşekkürler. Bu arada Xiomi sitesinden ürünün orijinalliğini nasıl kontrol ediyoruz?

Hayırlı olsun, buradan;

yada

Xoansis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7

Hayırlı olsun, buradan;

yada

Kutu üzerinde Security Code stickerı yok veya bulamadım. IMEI sorgulama ekranında güvenlik sorusu çince var mı başka yolu? Teşekkürler

Üst Alt