Haber Xiaomi Mi4 Resmi Yollarla[Paralel İtahalat]Artık Türkiyede

Xiaomi mi4 ile iligi türkiyeye geliyor diye haber yapmıştık öncesinde http://www.forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi4-paralel-itahalat-yoluyla-turkiyeye-geliyor.2931/ şimdi artık resmen satışa çıkmış bulunmakta n11.com sitesinde Xiaomi mi4 ama ufak değişikliklerle öncelikle fiyat ilk belirtildiği gibi 999tl den değil 1050tl den satışa çıkmış onunla ilgilide satışa çıkaran mağaza şöyle bir açıklama yapmış.

"Xiaomi Mi4 telefonunu uzun uğraşlar sonunda Türkiye'ye getirdik. Bu sancılı süreçte yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.Fiyat olarak 999
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
planlamamıza rağmen gümrükte hesapta olmayan TRT bandrolü adı altında ekstra bir vergi eklendi. Ayrıca her geçen gün doların yükselmesi diğer sebep oldu. Telefon fiyatı 1050
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
olarak revize edildi. Ayrıca ilana kulaklık ve harici batarya listeye eklenerek siz değerli kullanıcıların seçimine bıraktık."

ürünler ise 19 eylül den itibaren teslim edilmeye başlanacakmış ve malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor.teknik servis hizmetini de delta servis yapıcakmış ürünün.

aşağıda ürünün satış linki bulunmakta merak eden olursa bakabilir

Son düzenleme:

Farti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
One Plus 5
Konular
1
Hayırlı uğurlu olsun alıcak arkadaşlara. Mi5 görmek lazım.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
" En geç 28 Eylül Pazartesi günü kargoya verilir. "
Söyledim arkadaş'a almış 1 tane umarım sizin dediğiniz gibi olur,bende arkadaşa sizin gibi söyledim- aksi halde mahcup olucagım.
onu bende gördüm ama enes hoca öyle belirtti bende onu aktardım size.ama ordaki bir ibareye dikkat en geç diyor yani daha erkende olabilir ama bir de şu bakış açısı var 28 e kadar ı kabullenip alınmış gibi.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Söyledim arkadaş'a almış 1 tane umarım sizin dediğiniz gibi olur,bende arkadaşa sizin gibi söyledim- aksi halde mahcup olucagım.
Ürün açıklamasında belirtilen "ÜRÜNLER 19 EYLÜL 2015 TARİHİNDE KARGOYA TESLİM EDİLEREK YOLLANACAKTIR" ibaresi var hocam.

arqunsahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Konular
1

Bende aldım bugün semers mesaj gönderdim diğer modeller gelir mi diye hemde kargo tarihini sordum yukarıdaki gibi cvpladılar.

SetMeFree

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Alpay
Cihazım
mi4 LTE
Konular
12
2. arkadaşımda aldı :) Referans veriyoruz Semers'i bakalım ıns. yazıldıgı gıbı kargo hızlı olur.

Ekli dosyalar

• 134412.PNG
    134412.PNG
    30,1 KB · Görüntüleme: 44

yigitozalp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Nokia
Konular
0
Neden 64gb istiyorsun ?
Dropbox vs. gibi uygulamalar var, yer problemini bu şekilde gideriyorum ben.

2 sebebi var:

- 64gb versiyonun bizdeki 4g ile uyumlu olduğunu okudum (doğruluğundan emin değilim) 4g kullanacağım.

- 16gb yetersiz geliyor, çok aktif cloud kullanıcısıyım ancak her şey için cloud kullanmak çok mantıklı ve kullanışlı değil.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
almayı düşünen arkadaşlar bugün n11 de 200tl ve üzeri alışverişe %11 indirim var ama maksimum 55tl
yani 1050tl lik telefon 995tl yapıyor
ve 50tl bonus var onuda sayarsak 945tl oluyor
ve 5tl mobil uyuglama indrimi var telefon oldu 940tl
ve son olarak bu ürünü alırken indirim olmayacak(tabi daha öncesinde başka bir şey aldıysanız kullanabilirsiniz mi4 ü alırken) ama 150tl ve üzeri harcama için sonraki alışverişlerde artan %5ten %25e kadar indrim var.
ve size bireysel olarak kalmış herkeste olmayabilir özel bankanızdan gelen indirimler hesabınızda olan puanlarla daha uyguna alabilirsiniz

yani işin kısası bu telefonu 800küsür liralara almanız mümkün gibi indirimler ile.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
almayı düşünen arkadaşlar bugün n11 de 200tl ve üzeri alışverişe %11 indirim var ama maksimum 55tl
yani 1050tl lik telefon 995tl yapıyor
ve 50tl bonus var onuda sayarsak 945tl oluyor
ve 5tl mobil uyuglama indrimi var telefon oldu 940tl
ve son olarak bu ürünü alırken indirim olmayacak(tabi daha öncesinde başka bir şey aldıysanız kullanabilirsiniz mi4 ü alırken) ama 150tl ve üzeri harcama için sonraki alışverişlerde artan %5ten %25e kadar indrim var.
ve size bireysel olarak kalmış herkeste olmayabilir özel bankanızdan gelen indirimler hesabınızda olan puanlarla daha uyguna alabilirsiniz

yani işin kısası bu telefonu 800küsür liralara almanız mümkün gibi indirimler ile.
Maalesef öyle olmuyor hocam, keşke olsaydı.
Kampanya detaylarına baktığımda, orada yazılanlara göre %11 'lık indirim başka kampanyalar ile birleştirilemiyor. Bu nedenle diğer kupon ve indirimler geçerli olmuyormuş.
Bonus kart ise 25 TL'ye düşüyor. Çünkü 55 TL indirim sonrası ödemeyi 995 TL olarak yapıyorsunuz ve 1000 TL' den düşük olduğu için 5 TL yüzünden 50 yerine 25 TL Bonus veriyor. Çünkü Bonus yapılan ödemeyi baz alıyor. Tabi burada başka bir ürün daha alarak ödemeyi 1000 TL üzerine çıkartabilirsiniz. Mesela bir kulaklık yada powerbank alınabilir. Belki 6 TL'lik birşey de alınabilir tabi.
Dolayısıyla tüm indirimleri kullansanız bile 951 TL altında almak mümkün görünmüyor. Keşke maksimum karta da kampanya olsaydı. Nasıl olsa bu kampanyalar satıcıyı etkilemiyor. Niye yararlanılmasın ki değil mi? :)

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Üst Alt