Haber Xiaomi Mi4 Resmi Yollarla[Paralel İtahalat]Artık Türkiyede

Xiaomi mi4 ile iligi türkiyeye geliyor diye haber yapmıştık öncesinde http://www.forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi4-paralel-itahalat-yoluyla-turkiyeye-geliyor.2931/ şimdi artık resmen satışa çıkmış bulunmakta n11.com sitesinde Xiaomi mi4 ama ufak değişikliklerle öncelikle fiyat ilk belirtildiği gibi 999tl den değil 1050tl den satışa çıkmış onunla ilgilide satışa çıkaran mağaza şöyle bir açıklama yapmış.

"Xiaomi Mi4 telefonunu uzun uğraşlar sonunda Türkiye'ye getirdik. Bu sancılı süreçte yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.Fiyat olarak 999
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
planlamamıza rağmen gümrükte hesapta olmayan TRT bandrolü adı altında ekstra bir vergi eklendi. Ayrıca her geçen gün doların yükselmesi diğer sebep oldu. Telefon fiyatı 1050
olarak revize edildi. Ayrıca ilana kulaklık ve harici batarya listeye eklenerek siz değerli kullanıcıların seçimine bıraktık."

ürünler ise 19 eylül den itibaren teslim edilmeye başlanacakmış ve malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor.teknik servis hizmetini de delta servis yapıcakmış ürünün.

aşağıda ürünün satış linki bulunmakta merak eden olursa bakabilir

Son düzenleme:

enesaydin00

.
Yönetici
Satış Sorumlusu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Aydın
Cihazım
Mi5
Meslek
E-Ticaret Girişimcisi / Sınıf Öğretmeni
Konular
6
Arkadaşlar Cin'de cihazlara fazla müdahale edemiyoruz. Radyo yu gizleyip daha sonra apk ile tekrar kurulabilir fakat o kadar sorun çıktı artik su cihazlar gelsin de nasıl gelirse gelsin moduna girmiştim. Adamlar resmen kaziklamaya calisiyor. Cihaz vermiyorlar yok diyorlar.

Ornek vereyim. Bir kac model icin Fiyat istedik. Bunlardan biri
Xiaomi Redmi Note 2 Prime. 159$ fiyat çektiler. Bunu getirsen vergisi garantisi vs cihaz başına da 50-100 TL kar koysan 899 TL ye Türkiye de satışa çıkartılabilir. Bu fiyattan getirirsin üzerine küfür yersin su kadar satılıyor sen kaça satıyorsun diye

enesaydin00

.
Yönetici
Satış Sorumlusu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Aydın
Cihazım
Mi5
Meslek
Konular
6
Satın aldığım urun bugün geldi elime. Garanti belgesi ve faturalar içinde , IMEI sorguladim daha kayıt yapılmamış, yeni bildirdiklerini söylediler beklicegiz bakalım ;)

MI 4LTE cihazımdan gönderildi

Hayırlı olsun hocam. Sana türkçe kullanma kılavuzu yetişmedi. Ama kılavuz çok güzel oldu. Miui Türkiye ekibine çok tesekkur ederiz.

İmei'ler btk ya bildirildi. Bayramdan sonraya girilir sisteme sanırım.

SetMeFree

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Alpay
Cihazım
mi4 LTE
Konular
12
Tesekkurler hocam, kılavuz a gerek yok ben ogretiyorum arkadaş a tüm detaylari, banada getir diyip duruyorlardı beni büyük bir dertten kurdardin.
Girin N11 Semers var alın diyorum

MI 4LTE cihazımdan gönderildi

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
@enesaydin00 hocam hazır sizi yakalamış iken sorayım her ne kadar mi4 çıkalı bir sene olsada inceleme için bazı yerlere göndermeyi düşünüyormusunuz çünkü piyasada bir inceleme var sadece millet onu izleyim mi4 sıcaktan yanıyormuş,yavaşmış mesela teknoseyir bu tip cihazlara meraklıdır onlara gönderme gibi bir şansınız var mı hem tanıtımda olur sizin için.

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
hadi hayirli olsun mi note 2 yi bekliyoruz ve mi5 :)

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
hadi hayirli olsun mi note 2 yi bekliyoruz ve mi5 :)
Hocam enes hocanın bir kaç mesaj öncesini okumadınız mı 159dolarlık telefon bile 899tl ye yakını mal oluyorsa varın siz düşünün 400-500dolarlık telefonu.yani gelirsede çok ucuz olmaz gibi.

Xoansis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
28 inde sipariş vereceğim umarım stok sorunu olmaz, bekleyiş sona erecek bakalım...

enesaydin00

enesaydin00

.
Yönetici
Satış Sorumlusu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Aydın
Cihazım
Mi5
Meslek
Konular
6
@enesaydin00 hocam hazır sizi yakalamış iken sorayım her ne kadar mi4 çıkalı bir sene olsada inceleme için bazı yerlere göndermeyi düşünüyormusunuz çünkü piyasada bir inceleme var sadece millet onu izleyim mi4 sıcaktan yanıyormuş,yavaşmış mesela teknoseyir bu tip cihazlara meraklıdır onlara gönderme gibi bir şansınız var mı hem tanıtımda olur sizin için.

2. Kez yeni cihazlar geldiğinde/gelirse o zaman inceleme için 3-4 yere cihaz yollamayı düşünüyorum tabi.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
Hocam enes hocanın bir kaç mesaj öncesini okumadınız mı 159dolarlık telefon bile 899tl ye yakını mal oluyorsa varın siz düşünün 400-500dolarlık telefonu.yani gelirsede çok ucuz olmaz gibi.

o zaman yapack bisi yok mi note satip note 2 getirtecez

Üst Alt